Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2011 Ocak Ayı Fiyat Listesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2011 Ocak Ayı Fiyat Listesi

2011 model 1.6t cosmo yu bu fiyata vereceklerine inanmıyorum.Arkadaşımız bize faturanın bir nüshasısını buraya ekleyebilirse bizde görmüş olur ona göre konuşuruz.Böyle bir fiyat varsada bir gerekçesi vardır.
    Bir başka arkadaş 2011 için 59.750 fiyat almış ki buda bana göre normaldir.

Yorum

Bu konu ile ilgili daha önce uzun uzun yazmıştım. Kaç tane "0" Vectra aldıysam hepsinden sürekli çok fazla zarar ettim. Opel Türkiye fiyat istikrarı konusunda aşırı beceriksiz. Hatta diyeceksiniz ki nede becerikli? Bu arabanın piyasasının oluşmasında daha doğrusu tutmasında şu sitenin bile hakkı ödenmez..Yani hepimizin.. Çok büyük şansları Passatın makyajlısını beceremediler, yoksa insignia'ları yarı fiyatına sattıracaklardı. Geçen yıl ve öncesi satılan rakamlara bir göz atın.. kısır döngü yaptırıyorlar..aracın fiyatını aşağıya çektikçe değeri aşağıya düşüyor..Doğuş otomativin genel müdürü basına demeç veriyor ; biz otomobillerimizi bir kaç bin tl pahalıya satıyoruz ama araçlarımız talep görüyor.. diye.. piyasasını yükseltiyor.. opel türkiye opel almanyanın sırtından geçinerek hiç bir şey yapmıyor.. servislerdeki bilgi eksiği inanılmaz..şu site en büyük servis.. elemanlara opel türkiye para ile ders verdiğinden hiç biri eğitime gitmiyor... vs vs vs.. ne yapılır?.. bütün bunlar ingilizce veya almanca yazılır gm amerika geo (Chief executive officer) e mail atılır.. onlarda çaresine bakarlar.. bi şey çıkmaz demeyin, onlar türk değil hayatı çok ciddiye alırlar.. yurt dışında yaşadım biliyorum..ama biz yazmayız, hep beraber ağlanırız muhaha

Yorum

ben inanırım çünkü artık her türlü neticeyi bekliyorum bu vatandaşlardan.. şimdi euro kuru 2,00 nin üzerinde ya,onlar tutup cosmo turboyu 54.000 e de verirler.. anlaşılmaz dünyalılar bunlar çünkü..
        sadece bu sebepten opel tr bana bir daha opel almamaya yemin ettirdi ettirmek üzere..
        çok büyük bir ihtimal bu son opelim olacak.. sattıktan sonra web sitesine bile uğramayacağım vesselam..
        55.750 TL ye 2011 cosmo alan birisi 2. elde 1.000 km de satmak istese ve 53.000 TL ye 2011 1.000 km de 10 günlük diye ilan verse diğer satıcılar ne yapsın?
        böyle bir piyasada 44 - 45.000 TL ye de 30.000 km ve üzerinde 2009 baz cosmolar satılır artık.. ( edition elegance ları düşünemiyorum bile )
        bu da 2010 model ikinci el ford focus tdci titanium parası zaten.. ( sıfırı 50.700 TL )
        helal olsun opel tr sana..
        amiral gemisini getirdiğin hale bak,başka marka vapurlarıyla aynı seviyeye gelmiş..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Orjinal yazı sahibi: corail
          ben inanırım çünkü artık her türlü neticeyi bekliyorum bu vatandaşlardan.. şimdi euro kuru 2,00 nin üzerinde ya,onlar tutup cosmo turboyu 54.000 e de verirler.. anlaşılmaz dünyalılar bunlar çünkü..
          sadece bu sebepten opel tr bana bir daha opel almamaya yemin ettirdi ettirmek üzere..
          çok büyük bir ihtimal bu son opelim olacak.. sattıktan sonra web sitesine bile uğramayacağım vesselam..
          55.750 TL ye 2011 cosmo alan birisi 2. elde 1.000 km de satmak istese ve 53.000 TL ye 2011 1.000 km de 10 günlük diye ilan verse diğer satıcılar ne yapsın?
          böyle bir piyasada 44 - 45.000 TL ye de 30.000 km ve üzerinde 2009 baz cosmolar satılır artık.. ( edition elegance ları düşünemiyorum bile )
          bu da 2010 model ikinci el ford focus tdci titanium parası zaten.. ( sıfırı 50.700 TL )
          helal olsun opel tr sana..
          amiral gemisini getirdiğin hale bak,başka marka vapurlarıyla aynı seviyeye gelmiş..
          +10 .. abi sırf bu saçma fiyat politikaları yüzünden tek hayalim olan araca kavuşamıyorum.. arabamı çok seviyorum, almak kolay olmadı.. ama o zaman almak isteyipte alamadığım opsiyonları şimdi imkân varken almak istiyorum bukezde 2. el ölü teklifler oluyor.. bi istikrar yok. herkes kafasına göre fiyat yazmış.. arada baya fake ilânda varya o da ayrı, böyle oluncada abuk subuk teklifler oluyor.. ne biz memnun oluyoruz ne ne alıcılar.. henüz 1 sene bile olmamışken kaç bin TL zarardayız.. nereye kadar böyle sürecek bu saçma politika ya çok merak ediyorum.. tam bi devrim yaratmışken imaj yapmışken piyasada bukadar ele ayağa düşürmenin mantığı ne. neden insanları enayi yerine koymayı kendine çıkar biliyor bu Opel TR.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

