Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2011 Ocak Ayı Fiyat Listesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2011 Ocak Ayı Fiyat Listesi

araçlarımızda gördüğümüz sorunlar ve memnuniyetsizlik adına bir database/anket yapıyorduk değil mi?
    benim insignia için tek memnuniyetsizliğim bu şuursuz,desteksiz fiyat politikası ve batan geminin malları kampanyaları ile 2010 model 2.900 km de nokta boya rötüş dahi olmayan sıfır ayarında bir aracın ikinci el değerini neredeyse sıfır km ford focus dizel fiyatına eşitlemiş olmalarıdır..
    bu da bir araç için özellikle türkiye'de önemli sayılması gereken kriterlerden biridir..
    yönetici arkadaşlarımdan ricam bu şikayet ya da talepler GM Tr ya da Opel Tr ye iletilecek ise bu durumun da şikayet olarak iletilmesini sağlamalarıdır..
    Diğer taraftan;
    Durum böyle devam ederse bu gidişat sıfır km satışlarını da etkileyecektir yakın zamanda..
    talep daralması başladığında dahiyane şekilde bu kez de bir alana bir bedava ( insignia al corsa yanında hediye gibi ) kampanyası mı yaparlar,ötv nin yarısı + kdv nin tamamı bizden kampanyası mı yaparlar bilemem artık..
    batan geminin malları kampanyaları ile C segment ve kısmen de B segment müşterilerini çektiler insignia ya..bir sonraki hamlede net hedef olan B segment müşterilerini de çektikten sonra piyasanın da altını üstüne getirirler ve en sonunda altında kendileri de altında ezilirler..
    Bazen diyorum 2008 sonundaki global kriz zamanı bu GM boşuna batma eşiğine gelmemiş.. Bu kadar seçme dünyalının bir arada olduğu bir şirket için bu sonuçlar hiç de şaşırtıcı değil sanırım..
    bu konuda artık daha fazla yazmama kararı verdim Opel Tr daha saçma sapan bir gelişmeye imza atmadığı sürece.. bu kadar baş ağrıttığım yetsin artık değil mi
    sevgiler saygılar..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Değerli Arkadaşlar,

Yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız fakat şöyle bir durum var; Ötv indirimi olsun yada olmasın Kasım - Aralık ayında tüm sektörlerde indirimler olur. Ocak, Şubat ve Mart aylarında ise fiyatlar git gide yükselir. Şu anda fiyatlar yavaş yavaş artıyor. Mesela İnsignia 1.6 180 HP ler, Ocak ayında 2.700 TL yükseldi. Yılın son zamanlarına doğru tüm markalar pazar payı elde etme, sıralamada yerini alma planları yapıyor, para kazanmaya değil tamamen prestij yapmaya odaklanıyor, zaman zaman bazı modellerini zararla satıyor. Neden? Renault birinci olacak, Ford üçüncü olacak, Opel bilmem kaçıncı olacak..! Bence de bu tamamen yanlış bir strateji, prestij her zaman para getirmeyebilir...
      Sizin sorununuzun çözümüne gelince, nacizane şunu yapabiliriz; Mart-Nisan gibi fiyatlar zirve yaptığında, sizin adınıza, bizim 2. el plazamızda konsinye olarak en yüksek değerde satmaya çalışabiliriz. Güzelce bir koaför yaparız, tüm internet ilanlarına koyar, araçlarınızı satmak için maksimum çabayı gösterterek sizin minimum oranda zarar etmenizi sağlayabiliriz.
      Clubumuzde olan aktiviteleri (Abant Buluşması gibi) genelde GM TR çalışanları ile paylaşıyorum, her sohbette Clubumuzden bahsediyorum ve üye olmalarını tavsiye ediyorum, fotolarımızı gösteriyorum. Dolayısı ile şikayetlerinizide iletmeye çalışıyorum. GM çok büyük bir şirket ve bir karar almak için bile yüzlerce kez mailleşmesi gerekebiliyor.
      Almanya, Amerika, İngiltere ve Macaristan ekseninde mailleşmek onu inanılmaz hantallaştırıyor. Bu da sorunların çözülmesinde zaman kaybına ve olumsuzluklara sebep oluyor, özellikle servis olarak.
      Zamanınız olduğunda buyrun gelin oturup konuşalım, belki başka bir yol buluruz. Sizin aklınıza daha güzel bir fikir gelir onu uygularız. Siz yüreğinizi serin tutun, mutlaka bir çözüm buluruz.

