Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni '0' araç seçimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni '0' araç seçimi

Arkadaşlar merhaba,

Aslında çok memnun olduğum fakat farklı deneyimler yaşamak adına ve maalesefki yeni gelecek olan ÖTV zammına istinaden 2012 model 1.4 insignia mı satıp yeni araç alma yoluna girdim. Bunun içinde biraz araştırmalar yaptım ve birkaç değişik araçta karar kılmaya çalışıyorum ve tabiki bilgili arkadaşlardan da bir yorum almak isterim. Farklı 2 araç üzerindeyim ve ikiside birbirinden farklı olmasına rağmen ikiside çok ilgimi çekiyor. 1. Mercedes C200d AMG 2.BMW 3.20iED 40Th Year Edition. Şimdi özellik ve fiyatlara gelecek olursak; fiyat olarak ikiside aynı. Özellikler olarakta daha sportif ve şu an kullandığım insigniadan daha özellikli bir araç istiyorum. Ve tabiki yakıt, görsel tasarımı, ikinci el piyasası, ve yeni gelecek olan kasaların çıkış zamanı gibi detaylara takılıyorum. Bu konularda bu araçlar beni tatmin eder diye düşünüyorum. Sizce hangisi? Tabi daha darklı önerilere açığım tartışabiliriz?

Ynt: Yeni '0' araç seçimi

40.yıl
    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Yıldız farkı

Yorum

Yakıt ve konfor arıyorsanız merso.. sportif ve performans arıyorsanız bmw 40.yıl edition.. Aslında bi ara bende düşündüm fakat bizim araçların üstüne 100 bin vermek hiç kafama yatmadı.. 0 araca 20 bin gelirse bizim araçlar da 10bin değerlenir deyip bu sevdadan vazgeçtim..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
          Yakıt ve konfor arıyorsanız merso.. sportif ve performans arıyorsanız bmw 40.yıl edition.. Aslında bi ara bende düşündüm fakat bizim araçların üstüne 100 bin vermek hiç kafama yatmadı.. 0 araca 20 bin gelirse bizim araçlar da 10bin değerlenir deyip bu sevdadan vazgeçtim..
          Aslında dediğim gibi amacım sadece ÖTV'den dolayı değil bunun yanında araç değiştirme isteğim ama ÖTV bu araçlarda yaklaşık 35 bin etkiliyor. Ve almışken ilk defa '0' bir araç olsun istiyorum ve uzun bir süre kullanacağım ama ihtiyacım olduğunda rahatlıkla çok değer kaybetmeden satmak istiyorum. Bütün bunlara baktığımda mercedese biraz daha yakınım açıkcası. Aynı konforu sportifliği mercedeste yakalarım gibi tabi yakıtı ekstra güzel benim için insigniaya göre..

Yorum

Benim önerim BMW den yana.

Yorum

Bmw
              F30 Sport+

Yorum

Bu iki seçenek arasında c200d AMG açık ara öndedir benim gönlümde. Tabi zevkler renkler meselesi. Yerinizde olsam 5.20i m paket ikinci el olarak alır keyfime bakardım. 30 40 binde maksimum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sirius
                  Bu iki seçenek arasında c200d AMG açık ara öndedir benim gönlümde. Tabi zevkler renkler meselesi. Yerinizde olsam 5.20i m paket ikinci el olarak alır keyfime bakardım. 30 40 binde maksimum.
                  Alternatif araç için teşekkür ediyorum ama 2.el düşünmüyorum, '0' alıcam kafaya koydum

Arkadaşlar bir de yorumları yazarken nedenleriyle birlikte yazarsak daha faydalı olur benim için.