2. el alacak ortadirek kalmadıki zaten ...O hale geldik yani.bu da başka bi konu neyse...Ama yazılanlara kesinlikle katılıyorum..diğer üst sınıf alman markaları km 150.000 gelmesine ragmen hala inanılmaz fiyatlara satılabiliyorken kendi aracımı 2 veya 3 sene sonra nasıl model yükseltirim diye şimdiden kara kara düşünüyorum.3 kere makyaj yiyen A3 4 sene oncede 33.000 euro ydu hala 33.000 euro nasıl oluyor anlamıyorum.4 sene içersindede 31.000 eurodan aşagıya düşmediler.belii yani iskonto nun miktarı belli..liste fiyatıyla forum da su fiyata aldım diyen arkadasın fiyatı arasında 13.000 TL fark var...Şaka mı bu...

Yorum

arkadaşlar katılıyorum size opelin satış politikasını beğenmiyorum...

Yorum

Ben gene de alan arkadaş fatura nüshasını koymadan yorum yapmayacağım.Yanlış anlaşılmasın her yazılan doğrudur diye bir kurak yok.Belki özürlü belki filo indirimi ne olduğunu anlayalım önce.İddia eden arkadaş bi açıklasın hele

Yorum

2011 1.6 cosmoyu 55750 liraya kesinlikle alınmaz, daha önce bi insignia aldıysa 2.insignia alırken filo indirimine girecegi için bu rakama inmiş olabilir diye düşünüyorum, yen, alıcaklar için dip fiyat 59750, bu rakam butun opel bayılarınde gecerli, be rakamı opel odak bayrampaşadan aldım, yılbasında once ıse 2.0 cdtı 130 hp fiyatı sormustum o zmankı fiyat 64500 idi, fakat aracı ben kendi üzerime ve nakit olarak alırsam filo indirimi olucagını ve fıyatın 61500 olucagını soylediler.... yanlış anlaşılmasın bu fıyat tılbasından onceydı, suan 2.0 cdtı 130 hp 66950.... fakat yakın zamanlarda bi opel aldıyasanız filo indirimine girer ve fiyat 64000 liraya kadar iner....

Yorum

chevrolet aldıysak girmezmi ki filo indirimine
                    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

onu opel bayisinde satiş danışmanı arkadaşa sorarsak daha net bi cevap verir....

Yorum

filo indirimi aynı bayiden 2. İnsignia yı alıncamı olur yoksa farklı bayiden de alırsak olurmu..?

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

opel satış politikasında şöle bi olay var çıkan fiyat tavan açıklanıyo sonra 8 ay 1 sene geçince fiyat düşüyo fakat vw firmasında değeri ölmüyo açıkçası opelin bu tutumunu beğenmiyorum hane araba güzel tamam almak için illa beklemek mi gerek?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                            filo indirimi aynı bayiden 2. İnsignia yı alıncamı olur yoksa farklı bayiden de alırsak olurmu..?
                            farklı bi bayiden alırsanda oluyormuş, yani farketmiyor....

Yorum

Arkadaslar niye yalan söyleyeyim Arkas bağlarbaşından 2011 model 1.6 cosmo turbo aldım 55750ye.Bazılarınız dediği gibi filo indiriminden bu fiyata geldi. Ama filo indirmi olmadan da bu aracı 57bine bırakıyorlardı.İnanmayan gitsin arkasa sorsun
                              Orjinal yazı sahibi: KrM
                              Ben gene de alan arkadaş fatura nüshasını koymadan yorum yapmayacağım.Yanlış anlaşılmasın her yazılan doğrudur diye bir kurak yok.Belki özürlü belki filo indirimi ne olduğunu anlayalım önce.İddia eden arkadaş bi açıklasın hele

Yorum

filo indirimiyle aldıysanız fiyat doğrudur.....

Yorum

İşleniyor...
                                X