Yorum

Hasan Bey, o İnsignia'yı yapar yapmaz , ilk beraber göreceğiz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Odak Burak
          Hasan Bey, o İnsignia'yı yapar yapmaz , ilk beraber göreceğiz.
          merakla bekliyorum burak bey, teşekkürler....

Yorum

merhaba,
            inanın daha fazla değeri düşmesin diye arabayı dahi kullanmıyorum şu an..
            2.900 km deki aracın oto kuaföre dahi ihtiyacı yok.. imkanı olup da izmir'de aracı görmek isteyen herkese seve seve gösterebilirim..
            benim şikayetim aralık kampanyaları hakkında değil..
            bu rakamlar en az 3-4 aydır benzer seviyelerde konuşuluyor..
            opel 2010 modeller biterkenden beridir başlattığı bu xxx kampanyasını sürdürdü aralık sonuna kadar..
            bu kadar da uzun yıl sonu kampanyası olmaz ama değil mi? bu şekilde yaptığı da prestij arttırmaktan ziyade prestij kaybettiriyor bence..
            hatta hesaplamadıkları kısım benim gibi uzun sürelerden beridir tutkulu opelci olan bir müşterisini kaybettikleridir.. ben ve çevremdeki tüm potansiyel opel satışlarından artık faydalanamayacak..
            benim gibi gücendirdikleri başka müşterileri de varsa ve onlar da benzer tepkileri verecek ise opel orta vadede kendilerinin de fark edebileceği kayıplar yaşar..
            ben de bu konuya kendi hesabımda noktayı koyarım
            sabır ve alaka gösteren herkese tekrar teşekkür ediyorum..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

selamlar Burak Bey;
              ben satış politikasıyla şikayetimi belirtmiştim birde şu olayı belirteyim yetkili bayilerinden birinde insignia mı alırkenken astra hb yeni kasa beğendim babama alıyım diye düşündüm satıştaki sorumlu arkadaş(tanıdığım biri) acil değilse astra için bekleyin şu an erken fiyatı düşücek diye bi konuşmada bulundu peki sordum bu ikili satış politikası doğrumu? hani şu an alanlar o zaman bir miktar zarara uğrayacaklar vs. açıklayıcı yanıt alamadım... opelin satış politikasını açıkçası beğenmiyorum... nolursa olsun insignia mı çok seviyorum bikez daha olsa gene aynı aracı seçerim o da ayrı

Yorum

yarın 4 5 tane bayıyı arayacagım bakalım start verıyoruz ınsıgnıa ıcın
                2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

hadi hayırlısı olsun inşallah herşey gönlünüzce olur kavuşursunuz hayalinizdeki gibi bir İnsignia ya

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

En iyi fiyatı Reis verdi ankara. 60000 1.6 t cosmo fiyatı. 2010 model varmıs bırde elınde navıgasyonlu onuda 60000 e dedı fakat oluru ederı son fıyatı nedır dedıgımde bayıye gelın goruselım dedıler bu fıyat ustunden bırde filo indirimi alabilirsem güzel olur araştırmaya devam edeyim istanbuldaki bayileri aramaya başlıyayım
                    Konya özkaymak navigasyonlu 65000 dedi fakat burayı dahada düşürme ihtimalim var sonuçta yıllardır en az 10 araç aldık
                    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

renk olarak ne düşünüyosunuz?

