Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bunları Biliyor muydunuz?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Bunları Biliyor muydunuz?

İsviçrelidir o bilim adamı =D

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Vexx
      Emniyet kemeri olmadan yapılan testler sonucu sınır 24km. 25km ve üstünde emniyet kemeri takılmadan yapılan ani, sert kazaları vücut tolere edemiyor ve eklemler, kemikler kırılıyor. 50km de ise bu şiddet iki kat artmıyor, 4 kat artıyor. Şiddet hızın katlarıyla alakalı değil. Bugün trafikten bir polis söyledi bunları. Ayrıca şunları da dedi; İngiliz bir araştırmacıya göre günde ortala 3 saat trafikte bulunan birinin, kemer takmadan aldığı "ölümlü" kaza riski oranı %33. Rus ruleti denen oyunda( tabancaya tek kurşun koyup karşılıklı kafaya sıkma) ki tek sıkmada ölüm oranı riski %16. Aklınızda bulunsun.
      valla süper bir teori yakalamışlar tebrik ediyorum
      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezx
        Orjinal yazı sahibi: Vexx
        50m bile olsa gideceğiniz yer takmanızı öneririm. Fakat susturmak için tokalar satılıyor, oto aksesuarcılarında, bazı oto yıkamacılarda. Bu şekilde susturabilirsiniz. Ya da emniyet kemerini koltuğun arkasından geçirerek takabilirsiniz.

emniyet kemeri,tekerlekli sandalyeden sıkıcı değildir
        sadece 40 km hiz ile:http://www.youtube.com/watch?v=fQ-xOplVUyc

Yorum

Çok gerekli bilgi midir? Belki değildir ama bilgi birikimi olsun maksat.. Az önce torpidoyu silerken keşfettim. Araç ve radyo kapalı iken saat ve tarihi öğrenmek istiyorsanız, "info" tuşuna bir kez basın. Ekran açılıp saat tarihi gösterip, 1-2sn. sonra kapanıyor.(cdc400)

Bir de bir arkadaş follow me home özelliğini soruyordu. Kullanmadığım için özellikle bugün baktım. Araç kapalıyken selektörü bir müddet çekili bırakınca, farlar (60sn. sanırım) yanık kalıyor. Benim araç menüsünde ışıklandırma ayarlarında hepsi açık olduğu için, arka stoplara da ne var ne yoksa o da yanık kalıyor.

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

bu arada Corsa C'lerde selektör yapıp aracı kilitleyince farlar yanık kalıyor, geri geldikten sonra da kapı açmaya 2 sefer basarsanız yine farları yakıyor. Insignia'da da böyle bir olay vardır belki.
            InsigniaTEAM

Yorum

Çağrı ,
              Gece kapıları açmak için bastığında farlar yanıyor zaten .

Orjinal yazı sahibi: cagri
              bu arada Corsa C'lerde selektör yapıp aracı kilitleyince farlar yanık kalıyor, geri geldikten sonra da kapı açmaya 2 sefer basarsanız yine farları yakıyor. Insignia'da da böyle bir olay vardır belki.
              2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

yandığını biliyorumda yanmayanlar varmışya (sanırım Edition'lar) onlar için söyledim
                InsigniaTEAM

Yorum

edit eleg.lerde de hava karanlıksa kapıları açınca farlar yanıyor.. iç ekran ısıklandırması da ısıgın durumuna gore soluk ya da canlı yanıyor
                  Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Yeni bir özellik daha yazıldımı bilmiyorum ama;

Sürücü rahatsızlandığında yanında oturan kişi elektronik park frenini bir süre çektiğinde araç normal fren yapıyormuş gibi frenliyor, hızı düşüyor ve hız 6km nin altına düştüğünde el frenini çekiyor..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cekY
                      Yeni bir özellik daha yazıldımı bilmiyorum ama;

Sürücü rahatsızlandığında yanında oturan kişi elektronik park frenini bir süre çektiğinde araç normal fren yapıyormuş gibi frenliyor, hızı düşüyor ve hız 6km nin altına düştüğünde el frenini çekiyor..
                      Evet Daha önceki Konularda bahsedilmişti

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bilen bilir gerçi ama, benim gibi tecrübesizler için faydalı bir bilgi

arabyla durdunuz stop ettirdiniz camlarda açık kaldığında, anahtar kumandasından kilitle tuşuna uzun basılı tuttuğunuzda camlar kapanır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: devrim
                          Bilen bilir gerçi ama, benim gibi tecrübesizler için faydalı bir bilgi

arabyla durdunuz stop ettirdiniz camlarda açık kaldığında, anahtar kumandasından kilitle tuşuna uzun basılı tuttuğunuzda camlar kapanır
                          İlave Açma Tuşunada Uzun basarsanız bütüm camları aynaları ve sunrofu açar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
                            ıslak zeminde 3. viteste bile pati çekme özelliği :P
                            walla ben ona inanmıyorum dostum. bugun atasehir soyak yolunu bilenler icin soyluyorum. 90 100 hızla gidiyordum barıyerlere cıkıyorduk yani.

buaraya değil yanlış yazdım iptal )) alkol kötü bişey

Yorum

Orjinal yazı sahibi: inanc
                              Orjinal yazı sahibi: Sensation
                              ıslak zeminde 3. viteste bile pati çekme özelliği :P
                              walla ben ona inanmıyorum dostum. bugun atasehir soyak yolunu bilenler icin soyluyorum. 90 100 hızla gidiyordum barıyerlere cıkıyorduk yani.

buaraya değil yanlış yazdım iptal )) alkol kötü bişey
                              blink
                              yazdıklarınızdan hiçbirşey anlamadım
                              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Far konumunun AUTO olması lazım flow me için

Yorum

İşleniyor...
                                X