Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Şeytan Beni Yine Buraya Getirdi. 1.6 Dizel İçin Bir Kaç Sorum Var.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Şeytan Beni Yine Buraya Getirdi. 1.6 Dizel İçin Bir Kaç Sorum Var.

Herkese merhabalar.
    Benim 2011 yılında bir insignia tecrübem oldu maalesef hevesimi kursağımda koydu bir terbiyesiz özetle aldığım arabanın kilometresini geri çekmişler arabayı biraz kavga döğüş geri verdim ve o zaman şimdiki arabamı sıfır aldım (2012 civic) açıkçası çok hevesleniyorum insignia için o zaman 2009 1.6 turbo almıştım şimdi ise 1.6 dizel otomatik düşünüyorum.
    şimdi benim özetle istediğim dijital kadranlı olan ve sunrooflu bir model istiyorum özetle sunroof paketli bir cosmo almak istiyorum. şu an bütçem sıfır konusunda yetersiz haliyle ikinci el bir araba alırsam bu seviyede mümkünse koyu renk (beyaz istemiyorum) içi de açık renk (çok önemli olmasa da) bir araç almak fikrindeyim. Beni passat ve civic'in yeni kasası ve insignia kendine çekiyor ama gönül insigniadan yana. şimdi birincisi bu düzeyde bir araba için yeni kasanın başlangıç yılı yeterli ne kadar ödemek makul sayılır. bakım ücretleri ne seviyede serviste? 50000 i geçmemiş bir araba istiyorum. mümkünse de boyalı parça istemiyorum.
    üstatlardan cevap bekliyorum çok teşekkürler.

Mesela bu ideal mi sizce?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...63185127/detay
    2012 HONDA CIVIC PREMIUM

Ynt: Şeytan Beni Yine Buraya Getirdi. 1.6 Dizel İçin Bir Kaç Sorum Var.

İdeal güzel bir araç.. cosmo+still paket.. fiyat ta uygun pazarlık payıda vardır.. bakım fiyatları km ve yılına göre değişir ortalama 500 ile 1000 tl arasıdır..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Şimdiden hayırlı olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bütçe kredisiz bu aracı alıyorsa bence Opel'in sıfır faiz kredisinden faydalanıp sıfır km almak daha mantıklı olabilir.
        InsigniaTEAM

Yorum

Hocam daha geçen hafta cosmo donanıma Beyaz opelde 105.000tl istediler bişeyler yaparız dediler bence sitil ekletip 105.000 civarına sıfırını alabilirsiniz. Hemde 30.000tl ye 0 faiz kampanyasıyla.

Yorum

Bende bugün test sürüşü yapayım dedim ama burada sağ direksiyon birde haftaiçi müsaitmiş kullanamadım ama cosmo ya 105 dediler KKTC'de

Bir de vana bir akıl verseniz ben cosmo için max 95000 i gözden çıkardım tek istediğim sunroof me dersiniz iyi bir şey alabilir miyim?
            2012 HONDA CIVIC PREMIUM

Yorum

Biraz daha ek yapabilirseniz sport pakete de göz atın derim
              [center]
              1.6cdti sport 
              GREY HURRICANE [center]

Yorum

Hayırlısı olsun. Şeytan değildir melektir o
                2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

İşleniyor...
                X