Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Renk Seçimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Renk Seçimi

Merhabalar oleyy

Kaporasını yatırdığım 1.6 CDTI SPORT+STIL paket aracımın beyaz ve mineral siyah renk seçeneği var.Önce beyaz dedim sonra aradım siyaha çevirdim.Kafalar çok karışık lakin 2.elde rengin ne gibi bir etkisi olur,sizce neyi tercih etmeliyim ? Çok fazla beyaz var Türkiye'de bütün araçlarda kullanım kolaylığından dolayı.Siyahın zorluğu ortada ama bana bir galerici abimiz siyahı daha pahalıya satarsın d segment araçta dedi.Sizce ne kadar doğru ?
    1.6 CDTI INSIGNIA SPORT + STIL - BLACK !

Ynt: Renk Seçimi

Bırakın 2. eli gönlünüzden ne geçiyorsa gözünüze hangisi güzel geldiyse onu seçin. İkinci eli düşüne dülüne her yere buzdolabı renkli araçlar doldu. Yurtdışına çıkınca ülkemizdeki araç renklerinin ne kadar zevksiz ve tek düze olduğunu bir kere daha farkına varıyorum.

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
    2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Beyazın ikinci eli kuvvetli güneşte kalsa bile kavrulmuyor, siyah tavan jant vs çok yakışıyor ama heryer beyaz araba sıradan oluyor.
      Siyah yıkatınca yaldır yaldır oluyor diğer tüm renklere basar taki bir kaç saate kirlenene kadar

Yorum

İşte bu yüzden insignia ya teknik gri veya mahagoni kahverengi çok yakışıyor.
        @Murat
        2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Beyaz yada gri en güzel seçim olur araçta sunroof da varsa beyaz en iyi tercihdir benim gözümde
          2013 Astra j Neptün Blue - Cosmo Jant - Cyclone Multimedya - Brc Lpg - Kapı kolu,Vites altı Led - Led Sis Farı - Krom Cam Çıtası - Krom Kapı Eşiği - Krom Kapı Kolu - Shark Anten - Cam Filmi

Yorum

siyah almaya karar verdim.seramik kaplama da yaptırıp binmeyi planlıyorum.beyaz insignia çok fazla var biraz değişiklik olsun
            1.6 CDTI INSIGNIA SPORT + STIL - BLACK !

Yorum

İşleniyor...
            X