Emniyet kemeri olmadan yapılan testler sonucu sınır 24km. 25km ve üstünde emniyet kemeri takılmadan yapılan ani, sert kazaları vücut tolere edemiyor ve eklemler, kemikler kırılıyor. 50km de ise bu şiddet iki kat artmıyor, 4 kat artıyor. Şiddet hızın katlarıyla alakalı değil. Bugün trafikten bir polis söyledi bunları. Ayrıca şunları da dedi; İngiliz bir araştırmacıya göre günde ortala 3 saat trafikte bulunan birinin, kemer takmadan aldığı "ölümlü" kaza riski oranı %33. Rus ruleti denen oyunda( tabancaya tek kurşun koyup karşılıklı kafaya sıkma) ki tek sıkmada ölüm oranı riski %16. Aklınızda bulunsun.
valla süper bir teori yakalamışlar tebrik ediyorum
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
50m bile olsa gideceğiniz yer takmanızı öneririm. Fakat susturmak için tokalar satılıyor, oto aksesuarcılarında, bazı oto yıkamacılarda. Bu şekilde susturabilirsiniz. Ya da emniyet kemerini koltuğun arkasından geçirerek takabilirsiniz.
Çok gerekli bilgi midir? Belki değildir ama bilgi birikimi olsun maksat.. Az önce torpidoyu silerken keşfettim. Araç ve radyo kapalı iken saat ve tarihi öğrenmek istiyorsanız, "info" tuşuna bir kez basın. Ekran açılıp saat tarihi gösterip, 1-2sn. sonra kapanıyor.(cdc400)
Bir de bir arkadaş follow me home özelliğini soruyordu. Kullanmadığım için özellikle bugün baktım. Araç kapalıyken selektörü bir müddet çekili bırakınca, farlar (60sn. sanırım) yanık kalıyor. Benim araç menüsünde ışıklandırma ayarlarında hepsi açık olduğu için, arka stoplara da ne var ne yoksa o da yanık kalıyor.
bu arada Corsa C'lerde selektör yapıp aracı kilitleyince farlar yanık kalıyor, geri geldikten sonra da kapı açmaya 2 sefer basarsanız yine farları yakıyor. Insignia'da da böyle bir olay vardır belki.
Çağrı ,
Gece kapıları açmak için bastığında farlar yanıyor zaten .
Orjinal yazı sahibi: cagri
bu arada Corsa C'lerde selektör yapıp aracı kilitleyince farlar yanık kalıyor, geri geldikten sonra da kapı açmaya 2 sefer basarsanız yine farları yakıyor. Insignia'da da böyle bir olay vardır belki.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Sürücü rahatsızlandığında yanında oturan kişi elektronik park frenini bir süre çektiğinde araç normal fren yapıyormuş gibi frenliyor, hızı düşüyor ve hız 6km nin altına düştüğünde el frenini çekiyor..
Sürücü rahatsızlandığında yanında oturan kişi elektronik park frenini bir süre çektiğinde araç normal fren yapıyormuş gibi frenliyor, hızı düşüyor ve hız 6km nin altına düştüğünde el frenini çekiyor..
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum