Dostlar günaydın.2 hafta önce OPEL ODAK bayisi ile sport+stil paket için anlaştık.2 bin lira da kapora bırakıp bir sözleşme imzaladım ve oradan ayrıldım.Araç ay başında gelecekti ve özellikle aracın zamlardan etkilenmeyeceği konu üzerinde durduk ve etkilenmeyecek diye anlaştık.Bunu sözleşmeye yazdırmadım ki zaten sözleşmeyi de bana vermediler sadece resmini çektim.Mantığı tam olarak bilmediğim için sorun da yapmadım.Bugün aradılar araç yolda olan bir araç olduğu için zamlardan etkilenecektir falan dediler,itiraz ettim.Tekrar geri dönüş yapacaklar ama nasıl bir metot izlemeliyim ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Acil Sıfır Araç Konusu
Collapse
X
-
Ynt: Acil Sıfır Araç Konusu
Fabrikadan sipariş verilip beklenilen araçlarda araç millileşmediği için çeşitli mevzuat sebeplerinden etkilenerek oluşan zammı müşteriye yansıtabilirler
Siz yinede ilgili satış temsilcisi ile görüşün ve bu zamdan etkilenmek istemediğinizi söyleyin.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXFabrikadan sipariş verilip beklenilen araçlarda araç millileşmediği için çeşitli mevzuat sebeplerinden etkilenerek oluşan zammı müşteriye yansıtabilirler
Siz yinede ilgili satış temsilcisi ile görüşün ve bu zamdan etkilenmek istemediğinizi söyleyin.1.6 CDTI INSIGNIA SPORT + STIL - BLACK !
Yorum
-
ÖTV düzenlemesi henüz yasalaşmadı. Sizin alacağınız şasi numarasına kayıtlı aracın ithalatı eğer yeni düzenlemede yer alan ÖTV oranına göre yapılırsa, tabi ki size de yansıyacaktır. Eğer bu konudan etkilenmek istemiyorsanız, var olan araç seçeneklerini değerlendirin.https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Yorum
-
Hazır olan aracı alırsanız pazarlık yaparsınız, güçlü olan siz olursunuz. Sipariş vererek araç satın alırsanız, pazarlık yaptığınızı zannedersiniz.https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Yorum
-
bence cevaplarınızın hiç biri mantıklı değil,tam tersi saçma geldi arkadaşlar.Bayiler artık ellerinde araç bulundurmuyorlar bunu öncelikle söylemeliyim.Hyundai ve Peugeot benzeri markalar hariç bulamazsınız.İkincisi ÖTV zammından bahsetmiyorum OCAK 1 den itibaren geçerli olacak ben normal kur farkının yansıtılmasından bahsediyorum.Üçüncüsü ise ben bayide ki hanımefendiden söz aldığım için buna tepki gösterdiğimi dile getiriyorum,yoksa elime geçmeyen arabaya fiyat zammı yapılabileceğini biliyorum.VW le de görüştüğümde diğer gruplar da aynı şeyi söyledi ancak OPEL ODAK kesinlikle olmayacak dediği için sitem ediyorum.Bilmiyorum derdimi anlatabildim mi ?1.6 CDTI INSIGNIA SPORT + STIL - BLACK !
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: caglarozyildirimbence cevaplarınızın hiç biri mantıklı değil,tam tersi saçma geldi arkadaşlar.Bayiler artık ellerinde araç bulundurmuyorlar bunu öncelikle söylemeliyim.Hyundai ve Peugeot benzeri markalar hariç bulamazsınız.İkincisi ÖTV zammından bahsetmiyorum OCAK 1 den itibaren geçerli olacak ben normal kur farkının yansıtılmasından bahsediyorum.Üçüncüsü ise ben bayide ki hanımefendiden söz aldığım için buna tepki gösterdiğimi dile getiriyorum,yoksa elime geçmeyen arabaya fiyat zammı yapılabileceğini biliyorum.VW le de görüştüğümde diğer gruplar da aynı şeyi söyledi ancak OPEL ODAK kesinlikle olmayacak dediği için sitem ediyorum.Bilmiyorum derdimi anlatabildim mi ?
