Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YENİ SEAT ATECA

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• YENİ SEAT ATECA

Merhaba abilerim uzun zamandir foruma giremiyorum is guc yogunlugu yuzunden bu nedenle kusura bakmayin diyerek konuya giris yapmak istiyorum.
    Uzun zamandir takip ettigim araclardan biri olanseat ateca fiyatlari aciklanmis konu hakkinda gorus ve yorumlarinixi merak ediyorum dusundugum paket 1.4 act tsi xcellence+lansman kapet+19 inc jantlarin oldugu siyahli bi jant renkde kirmizi veya turuncu
    http://www.seat.com.tr/firsatlar/fiyat-listesi.aspx

2014 Edition Elegance Fabrika Çıkış Lpg li + Sunroof

Ynt: YENİ SEAT ATECA

Güzel Araç

vw grup bünyesindeki bu tarz araçlar bu sene çok birbirlerine benzer oldu global otomotiv sektörü tek bir cizgiyi baz alarak modellerini oluşturuyorlar en küçüğünden en büyüğüne aynı ekipmanlar kullanılıyor artık

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Güzel Araç

vw grup bünyesindeki bu tarz araçlar bu sene çok birbirlerine benzer oldu global otomotiv sektörü tek bir cizgiyi baz alarak modellerini oluşturuyorlar en küçüğünden en büyüğüne aynı ekipmanlar kullanılıyor artık
      Aynen fatih abi bizde yeni kasa leon fr vardi bir nevi o araci biraz ozledim bu yuyuzden atecayi dusunuyoruz ateca da leonun buyumus ve yukselmis hali

Yorum

Arkası biraz dar, malzeme kalitesi de çok iyi gelmemişti onun dışında dizayn ve kullanışlılık olarak çok iyi, ama 1.6 tdi dsg ilk planda gelmiyor olmasını garipsedim, tiguanı baltalamamak için sanırım.
        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Bence Çok güzel bir araç,hayırlı uğurlu olsun.
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Sanirsam gorunumde boyle olacak insallah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
              Bence Çok güzel bir araç,hayırlı uğurlu olsun.
              Eyvallah Abi darisi herkese Allah kimseyi gordugunden geri koymasin

Yorum

Tasarım olarak güzel araç ama malzeme kalitesi kötü.Ben olsam kodiaqı beklerdim atecaya göre nispeten daha kaliteli malzeme kullanmışlardır.
                http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                2.0 CDTI
                Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
                  Tasarım olarak güzel araç ama malzeme kalitesi kötü.Ben olsam kodiaqı beklerdim atecaya göre nispeten daha kaliteli malzeme kullanmışlardır.
                  Yeni yilda gelecek zamdan once arac almak istedigimizden dolayi bekleyemeyebiliriz abi ancak aklimda superb de var ayni sinif arac olmasada ikisi arasinda gidip geliyoruz superb olursada prestige 1.4 tsi act olur oda en fulu olur

Yorum

Bu aracı bende gördüm,fiyatına göre bence çok güzel bir araç,hayırlı olsun..
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İşleniyor...
                    X