Duyuru

Collapse
No announcement yet.

10 yıllık Akaryakıt Fiyatları - Yorum yok

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 10 yıllık Akaryakıt Fiyatları - Yorum yok

Orjinal yazı sahibi: yusuf
    Orjinal yazı sahibi: Uğur K
    Orjinal yazı sahibi: Mlh
    O değilde yıllarca çalışarak haspel kader 65 bin lira civarı bir araç sahibi olarak ben mazotun litresini 4.5 Tl den alırken, 20 milyon 30 milyon para verip motor yat sahibi olan ve sadece tek mal varlığı 20 milyon 30 milyon luk yatın haricinde en az o yatın 10 katı serveti olan yurdum zengini insanlar aynı mazotun litresini yatlarına 1,75 liradan alıyor ya işte ben bu duruma sinir oluyorum
    Bizde çiftçiyiz, işimiz traktörlerle oluyor. Böyle zenginler keyfi için 1.75 liradan alıyorken, biz para kazanmak için 4.5 liradan alıyoruz.. Adalet bunun neresinde?
    destekleme ile ufak bi indirim alabilirsiniz.
    Mazot - gübre desteği, üretim tonajına göre prim gibi teşvikler var fakat ne kadar yeterli oluyor burası tartışılır ne yazık ki..

Yorum

Ynt: 10 yıllık Akaryakıt Fiyatları - Yorum yok

Orjinal yazı sahibi: yusuf
      Orjinal yazı sahibi: Mlh
      O değilde yıllarca çalışarak haspel kader 65 bin lira civarı bir araç sahibi olarak ben mazotun litresini 4.5 Tl den alırken, 20 milyon 30 milyon para verip motor yat sahibi olan ve sadece tek mal varlığı 20 milyon 30 milyon luk yatın haricinde en az o yatın 10 katı serveti olan yurdum zengini insanlar aynı mazotun litresini yatlarına 1,75 liradan alıyor ya işte ben bu duruma sinir oluyorum
      Bizde çiftçiyiz, işimiz traktörlerle oluyor. Böyle zenginler keyfi için 1.75 liradan alıyorken, biz para kazanmak için 4.5 liradan alıyoruz.. Adalet bunun neresinde?
      destekleme ile ufak bi indirim alabilirsiniz.
      Mazot - gübre desteği, üretim tonajına göre prim gibi teşvikler var fakat ne kadar yeterli oluyor burası tartışılır ne yazık ki..
      valla ne tür bi çiftçilik ve ne kadar dekar alanda çalışma yapıyosunuz bilemiyorum ugur bey fakat şu anki reformlar gayet çiftçiyi destekleyici şekilde olmadakla beraber fidan veya tohum desteklemesi zirai araçlar da %50 indirim mazotda indirim zirai ilaclarda gerekli indirimler yapılmakda fazlası ile şu anda tek sıkıntı ihraclarımız yüzümü güldürmüyor umarım zamanla bu dahada düzene biner.
      işin içinde oldugum için biliyorum her türlü turuncgil ve toprak mahsüllerini alım satım ihrac işlerini yapmakdayız.kendi arazilerimizde bulunmaktadır.
      siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
      siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
      uçan teneke fiorino

Yorum

İşleniyor...
      X