Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kaza yaptım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kaza yaptım

Merhaba arkadaşlar bugün 2hafta once aldığım aracımla ilk kazamı yaptim.u dönüsü yapilmayan yerde u dönüsü yapan lineanın arka teker kısmına çarptım.adam hatasını kabul etti tutanak tutuldu.kaskodan yapılcak
    Yarın aervise gidicem bu konuda ne yapmam lazım aracın kaput kısmında çok kücük bir ezilme var kaputu buyüzden değişirler mi?bu konularda yardımlarınızi bekliyorum

Ynt: Kaza yaptım

Geçmiş olsun. Aracın Fotoğraflarını paylaşırsanız yorum yapabiliriz.

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
    2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Foto yüklemeye çalışıyorum fakat resim boyutu çok büyik diyip göndermiyor resmi küçultüp iki parça halinde gondermeyi deneyeyim

Yorum

Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Teşekkurler arkadaslar

Yorum

Geçmiş olsun.. kaputtaki ezilme küçük ise değişim yapmayın.. hasar kaydı çok çıkmasın.. tamir yoluna gidin.. çok geçmiş olsun..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Geçmiş olsun,

Kaputtaki hasar çok ciddi değil ise iyi bir işçilikle sorun gider.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Geçmiş olsun
                2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Geçmiş olsun.
                  Kaputu bırakın değişmeyi boyatmayı bile son seçenek olarak görün.Boyalı kaputlu arabaya pert muamelesi yapıyorlar sonra.
                  http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                  2.0 CDTI
                  Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Merhaba arkadaşlar bugun servise goturdum baktılar tampon degisebilir dediler kaput degismicek fakat düzeltilip kısmi voya atılacak fakat komple vernik atılcak dedi.ogleden sonra exper bakıcak dediler.neyapmalıyım bu konuda

Yorum

Geçmiş olsun...

Yorum

çok geçmi olsun.. Rabbim tekrarını yaşatmasın...

Yorum

Geçmiş olsun...
                          2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Çok geçmiş olsun.%100 kusurlu ise değer kaybı ile ilgili bir bedel rücu etmeyecekler mi?
                            "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Sagolun dostlar.hasar tespitinden sonra sigortadan deger kaybı istenebiliyormuş

Yorum

İşleniyor...
                              X