Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2011 Ocak Ayı Fiyat Listesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2011 Ocak Ayı Fiyat Listesi

Orjinal yazı sahibi: msafa_oz
    Arkadaslar niye yalan söyleyeyim Arkas bağlarbaşından 2011 model 1.6 cosmo turbo aldım 55750ye.Bazılarınız dediği gibi filo indiriminden bu fiyata geldi. Ama filo indirmi olmadan da bu aracı 57bine bırakıyorlardı.İnanmayan gitsin arkasa sorsun
    Orjinal yazı sahibi: KrM
    Ben gene de alan arkadaş fatura nüshasını koymadan yorum yapmayacağım.Yanlış anlaşılmasın her yazılan doğrudur diye bir kurak yok.Belki özürlü belki filo indirimi ne olduğunu anlayalım önce.İddia eden arkadaş bi açıklasın hele
    Kimse sana yalan söylüyorsun demedi.Ama çıkıpta ben bu fiyata aldım dersen olmaz.Açıklamanı ben filo indirimnden faydalanıp aldım dersin olur biter.Gerçekte ortaya çıkar insanlarında morali bozulmaz.
    Anladığım kadarı ile 2011 1.6t ler 59.750 lira ben 2010 modeli ağustosta 57.750 aldım.Fiyat fazla artmamış ama genedi iyi gibi.

Yorum

Ben bu fiyattan aldım ve bunu kimsenin moralini bozmak için değil fiyatlar arasındaki uçurumu göstermek için söyledim. ayrıca filo indirimi olunca aracı yarım mı veriyorlar. Bu fiyata da araç verebiliyorlar demekki. sen bana yalan söylüyorsun diyip demediğini attığın mesaja bak istersen bi daha. Fatura istedin
      Arkadaslar niye yalan söyleyeyim Arkas bağlarbaşından 2011 model 1.6 cosmo turbo aldım 55750ye.Bazılarınız dediği gibi filo indiriminden bu fiyata geldi. Ama filo indirmi olmadan da bu aracı 57bine bırakıyorlardı.İnanmayan gitsin arkasa sorsun
      Ben gene de alan arkadaş fatura nüshasını koymadan yorum yapmayacağım.Yanlış anlaşılmasın her yazılan doğrudur diye bir kurak yok.Belki özürlü belki filo indirimi ne olduğunu anlayalım önce.İddia eden arkadaş bi açıklasın hele
      Kimse sana yalan söylüyorsun demedi.Ama çıkıpta ben bu fiyata aldım dersen olmaz.Açıklamanı ben filo indirimnden faydalanıp aldım dersin olur biter.Gerçekte ortaya çıkar insanlarında morali bozulmaz.
      Anladığım kadarı ile 2011 1.6t ler 59.750 lira ben 2010 modeli ağustosta 57.750 aldım.Fiyat fazla artmamış ama genedi iyi gibi.

Yorum

arkadaşlar kimsenin kimseye yalancı deme gibi bişi yok, biribirimizi yanliş anlamayalım ve birbirimize saygı gösterelim, ortada sadece yanlış anlaşılmalar var.....

