Duyuru

Collapse
No announcement yet.

*** ZAMLAR ***

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: *** ZAMLAR ***

Benzin 6 tl olduğu zaman dolar mubtemelen 4 tlyi görmüş olacaktır ozaman bu mesajı tekrar alıntılayacağım En iyi yatırım budevirde benzin alıp depolayıp satıcan gecwn ay 5 tl den alsaydım simdi 5.20den köşe olmustum ☺

Yorum

Ben yine de 50' tl lik alıyorum benzini. Bana koymuyor.
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Geçirdiler yine..
        2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Hegeçen gün maalesef paramız eriyor

Yorum

Geçen gün bir yazı okudum, gayet açıklamalı, geçmiş dönem krizleri, dolar/euro artışlarını falan incelemiş, detaylı anlatmış vs, doların yakın gelecekte 8 lira olmaması için hiçbir neden yok yazmış. Belki de bir algı operasyonudur, bilemeyiz tabi ki. Ama umalım da bu kadar büyük bir kriz görmeyelim. Yoksa bu benzin zamlarını böyle 10 kuruş 20 kuruş zam diye değil benzine 1 lira, 2 lira zam geldi falan diye paylaşırız. Ülkece bu tip bir krizi atlatmamız da kolay olmaz. Çünkü üretim yok, sürekli harcıyoruz, her geçen gün fakirleşiyoruz.
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Devlet büyüklerimiz, yastık altındaki dövizi satın söylemleri yerine, dövizle alınmış olan makam arabalarından vazgeçip, TC' de üretilen araçları tercih ederlerse, israftan kaçınmak için söylemler yerine eylemleri yapmaya başlarlarsa, halkımızın diğer yarısı da iyiyi, doğruyu örnek alır. Aksi halde sigara içe n birisinin sigarayı bırakın demesinden öteye geçemez.
              https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Bu istikrar bir harika dostum !
                Hayatta en hakiki mürşit ilimdir !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                  Geçen gün bir yazı okudum, gayet açıklamalı, geçmiş dönem krizleri, dolar/euro artışlarını falan incelemiş, detaylı anlatmış vs, doların yakın gelecekte 8 lira olmaması için hiçbir neden yok yazmış. Belki de bir algı operasyonudur, bilemeyiz tabi ki. Ama umalım da bu kadar büyük bir kriz görmeyelim. Yoksa bu benzin zamlarını böyle 10 kuruş 20 kuruş zam diye değil benzine 1 lira, 2 lira zam geldi falan diye paylaşırız. Ülkece bu tip bir krizi atlatmamız da kolay olmaz. Çünkü üretim yok, sürekli harcıyoruz, her geçen gün fakirleşiyoruz.
                  Türkiye baharı bitti. Fakirleşiyoruz. Devlet büyüklerimiz bizlere örnek olacak davranış yapacaklardır. Mesela millet vekili maaşlarından indirim. Mesela makam araçlarını satmaları.

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Maalesef arap parasida bitti simdi korkak çocuğun uzerine daha fazla gelecekler faiz artisi kacinilmaz olacak olan benim gibi bu devlete inanan insanlara olacak 15 temmuz sonrasi tum dovizi bozdurdum 3.32 den euroyu yaklasik 100 binden fazla zararim var
                    İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
                    2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: roadrunners
                      Maalesef arap parasida bitti simdi korkak çocuğun uzerine daha fazla gelecekler faiz artisi kacinilmaz olacak olan benim gibi bu devlete inanan insanlara olacak 15 temmuz sonrasi tum dovizi bozdurdum 3.32 den euroyu yaklasik 100 binden fazla zararim var
                      Okuduğum bazı makalelere göre artık öngörülen 8,-₺ 'lerden bahsediliyor ne yazık ki

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Dövizi yatırım aracı olarak görmemek lazım. TL gelirli, TL harcamalı bir bireyin firmanın birikimlerini Döviz üzerinden taşıması doğru değildir. Dövizdeki yükselme yakın zamanda tüm parametreleri yukarı çekecektir. B tipi fonlar mesela gözlenebilir. Risk alabilirseniz A tip hisse ağırlıklı fonlar yatırım olarak tercih edilebilir. Hisse senetleri çok ucuz kaldı. KRDMD 1.11 TL * PRKME 2.03 TL * TAVHL 13.98 TL * BRISA 6.65 TL . Dövize göre çok ucuz kaldılar.
                        *** Yatırım tavsiyesi değildir ***

Yorum

Çözüm basit 1dolar=10 Tl sonra hop TL den bir sıfır atılması ve 1 TL=1 dolar. ihihi
                          İşin şakası bir yana battık gibi.
                          http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                          2.0 CDTI
                          Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

benzine 14 Kuruş Motorine 12 Kuruş zam geliyor...
                            1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                            Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Hiç bizaman ard arda bu kadar zam olmamıstı artık 5 liralar normal gelecek ham petrolün varili 50$ 110 dolaken daha ucuza alıyortuk yeter artık meksika En iyisini yapıyor 10 tlde olsa kuzu kuzu gidip doldurazağız depoları hülooğ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: canbaz
                                Dövizi yatırım aracı olarak görmemek lazım. TL gelirli, TL harcamalı bir bireyin firmanın birikimlerini Döviz üzerinden taşıması doğru değildir. Dövizdeki yükselme yakın zamanda tüm parametreleri yukarı çekecektir. B tipi fonlar mesela gözlenebilir. Risk alabilirseniz A tip hisse ağırlıklı fonlar yatırım olarak tercih edilebilir. Hisse senetleri çok ucuz kaldı. KRDMD 1.11 TL * PRKME 2.03 TL * TAVHL 13.98 TL * BRISA 6.65 TL . Dövize göre çok ucuz kaldılar.
                                *** Yatırım tavsiyesi değildir ***
                                Kardemire giriyorum hocam yatırım tavsiyesi mi değil mi
                                2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

İşleniyor...
                                X