il once Azerbaycandan Turkiyeye selamlar! insigniaci arkadaslar, bizim ulkede insignia klubu olmadigindan sizin yardiminiza ihtiyacim var. ben ikinci el 2011 2 motor biturbo 250hp insignia sahibi oldum. Kafami karistiran sorularla sizlerin yardiminiza ihtiyacim var. ilk once ben arabamin donanimini anlayamiyorum. direksiyonda telefon acma kapama tushlari mevcut ama menyuda telefon ve ya blutuz ayarlari yok. arabada sistem CD500 navi sistem. anlayamadigim su ki, ben ayrica blutuz cihazimi almam gerekiyor yoksa cd500i upgrade-mi yapmam gerekiyor? arka kamera yok, eger internetden gerekli kamera cihazini alirsam ish tamammi ya basga bbir sheylerde almam gerekiyormu? CD500le arka kamera calisiyormu?
diger muhum bir soru. Opel navigasyon sitesini alt ust ettim, Azerbaycan haritasini bulamadim. shimdi Opel Azerbaycan icin harita yapmamissa ben arabamda navigasyon ozlelliyinde yararlana bilmeyecegim? onceden tesekkurler. turkcemin kotu olmasini mazur gorunuz.
diger muhum bir soru. Opel navigasyon sitesini alt ust ettim, Azerbaycan haritasini bulamadim. shimdi Opel Azerbaycan icin harita yapmamissa ben arabamda navigasyon ozlelliyinde yararlana bilmeyecegim? onceden tesekkurler. turkcemin kotu olmasini mazur gorunuz.
Yorum