Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni '0' araç seçimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni '0' araç seçimi

Benim arkadaş sipariş ederken özellikle amg olsun ama süspansiyonu sert olmasın diye belirtmiş ve araç öyle geldi dedi ama bayi sallamış gibi geldi. Yorum yapmadım konuyu bilmediğim için.
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Su sıralar siparis edecek kimse de kalmamistir, malum %74 kapıdayken elde ne var ne yok ona razi olmak durumundayiz diye dusunuluyor muhtemelen

Yorum

Bmw 320i M paket 18 jant ile Mercedes c200d Amg 18 janttan daha konforlu.
        Amg de airmatic seçeneği var, onunla birlikte alınabilir.
        *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
          Bmw 320i M paket 18 jant ile Mercedes c200d Amg 18 janttan daha konforlu.
          Amg de airmatic seçeneği var, onunla birlikte alınabilir.
          Airmlatic icin de garanti bittikten sonra ariza verdi mi gecmis olsun diyorlar konfor suspansiyon airmatic i tutmaz muhtemelen ama ne kadar ise yarar bilemiyorum

Yorum

Bir kardeşim 2015 kasımda ki 1 yıl oldu, 40.yıl m paket 320i aldı.
            Performansına diyecek yok, ancak yakıt çok dikkatli kullansa da şehiriçi 10 lt yi aşağı düşmüyor dedi.
            Şehiriçinde eco çoğunlukla bazen comfort sürdüğü halde.. motor 1.6 olmasından ötürü performanslı kullanımda çok bağırıyor.
            Arka kapılardan m pakete özel kronik ve çözümü bulunamayan bir süre sonra başlayan fitillerden olduğundan süphelenilen lıkırtı sesi sorunu var.
            Arka tarafta oturup 2 elle sağdan ve soldan baskı uygulayınca ses kesiliyor.
            Onun haricinde aracın donanım felan epey doldurdu alırken, direksiyon ısıtma felan gibi.. 170bin li rakamlara maletti.
            Bana soracak olursanız 1.4t nin 3 katı para ödenecek bir araç mı, bence değil, çünkü her yönden arada 3 kat fark görmek istiyor insan ama ben göremedim..
            Satıp 2.0 dizeline geçecekti ama yeni vergi sisteminden dolayı ne düşünüyor bilmiyorum..
            @Murat
            2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Ben bmw derim. İkisine de bindim, merso da merso kalitesi yok bence. Özellikle o ortadaki tuşların üstünde olduğu plastik parça hem baktıkça hem de yolda çıtır çıtır ses yapıyor kalitesiz hissi veriyor. Araç çok sert, en ufak kasiste sarsıntıyı içeri veriyor ve bence o motora göre çok yakıyor. İstanbul- Antalya 8 litre major yaktı uzun yolda öyle çok aşırı da basmadik yuh yani. Tipi bu kadar güzel olup da bu kadar hayal kırıklığı yaşadığım başka araç olmadı...

Bmw ise sınıf liderı, 7 litre benzin yakar, yol tutuşu sürüş pozisyonu enfes, bir de mevcut kasa çok revizyon gördü olgunlaştı. Bence bmw...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cgr_ank
                Ben bmw derim. İkisine de bindim, merso da merso kalitesi yok bence. Özellikle o ortadaki tuşların üstünde olduğu plastik parça hem baktıkça hem de yolda çıtır çıtır ses yapıyor kalitesiz hissi veriyor. Araç çok sert, en ufak kasiste sarsıntıyı içeri veriyor ve bence o motora göre çok yakıyor. İstanbul- Antalya 8 litre major yaktı uzun yolda öyle çok aşırı da basmadik yuh yani. Tipi bu kadar güzel olup da bu kadar hayal kırıklığı yaşadığım başka araç olmadı...

Bmw ise sınıf liderı, 7 litre benzin yakar, yol tutuşu sürüş pozisyonu enfes, bir de mevcut kasa çok revizyon gördü olgunlaştı. Bence bmw...
                Ben mercedese sadece test sürüşü yaptım fakat bmw 320ied bi arkadaşımda olduğundan dolayı bi süre kullandım. Üstad ya sen yanlış arabadan bahsediosun ya da ben yanlış araba kullandım. Bmw 320ied nin 7 litre yakması mümkün değil!. performans diyosan tabiki bmw ama kalite, konfor ve yakıtta mercedes kesinlikle ön planda. Sadece yukarsa bir arkadaşında bahsettiği gibi kasislerde ve asfalt olmayan yollarda içeri fazla ses alıyor o da süspansiyon araca sert geliyor. Ki asfaltta bmw'den çok sessiz çalışır.

Yorum

Ankara sehir içi 3.20i ile 7.8 tutturdum ben 2 hafta önce.Kilometrenin çoğu Eskişehir yolu,havalimanı yolunda oldu ama ulus kızılay trafiğine de girdim.7 litre yapılır ama Ankara İstanbul trafiğinde zor.
                  Amg süspansiyon içinde katılıyorum.Amg görünüm alıp süspansiyon değiştirme şansınız var ise ne ala.
                  http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                  2.0 CDTI
                  Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

''Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder... '' demişler Karl Benz de demiş ki ''Gökteki yıldızı tanrı, yerdeki yıldızı biz yarattık''
                    Benim alacak olsam Mercedes'ten şaşmazdım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: seq
                      ''Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder... '' demişler Karl Benz de demiş ki ''Gökteki yıldızı tanrı, yerdeki yıldızı biz yarattık''
                      Benim alacak olsam Mercedes'ten şaşmazdım
                      Güzellll

Yorum

İşleniyor...
                      X