Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel Insignia Cosmo 2011 2.0 Benzin 250hp -Lutfen yardim edin.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opel Insignia Cosmo 2011 2.0 Benzin 250hp -Lutfen yardim edin.

il once Azerbaycandan Turkiyeye selamlar! insigniaci arkadaslar, bizim ulkede insignia klubu olmadigindan sizin yardiminiza ihtiyacim var. ben ikinci el 2011 2 motor biturbo 250hp insignia sahibi oldum. Kafami karistiran sorularla sizlerin yardiminiza ihtiyacim var. ilk once ben arabamin donanimini anlayamiyorum. direksiyonda telefon acma kapama tushlari mevcut ama menyuda telefon ve ya blutuz ayarlari yok. arabada sistem CD500 navi sistem. anlayamadigim su ki, ben ayrica blutuz cihazimi almam gerekiyor yoksa cd500i upgrade-mi yapmam gerekiyor? arka kamera yok, eger internetden gerekli kamera cihazini alirsam ish tamammi ya basga bbir sheylerde almam gerekiyormu? CD500le arka kamera calisiyormu?
    diger muhum bir soru. Opel navigasyon sitesini alt ust ettim, Azerbaycan haritasini bulamadim. shimdi Opel Azerbaycan icin harita yapmamissa ben arabamda navigasyon ozlelliyinde yararlana bilmeyecegim? onceden tesekkurler. turkcemin kotu olmasini mazur gorunuz.

Ynt: Opel Insignia Cosmo 2011 2.0 Benzin 250hp -Lutfen yardim edin.

welcome

Cd500 Bluetoth desteği var ayarlardan telefonunuzu eşleştirin

Orjinal geri görüş kamerası yok dolaylı olarak yapılabiliyor ama parçayı bulmak zor

Detaylı bilgi için linki tıklayın
    http://www.insigniateam.com/forum/in...57271#msg57271

Haritaları Opelin sitesinden değil Navteq firmasından tedarik edebilirisiniz
    http://opel.navigation.com/home/en_G...ge=OpelLanding

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hoşgeldiniz hayırlı olsun Telefonla arattığınızda aracın bluetoothunu bulmuyor mu?
      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Xoşgeldiniz Azerbaycan 'da Insignia Team gibi bir grup olmayabilir ama İstanbul 'daki grup 'da qaqaşlar var cool

Sorularına Fatih abi cevap vermiş zaten Takıldığın diğer konular olur ise forumda konu açmaktan çekinme lütfen.
        Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

Fatih bey ve diger arkadaslar. CD500 Navi meynusunda telefon ayarlari yok. Eyer blutuz cihazi varsa, CD500 programi gostermiyorsa bu secenegi, DVD800 program guncellememin bir faydasi olurmu? Telefonla blutuzu ariyorum bir shey cikmiyor. Fatih bey, arka kamera bilgisi icin cok tesekkurler. Ama harita problemimi nasil cozecegimi bilmiyorum. Azerbaycan icin sizin gonderdiyiniz linkde harita bulamadim. Zaten once de orayi alt ust etmisdim. bishey cikmadi. Arkadaslar, CD500 sistem CDden ve ya USBden video okutuyormu?
          Onceden hepinize tesekkurler, beyler !

Yorum

Benim araçtada CD500 var ve bluetoth bağlantısı var

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

bluetooth menüsünden cihazınızı görünür yapmayı deneyin. cd500 den cihaz eşleştire basarak aracınızı telefonunuzdan arayın
              1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
              Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

bende yok galiba.....

Yorum

welcome

Türkçeniz gayet güzel, yazmaktan sormaktan çekinmeyin

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
                  X