Yorum

bu arada filo indirimi gerçek şahıslara da yapılmıyor..
          ille de vergi levhası gerekiyor.. bu da ayrı bir hikaye..
          saçmalığa bak ben kendi üzerime bırakın 2 tane 100 tane daha opel alsam gram indirim yok..
          ford böyle değil,vw böyle değil.. araç ruhsatı ile gidin hemen merkez'e indirim taleplerini geçiyorlar..
          gerçi ford rakamları dipten verdiğimiz için artık filo indirimi vs. indirimlerde çok büyük rakamlar olmuyor demişti bana eylülde..
          neyse,
          sonuç olarak bendeki güncel durum aşağıdaki gibi;
          insignia'mı çok seviyorum ve en ufak bir memnuniyetsizliğim yok
          Opel Tr den artık nefret ediyorum,içimdeki tüm opel aşkını bitirdi neredeyse
          Evdekiler satma gül gibi arabayı ( annemin deyimiyle mercedes ayarında araba ) diyorlar ama bende de inat oldu artık satacağım maad
          bugüne kadar çevremdekilere binek olsun hafif ticari olsun çok opel aldırdım ( combo,astra,cosra vs. ) ama bundan sonra da çevremden kimseye opel aldırtmayacağım.. ( zaten ben satıp da sonrasında başka markaya yönelirsem bu bir memnuniyetsizlik işaretidir )
          Opel Tr büyük marka olmanın adeta gazlı içecek promosyolarındaki gibi kısa sürede çok araç satmak ile değil,her daim memnun olmuş oturmuş müşteri kitlesi ile uzun sürelerde daha çok araç satma,ve bu araçları alanların yaşadığı memnuniyet ile yeni müşteriler kazanarak çok daha fazla araç satmak ile mümkün olabileceğini anlamalıdır..
          en azından ben kendi çapımda bunu anlatmaya çalışacağım..
          sağlıcakla kalın..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Ben bu fiyattan aldım ve bunu kimsenin moralini bozmak için değil fiyatlar arasındaki uçurumu göstermek için söyledim. ayrıca filo indirimi olunca aracı yarım mı veriyorlar. Bu fiyata da araç verebiliyorlar demekki. sen bana yalan söylüyorsun diyip demediğini attığın mesaja bak istersen bi daha. Fatura istedin
            N
            Arkadaşım anlama ve anlatma sorunun var.Konuyu kapıyorum ben alıcağımı aldım.Sende vereceğini geçte olsa verdin.

Yorum

[[b]b][b]
              Bendede 2004 opel vectra vardı.Çok memnundum İnsignia almaya karar vermiştim On yıllık opel kullanıcısı olmama rağmen opelin aracına çok güvenmesi yüzünden almaktan vaz geçtim (Fiyat politikası,müşteriye davranış vs). Aylık satışları takip ediyorum İnsignia çok gerilerde kalıyor.Yazık böyle güzel bir otomobil yanlış satış politikalarının kurbanı oluyor
              Ben kulaktan duyma şeylerle konuşmuyorum.Yukarda yazdığım rakamlar resmi satış verileri.Bende bu aracı dört gözle bekliyordum.Ama yukarda yazdığım sebeplerden dolayı başka bir marka aldım.Ama şunuda söyleyeyim uygun şartlarda bulursam alabilirim çünkü araç çok nefis.Araçlarınızı gülerek kullanın arkadaşlar.Tüm otomobil tutkunlarına selam
              İnsignia alacaktım, opel çok şımarmıştı bu araçla ama duvara tosladı.Yanlış fiyat politikası ve en önemlisi berbat servisler....
              ...Bence tüketicinin opel markasına olan güveni sarsıldı.Bir dahada zor düzelir.Toyota gibi berbat otomobiller satış rekorları kırıyor.Hiç bir otomobilinde estetikten eser yok.Avensisin dizaynına bakın plastik kalitesini inceleyin birde insigniaya bakın dokunma hissini karşılaştırın. Dağlar kadar fark var.
              Bu yazıları 5-6 ay önce eski forumunuzda(266-267.sayfalar) yazmıştımda bana kızmıştınız.

Yorum

evet sayın corail, filo indirimi sadece vergi levhası olanlara yapılıyor,bu bilgiyi belirtmeyi unutmuşum....

Yorum

Merhabalar Değerli Club Üyeleri,

Filo indirimleri ile ilgili kısa bir açıklama yapayım dedim. Filo indirimi bir Opeliniz veya bir Chevroletiniz varsa da yapılabiliyor, yeter ki bir aracınız en azından 2008 model olmalı. Yani 2008 ve üstü GM aracınız varsa filo indirimine tabisiniz. Ayrıca 2 ila 10 araç alırsanız yine aynı oranda indirim alıyorsunuz ancak 10 araçtan fazlası için bayii, GM Türkiye'den özel fiyat istiyor çünkü büyük filoya girmiş oluyor. Diğer yandan filo indirimi ancak ve ancak şirketlere yapılıyor. Şahıs şirketleride buna dahil. Şahıs firmanız varsa ve filo araç almak istiyorsanız, vergi levhanızı noterden tasdik ettirmeniz gerekiyor, A.Ş. yada L.T.D. için bu kural geçerli değil. Bu indirimler genelde yeni çıkan modellerde geçerli olmuyor, 5-6 ay sonra indirim kazanılıyor.
                  Bu arada Opel'in içinde büyüyen ve Opel'i tüm araçlardan ve markalardan üstün gören ben, Sayın Cobrail'in yazdıklarına çok üzüldüm. Arada bazı hatalar yapsakta Odak olarak hizmette elimizden geldiğince markamızın bile önüne geçmeye çalışıyoruz.
                  Sayın Cobrail'e ne gibi bir hata yapıldı bilemiyorum ama GM'in yaptığı hatayı çözmek içinde elimden ne geliyorsa yapmaya da hazırım.
                  GM, izlediği politikalarla bazen bizimde burnumuzun direğini sızlatıyor ama diğer markaların bayilerine ve müşterilerine yaptıklarını görünce şükrediyorum.
                  Bunları kesinlikle show yapmak amaçlı söylemiyorum, sizler bizim başımızın tacısınız, gücümüz, nefesimiz yettiğince her konuda sonsuz destekçiniziz. Saygılar, Selamlar.

