Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2011 Ocak Ayı Fiyat Listesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2011 Ocak Ayı Fiyat Listesi

iyi fiyata almıssınız hayırlı olsuni, yakın zamanda bi arkadasa bizde 2.0 cdti 130hp alcaz, e tabi biraz pazarlık yapcaz bakalım kaça gelcek...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cekY
      2.0 cdti 130 hp edition elegance 6 ocakta 65,900'e anlaştık.1-2 hafta sonra gelecek.
      hayırlı olsun güle güle kullanın

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

cok güzel bir karar hayırllı olsun
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

30/12/2010 da 2.0 cdti 130 65000 tlye aldım ben de
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Arkadaşlar görüşmeye gittiğinizde mutlaka pazarlık yapın.Birde satıcıyla daha önce tanışmış olan birisini götürün.Azda olsa etkisi olur diye düşünüyorum.Bizim tanıdık vasıtasıyla tanışmıştık bayii'deki arkadaş ile.Muhabbetimiz ilerledi, pazarlık yapmadan bu fiyata anlaştık

Yorum

arkadaşlar benim kafama takılan fiyatlarda ortalama 7 bin civarında indirim görünüyor fakat ;
              2.0 130 HP - Dizel Active Select Edition Elegance Paketi 85.026 ten 69.276 e kampanyalı fiyat vermişler neden acaba, hane bu kadar fark neden bu modelde ?

Yorum

1.6 da ki active select boşluğunu doldurmak için olabilir..

Yorum

belkide olabilir...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                    Orjinal yazı sahibi: corail
                    evet bayilerde güncel piyasa rakamı ne acaba?

bu günkü güncel fiyatlar ;

1.6 turbo cosmo 59750
                    2.0 cdti 130 hp edition elegance 66950
                    hangi bayi acaba bu. cosmo fıyatı cok ıyı
                    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

2011 model
                      [quote=KrM ]
                      Orjinal yazı sahibi: msafa_oz
                      Ben 15 aralıkta 55750ye siyah 1.6 180hp cosmo aldım
                      [/quote
                      Kaç model bu araç

Yorum

1.6 dizel çıkarana kadar edition 130hp lerdeki bu indirim devamlı olur.Ben olsam 1.6tdi passat alacağıma daha güçlü bi araba alır yani insignia alır ona binerim daha mantıklı.Benim bu düşüncem bi çok insanda oluşabilir opel'de böyle düşünmekte sanırım.Bu arada 1.6 cosmo fiyatlarında bayiden bayiye 5-6 milyar oynayabiliyo bi arabada ne kadar kar yapıyo bayilerimiz siz düşünün.çok ilginç..

Yorum

[quote=msafa_oz ]
                          2011 model
                          Orjinal yazı sahibi: KrM
                          Orjinal yazı sahibi: msafa_oz
                          Ben 15 aralıkta 55750ye siyah 1.6 180hp cosmo aldım
                          [/quote
                          Kaç model bu araç

Nasıl yane 2011 model araç 55.750
                          Bizim araçları yakmamız lazım

Yorum

1.6T edition elegance 18'' jant 52000tl 30 aralıkta aldım.....

Yorum

Togi006
                              Hoşgeldiniz Kendiniz tanıtırmısınız.
                              http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=14.0

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                                ya zaten yaklaşık 6000 TL indirim var. sözde kampanya adı. ne kampanyasıysa bu aylardır bitmedi. madem bukadar kampanya yaptınız neden halâ onunda üzerine 5-6 bin daha indiriyosunuz!? neden asıl fiyat 69 bin değilde 63 bin yazıp kampanyalıda 57-58 bine vermiyosunuz öyle yapın o zaman en azından alanda satanda memnun kalsın be. sıfır araçların fiyatları abuk subuk değişiyor bayiden bayiye 2. elde mantıksız mantıksız fiyatlar hep sitelerde. madem çığır aşacak bi araba yaptınız o hâlde süründürmeyin yerlere arkadaş. yeter kıvılcım çıkıyo artık.
                                en son bi protesto da bize yaptıracak bu şuursuzlar..
                                aradaki farkı düşündükçe insanın arabayı yakası geliyor gerçekten ya da o çorumdaki vatandaşın fikri gibi vinçte mi sallandırmak lazım acaba?
                                yeter ya yeter,kendilerinin bir araç üzerinden ne kadar para kazandıkları ortaya çıkıyor şuur ve s..f yoksunu adamların ama bizler ( en azından ben ) o kadar kolay ve bol para kazanan insanlar değiliz malesef..
                                55.750 ye cosmo satabiliyorlarda 66.000 den satarken hangi hak ve hesapla hareket ettiklerini sormak lazım bunlara?
                                yok mudur hukuksal bir hakkımız?
                                markalı konut üretimi yapan şirketler ( mesela soyak ) rekabet yasalarına aykırı olduğu için asla indirim yapmıyorlar mesela..ve şayet indirim yaparlarsa daha önceden yüksek fiyat ile alan müşterilerin dava açma haklarının olduğunu söylemişti bana soyak geçen sene?
                                var mıdır böyle bir hakkımız?
                                varsa zaten 7-8 ayda bir ton para kaybettim,üzerine birkaç bin TL yi de avukat ve mahkeme masrafı olarak gözden çıkartabilirim şahsen..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

İşleniyor...
                                X