Duyuru

Collapse
No announcement yet.

AFL FAR ARİZASİ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• AFL FAR ARİZASİ

Herkese merhabalar 2010 2.0cdti cosmo aracim gecen hafta sol kisa huzme arizasi verdi ilk kontak cevirdigimde sol far simsekleniyor ama yanmiyo maalesef 2gundur de AFL SERVİS arizasi veriyor bu sol fardan mi kaynaklidir yoksa baska bi arizamidir birde 1hafta araci bu sekilde kullansam sıkıntı olur mu tecrubesi olanlardan yardim bekliyorum simdiden Tesekkurler

Ynt: AFL FAR ARİZASİ

welcome
    Geçmiş olsun

Akünün kutupbaşını sökün biraz bekleyin ve tekrar takın sorun devam ederse servise gidin devam etmez ise keyifli sürüşlere devam

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

BENDE DE AYNI SORUN VARDI FATİH ABİNİN DEDİĞİ TAKTİĞİ İKİ DEFA DENEDİM DÜZELMEDİ SOL FARDA FARIN KIRIK YERİNDEN YIKAMA ESNASINDA SU GİRMİŞ SANAYİYE GÖTÜRDÜM ZENON FAR BEYNİ VAR ONİN İÇİNE SU KAÇMIŞ VE BEYİN ÖLMÜŞ ORJİNALİ 580 TL FALAN BEN HELLA DİYE BİR MARKA VAR 250 TL ALDIM SORUN DÜZELDİ FARIN KIRIK YERİNİDE TAMİR ETTİRDİM OLAY TAMAM NORMALDE FARI KOMPLE ALSAK1000 EURO NE GEREK VAR TAVSİYEME KULAK VERİRSENİZ SORUN HALLOLUR BENCE SİZİNDE BEYİN ÖLMÜŞ
        1.6 cosmo 180 bg metro mavisi

Yorum

S.a arkadaşlar 2010 cosmo xenon far beyni uygun fiyata bulabileceğim yer varmı çıkma falan

Yorum

İşleniyor...
          X