Yorum

Sevgili Burak Bey,
                    Sizin bizlere yaklaşımınız gerçekten çok memnuniyet verici..Şahsım adına söyleyeyim,aracımla ilgili bir sıkıntı olduğu anda Burak var gereken kolaylığı yapar diyorum..Kaldıki eğer seninle tanışmamış olsaydım,bir daha odakın kapısından geçmeyeceğime dair söz vermiştim.Bunu da dip not olarak belirtmek isterim
                    Tekrar teşekkürler...
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Burak bey;

Bilgilendirme için teşekkürler. clapclap

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bülent Abi, teveccüğün, sözlerin beni çok mutlu etti, akşam akşam. Çokta yorulmuştum iyi geldi vallahi... ihihi

Yorum

burak bey, bülent abi az bile söylemiş, gerçektende özellikle site üyelerine, olan ilginiz, alakanız, yardımlarınız gözardı edilemez, ben 4 yıldır odak müşterisiydim zaten, çok nadirde olsa başka servislere gittiğimde olmuştur, ama sayenizde artık servis olarak "odak" vazgeçilmezlerimin arasına girmiş bulunuyor.... ayrıca opel otomobillerine olan tutkunuza, bilgilerinize ve projelerinize hayran kaldım....

Yorum

Sayın Burak Bey,
                            ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim..
                            Opel Tr ya da GM Tr uyguladığı mantıksız ve desteksiz fiyat politikasını bir düzene oturtmadığı sürece benim sorunum çözülmez..
                            gerçi şu an itibariyle ne yapsa da artık benim sorunuma çözüm olmaz şöyle ki;
                            ben aracımı 2010 mart ayında aldım..
                            benden öncesinde özellikle de 2009 yılında alınan araçların büyük çoğunluğu ötv avantajı ile alınmış araçlar..
                            bir de benden sonrasında alınan araçlar var ki onlar da malum büyük indirimler ile alınan araçlar..
                            bu ikisi arasında bir kaç aylık bir süre var ki,o da bendeniz ve bir kaç üyemizin daha aldığı zaman dilimine rastlıyor,tarihi rakamlara isabet ediyor aldığımız fiyatlar.. ( efemuratt arkadaş yazmış aracını aldığı rakamı )
                            yani aslında tam madalyalık müşteriler olduk.. artık hangi madalya bize ya da en azından bana uygun olur ben kestiremiyorum..?
                            bayiden plaka takılıp trafiğe çıkan her sıfır km araç 2. el piyasasına ilave olan bir araçtır ve potansiyel satılık olarak düşünülmelidir..( iyi ya da kötü sebepten elbet bir vakit satılacak )
                            şimdi benim durumumu bir düşünün;
                            2009 modeller ötv indirimli ve araçların sahiplerine maliyetleri benden % 7-10 düşük
                            2010 ortası ve 2011 modeller de batan geminin malları indirimi ile araç maliyeti olarak benden %7-10 düşük
                            şimdi bu araçların bir kısmı da ( yaklaşık %10 u ) şu an ikinci el olarak satılık..
                            ben arada ( çok özür dilerim ) kabak gibi en yüksekten maliyet ile satıcı olarak piyasaya girdiğimde diğer satıcılar ile rekabet edebilmek için ciddi bir zarara katlanmak zorundayım..
                            şimdi bu her kimin başına gelirse gelsin,isyan edilecek bir durum değil midir?