Yorum

Siyah iç taraf bej konsol kibo ağacı

Yorum

siyah, İnsignia ya gerçekten çok yakışıyor.. istediğiniz opsiyonlar neler? sadece DVD 800 mü? bence imkânınız varsa Flexride Şasi opsiyonunu da alın derim.. 2.700 TL fiyat farkı var.. ve bence flexrıde, navi. ile alınması gereken opsiyonların en başında. imkânınız varsa kesinlikle alın derim

Yorum

65000 lirayı aşmak istemiyorum pek. 25 e benım arabayı satsam 40000 guzel rakam yenı araba için. dvd800 ude anlık istemiyordum fakat bayiler cosmolar genelde navigasyonlu oluyor dediler, flexride ı hiç sormadım. 60000 veren bayi sanırım sırf araba ıcın vermıs bu fıyatı bandrol vergı vs ıcınde degıl. çok çakallık var bu işlerde yahu yüzyüze gidip konuşmak en güzeli galiba.

sizin araba gümüş gri yazıyor fakat katologda hangı renge tekabul edıyor. ben ınsıgnıa mıcro sıteden baktım ama bulamadım. aslında eskı vectraların grisi gibi bir renkte çok iyi gider bu araca sanırım sizinki bahsettiğim renk. beyaz da hoşuma gidiyor fakat 3 4 mılyarlık araba bakım temızlık wax cart curt malzemem oldugu ıcın onları beyazda kullanamam kullansamda sıyahın parlaklıgını gordugumde aldıgım hazzı alamam dıye siyahdan devam etmek ıstıyorum

Yorum

benim aracın rengi hakim gri diye geçiyor katalogda ve Opel in sitesindeki konfigürasyonda zaten en çok alınan renkler teknik gri (yani füme) siyah (karbon siyah) beyaz (olimpic beyaz) metro mavi, gümüş gri (hakim gri) .. bordo rengi pek tutulmadı.. panacotta gri hiç görmedim.. yeşil rengi kaldırdılar zaten, sitelerde görünse bile artık Türkiye ye gelmiyo.. şimdi yeni bi renk çıktı, mahogany kahverengi diye, o tutulabilir teknik griden sonra göze baya hoş geliyor, yakışmış ama gümüş griyi tavsiye edebilirim, hem temizlik açısından hem de sportif ve ağır görünümü bir arada tutuyor bence.. beyaz çok sportif görünüyor.. siyah ağır, asaletli görünüyor.. teknik gri de hem ağır hem sportif bi havası var.. ama siyah düşünüyosanız koyu renkler düşünüyosanız, bence öncelikle temizlik unsurunu düşünün derim..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                                En iyi fiyatı Reis verdi ankara. 60000 1.6 t cosmo fiyatı. 2010 model varmıs bırde elınde navıgasyonlu onuda 60000 e dedı fakat oluru ederı son fıyatı nedır dedıgımde bayıye gelın goruselım dedıler bu fıyat ustunden bırde filo indirimi alabilirsem güzel olur araştırmaya devam edeyim istanbuldaki bayileri aramaya başlıyayım
                                Konya özkaymak navigasyonlu 65000 dedi fakat burayı dahada düşürme ihtimalim var sonuçta yıllardır en az 10 araç aldık
                                Orjinal yazı sahibi: iatros
                                65000 lirayı aşmak istemiyorum pek. 25 e benım arabayı satsam 40000 guzel rakam yenı araba için. dvd800 ude anlık istemiyordum fakat bayiler cosmolar genelde navigasyonlu oluyor dediler, flexride ı hiç sormadım. 60000 veren bayi sanırım sırf araba ıcın vermıs bu fıyatı bandrol vergı vs ıcınde degıl. çok çakallık var bu işlerde yahu yüzyüze gidip konuşmak en güzeli galiba.

sizin araba gümüş gri yazıyor fakat katologda hangı renge tekabul edıyor. ben ınsıgnıa mıcro sıteden baktım ama bulamadım. aslında eskı vectraların grisi gibi bir renkte çok iyi gider bu araca sanırım sizinki bahsettiğim renk. beyaz da hoşuma gidiyor fakat 3 4 mılyarlık araba bakım temızlık wax cart curt malzemem oldugu ıcın onları beyazda kullanamam kullansamda sıyahın parlaklıgını gordugumde aldıgım hazzı alamam dıye siyahdan devam etmek ıstıyorum
                                Fiyat konusunda yazdıklarınızdan bi şey anlaşılmıyor.2010 model navigasyonlu araç 60 bin tl ise bence bedava.2011 model navigasyonlu araça 5 bin fazla vermenin anlamı yok diye düşünüyorum.
                                Aldığınız fiyatları yanına model yılı ile birlikte yazarsanız bizde net anlamış oluruz.

Yorum

İşleniyor...
                                X