Yorum

Bence mercedes kalite hissi olarak da konfor olarak da ekonomi olarak da önde. Bmw ise sadece performans acisindan onde, ki zaten motor hacmi 2.0 litre eger otv zammi gelmeden yararlanmak isteniyorsa mercedes almak suan mantikli hem 90.000 e 0 faiz kampanyasi var. Ama benim anladigim kadariyla 1.6-2.0 litre arasi araclarin cogu otv zammina ugramayacak. Bu acidan 3.20 icin cok acele etmeye gerek yok ( gerci onlarda da yil sonu 0 faiz kampanyasi var ve seneye muhakkak normal zammi görecekler) onumuzdeki sene mercedes icin ne olur derseniz bence mercedes eger bu otv zammi gelirse 1.6 dizeli turkiyeye getirmez guncel e deki 2.0 dizel uniteyle satisa sunar. Bahsedilen c200d amg yaklasik 200.000 civari suan, zam gelirse 250 liralari bulur ve guncel e benzinli 230 dizel ise 290 bin civarindayken asla satamaz. 2.0 motorla onumuzdeki sene 230-240 bin araliginda c220 d bekliyorum ben. Tabi ki bunlar benim şahsi ongorulerim

Yorum

Bmw benzinli olacağı için mercedes tabi ki çok daha ekonomik olacaktır, samimi bir arkadaşım 3 gün önce c serisi aldı, bayiden alır almaz gelip beni evden aldı, araba güzel gerçekten ama fiyat az değil, bugünlerde 90.000 liraya %0 faiz kampanyası var bir de sanırım 15.000 lira civarında indirim yapmışlar, 182 gibi birşey söyledi sanırım amg paket.
                      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

İkiside güzel araçlar.. Kendi tercih meselem olsaydı kesinlikle mercedes c200 d olurdu.. Sebebi: birncisi yakıt tüketimi 2. Konforu 3. Gücüne göre teknik verisi hızlanması yakıt tüketimi top speedi mükemmel daha ne olsun ki bi araçta kullanımı çok keyifli olur diye düşünüyorum.. Ama alternatif ararsanız a4 b9 kasalarda yani en yeni kasa 190 hp quatroda tadından yenmez diye düşünüyorum ayrı yeten merso kadar yakıt tüketimi iyi olmasada oda iyidir performans olarakta teknik verleri gayet iyi.. 320 ied şahsi fikrim klişe oldu biraz sıradan gibi geliyo bana amacım burda kötülemek değil kendince iyi araçtır keyiflidir lakin ona o kdr para verene kadar insigniayı satmak gereksiz olur..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: c@g@t@y
                          Bence mercedes kalite hissi olarak da konfor olarak da ekonomi olarak da önde. Bmw ise sadece performans acisindan onde, ki zaten motor hacmi 2.0 litre eger otv zammi gelmeden yararlanmak isteniyorsa mercedes almak suan mantikli hem 90.000 e 0 faiz kampanyasi var. Ama benim anladigim kadariyla 1.6-2.0 litre arasi araclarin cogu otv zammina ugramayacak. Bu acidan 3.20 icin cok acele etmeye gerek yok ( gerci onlarda da yil sonu 0 faiz kampanyasi var ve seneye muhakkak normal zammi görecekler) onumuzdeki sene mercedes icin ne olur derseniz bence mercedes eger bu otv zammi gelirse 1.6 dizeli turkiyeye getirmez guncel e deki 2.0 dizel uniteyle satisa sunar. Bahsedilen c200d amg yaklasik 200.000 civari suan, zam gelirse 250 liralari bulur ve guncel e benzinli 230 dizel ise 290 bin civarindayken asla satamaz. 2.0 motorla onumuzdeki sene 230-240 bin araliginda c220 d bekliyorum ben. Tabi ki bunlar benim şahsi ongorulerim
                          320 ied benzinli, 1.6 litre 170 ps değil mi?
                          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Evet 2.0 degil guncel otv zammi agziyla yazmaya calistim ,1.4-1.6 arasi ve 1.6-2.0 arasi diye ayirdilar ya ben de 1.6 altindakilere 1.6 2.0 altindakilere de 2.0 diye kisaltayim dedim bu arada 3.20 ied yi 3.20 d zannetim oyle yorum yaptim ben kusura bakmayin

Yorum

Bu arada 3.20ied icin mercedes c200 d ile karsilastiracak olursam kesinlikle c200d yakit konfor ve kalite hissi cok onde bence. Eger guc takintisi varsa ve yakit az olsun deniyorsa a4 2.0 quatro bencede guzel tercih olurdu.

Yorum

İşleniyor...
                              X