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

abi düşüncelerine aynen katılıyorum.. gerçekten öyle bir zamanda almışız ki arabaları neredeyse tavan fiyatlardan... ama şimdi öyle bir noktaya gelindiki, okadar saçmalandıki fiyat politikasında, indirim üzerinden indirimler yapılıyor, olan 2. ele yani mevcut durumda bize de çok olumsuz yansıyor.. böyle böyle de araçtan soğur işte insan zaman geçtikçe.. ne şartlarda aldık bizde.. ama o an alamadığımız opsiyonları, hayalimdeki İnsignia yı şu an imkân varken almak istiyoruz, arabam satılıkta, ama bu kezde 2. el ölü piyasası engel oluyor bana ( elim kolum bağlı. bu saatten sonra da Opel in kalkıp fiyatları asıl değerlerine çekmesi zor sanırım. yapsa 1 senedir yaparlardı. artık ya bundan sonra bende soğuycam çok sevdiğim arabamdan ya da arabama olan sevgimden durum ne olursa olsun taviz vermeyip hayırlısını beklemek .. mevcut durumda ikisinden birini yapmak okadar zorki. atsan atılmıyor satsan satılmıyor

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Bu konuyu en az iki defa yazmıştım. Daha önce aldığım Vectra da daha doğrusu Vectralarda da aynı olayı yaşamıştım. Niçin Passat çok tutuluyor biliyormusunuz?? İnsignia ile karşılaştırılmayacak kadan donanım eksikli olan araba?? Hacı Murat lar gibi "gece satarsın,değer kaybetmez"mantığından. Doğuş oto genel müdürünün dediği gibi "Türkiyede otomobillerimizi değerinin üzerinde satıyoruz! Opel de satış başarısızlığını EUR düşüyor ayaklarına bağlıyor! Wosvos un EUR su başkamı? Pazarlama kabiliyetsizliğinden başka bir şey değil. Açın bakın hangi kalite dergide tam sayfa insignia reklamı var? Çorumda meydana asılma tehlikesi geçirince hürriyete mecburen verildi reklam.. hepsi boş.. 2 el zararı sahibinden com da açıkça görülüyor..

Orjinal yazı sahibi: corail
                                Sayın Burak Bey,
                                ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim..
                                Opel Tr ya da GM Tr uyguladığı mantıksız ve desteksiz fiyat politikasını bir düzene oturtmadığı sürece benim sorunum çözülmez..
                                gerçi şu an itibariyle ne yapsa da artık benim sorunuma çözüm olmaz şöyle ki;
                                ben aracımı 2010 mart ayında aldım..
                                benden öncesinde özellikle de 2009 yılında alınan araçların büyük çoğunluğu ötv avantajı ile alınmış araçlar..
                                bir de benden sonrasında alınan araçlar var ki onlar da malum büyük indirimler ile alınan araçlar..
                                bu ikisi arasında bir kaç aylık bir süre var ki,o da bendeniz ve bir kaç üyemizin daha aldığı zaman dilimine rastlıyor,tarihi rakamlara isabet ediyor aldığımız fiyatlar.. ( efemuratt arkadaş yazmış aracını aldığı rakamı )
                                yani aslında tam madalyalık müşteriler olduk.. artık hangi madalya bize ya da en azından bana uygun olur ben kestiremiyorum..?
                                bayiden plaka takılıp trafiğe çıkan her sıfır km araç 2. el piyasasına ilave olan bir araçtır ve potansiyel satılık olarak düşünülmelidir..( iyi ya da kötü sebepten elbet bir vakit satılacak )
                                şimdi benim durumumu bir düşünün;
                                2009 modeller ötv indirimli ve araçların sahiplerine maliyetleri benden % 7-10 düşük
                                2010 ortası ve 2011 modeller de batan geminin malları indirimi ile araç maliyeti olarak benden %7-10 düşük
                                şimdi bu araçların bir kısmı da ( yaklaşık %10 u ) şu an ikinci el olarak satılık..
                                ben arada ( çok özür dilerim ) kabak gibi en yüksekten maliyet ile satıcı olarak piyasaya girdiğimde diğer satıcılar ile rekabet edebilmek için ciddi bir zarara katlanmak zorundayım..
                                şimdi bu her kimin başına gelirse gelsin,isyan edilecek bir durum değil midir?

Yorum

İşleniyor...
                                X