Yazdığınız şeyler saçma diceğine olabilir de yada ben böyle düşünmüyorum de kaldıki aynı şekil düşünmüyo olabilirsin buna saygı gösterebiliriz.. Sonuç olarak kendi düşüncenden başka düşünceye itibar etmiceksen konuyu tartışmanın lüzumu yok.. Hakkınızda hayırlısı olsun durum istediğiniz gibi olsun
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hakan UygurOrjinal yazı sahibi: caglarozyildirimbence cevaplarınızın hiç biri mantıklı değil,tam tersi saçma geldi arkadaşlar.Bayiler artık ellerinde araç bulundurmuyorlar bunu öncelikle söylemeliyim.Hyundai ve Peugeot benzeri markalar hariç bulamazsınız.İkincisi ÖTV zammından bahsetmiyorum OCAK 1 den itibaren geçerli olacak ben normal kur farkının yansıtılmasından bahsediyorum.Üçüncüsü ise ben bayide ki hanımefendiden söz aldığım için buna tepki gösterdiğimi dile getiriyorum,yoksa elime geçmeyen arabaya fiyat zammı yapılabileceğini biliyorum.VW le de görüştüğümde diğer gruplar da aynı şeyi söyledi ancak OPEL ODAK kesinlikle olmayacak dediği için sitem ediyorum.Bilmiyorum derdimi anlatabildim mi ?
Yazdığınız şeyler saçma diceğine olabilir de yada ben böyle düşünmüyorum de kaldıki aynı şekil düşünmüyo olabilirsin buna saygı gösterebiliriz.. Sonuç olarak kendi düşüncenden başka düşünceye itibar etmiceksen konuyu tartışmanın lüzumu yok.. Hakkınızda hayırlısı olsun durum istediğiniz gibi olsun1.6 CDTI INSIGNIA SPORT + STIL - BLACK !
Yorum
-
Merhabalar,
Şimdi öncelikle yaptığınız sözleşmede fiyat farkından etkilenmeyeceğinize dair bir madde yokmuş, zaten olmaması gerek ama artık araç kullamak ultra lüks hale gelir oldu. Ben geçen yıl araç aradığımda zaten doğru düzgün opsiyonlu donanımlı araç yoktu ve sipariş alıyorlardı, aralık ayında örneğin sipariş alınacaksa ocak ayı zammı yansır mutlaka diyorlardı, fakat döviz kurunun bu önlenemez yükselişi genelde piyasada birilerini üzerken birilerini sevindiriyor, birde ÖTV ye gelecek kesinleşen artıştan sonra ikinci el bile yükselişe geçiyor ki haklılar bu düzen bunu gerektiriyor. velhasıl madem etkileneceksiniz zamlardan ikinci el temiz bir araç beğenin ve alın onu. her türlü karda olursunuz...1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
şimdiden hayırlı olsun ayrıca1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: caglarozyildirimOrjinal yazı sahibi: Hakan UygurOrjinal yazı sahibi: caglarozyildirimbence cevaplarınızın hiç biri mantıklı değil,tam tersi saçma geldi arkadaşlar.Bayiler artık ellerinde araç bulundurmuyorlar bunu öncelikle söylemeliyim.Hyundai ve Peugeot benzeri markalar hariç bulamazsınız.İkincisi ÖTV zammından bahsetmiyorum OCAK 1 den itibaren geçerli olacak ben normal kur farkının yansıtılmasından bahsediyorum.Üçüncüsü ise ben bayide ki hanımefendiden söz aldığım için buna tepki gösterdiğimi dile getiriyorum,yoksa elime geçmeyen arabaya fiyat zammı yapılabileceğini biliyorum.VW le de görüştüğümde diğer gruplar da aynı şeyi söyledi ancak OPEL ODAK kesinlikle olmayacak dediği için sitem ediyorum.Bilmiyorum derdimi anlatabildim mi ?
Yazdığınız şeyler saçma diceğine olabilir de yada ben böyle düşünmüyorum de kaldıki aynı şekil düşünmüyo olabilirsin buna saygı gösterebiliriz.. Sonuç olarak kendi düşüncenden başka düşünceye itibar etmiceksen konuyu tartışmanın lüzumu yok.. Hakkınızda hayırlısı olsun durum istediğiniz gibi olsun
Yorum
Yorum