Bende yarın için Opel Odak ta gidip görüşücem 1.6 cdti sport otomatik için aldığınız fiyatları paylaşırsanız ona göre pazarlık yapayım rolleyes.. Opel Çetaş tan 105.000 tl fiyat aldım en son
Arkadaşlar bende geçen hafta kaporamı verdim,önümüzde ki ay araç gelecek.Benim aldığım fiyat odak bayisinden 108.5 lira . SPOR+STIL paket siyah renk tercih ettim.Zaten önümüzde ki ay 1 siyah 1 beyaz gelecekmiş bayiye birini ben almış oldum nasipse.Kartel koruma hediye istedim bir de 500 lira üstüne verip garantiyi 4 seneye çıkarttım.Bilmiyorum fiyat için yorumunuz ne olur ama ek bilgi olsun diye paylaşmak istedim.
Ek olarak Erdemirlerden kartel,garanti uzatma vs olmadan son fiyat 109 almıştım beyaz renk için.
ben işlevsellik açısından çevre görüş 2 paketi aldım,tabela okuma ,çarpışma ön uyarı,acil durum freni,adaptif hı sabitleyici,şerit takip asistanı gibi kullanımı kolaylaştırıcı unsurları içeriyor.
Malatya bayi bu ay içinde el değiştiriyor. Eski bayi burnundan kıl aldirmazdı pek. Yenisi açılışa özel bir şeyler yapabilir belki. Bu ay içinde faaliyete geçiyor. Bir sorun.bakalım.
15 inde açılıyormuş.. Şampiyon Opel.. beraber bi açılışa gidelim..
Yeni gördüm abi. Bu ay sonu ancak yetişir. Dün babam sigorta kasko yaptırmaya gitmis. Sigortacıları değişmiş ayakta karşılamislar. Hosgeldiniz diyip kapıya kadar ugurlamislar. Yıllardır servis takintisindan dolayı başka yere uğramaz onun yeri orda ayrı olmasına rağmen o bile ne olmuş bunlara hayırdır dedi. İnşallah daha kaliteli bir satış ve servis hizmeti görür Malatya. Skoda bu ay içinde açılıyor. Audi,ww,seat uclu plazayi eylül gibi hizmete sokuyor. Ve bomBa BMW ye yer teslimi yapıldı. İnşaat basliyor hayırlı olsun. Seçenek olması rekabet ve kaliteyi getirir insallah
Açılsın... audi ve bmw den haberim vards ne zaman açılacağından haberim yok.. tabi serin serin alıyorsun haberleri.. geldin merkeze hiç arayıp sorduğun yok iyiki team varda haberleşiyoruz..
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Eger topkapi odaktan arac alacaksaniz kesinlikle bilgim olsun. Odak sahibi arkadasim Burak. Babasi da babamiz gibidir. Elinden geleni fazlasiyla yapacaktir.
Eger topkapi odaktan arac alacaksaniz kesinlikle bilgim olsun. Odak sahibi arkadasim Burak. Babasi da babamiz gibidir. Elinden geleni fazlasiyla yapacaktir.
Cevizlibağ ODAK ile anlaşmıştım ama şuan fark istiyorlar.Topkapı ODAK konusunda nasıl yardımcı olabilirsiniz?
Cevizlibağ ODAK ile anlaşmıştım ama şuan fark istiyorlar.Topkapı ODAK konusunda nasıl yardımcı olabilirsiniz?
Açılsın... audi ve bmw den haberim vards ne zaman açılacağından haberim yok.. tabi serin serin alıyorsun haberleri.. geldin merkeze hiç arayıp sorduğun yok iyiki team varda haberleşiyoruz..
Yorum