Sıkışık bir andasınız ve konsantrasyonuzu bozmadan bildiğiniz bir numarayı çevirmek istiyorsunuz. (Tabi önce telefonumuzu araca tanıtıyoruz). Ardından direksiyon üzerinden arama butonuna basıyoruz. Sesli olarak bir bayan numarayı söylememizi istiyor(İngilizce). Ardından numarayı söyleyin (ör. zero(veya o) one four...) siz söylerken sizin arkanızdan sesli olarak numarayı tekrarlayıp ekrana yazıyor. Tek tekte söyleyebilirsiniz veya ard arda söyleyip beklerseniz ne kadarını söylediyseniz bayan söylediklerinizin hepsini birer birer söyleyip ekrana yazıyor. Ardından sesli olarak "dial" diyin ve numarayı çeviriyor. Numarayı yanlış söylediniz veya yanlış algıladı, sesli olarak "cancel" derseniz telefonu kapatıyor. Aksanlı söylemeye çalışın( abartmaya gerek yok tabi londra aksanı istemiyor ihihi ) Biraz karışık ama eğlenceli
Ben birkaç kere denedim sonra gerek görmedim. Arabının içinde kendi kendinize "triforfa" diye konuşmak garip oluyor haha
geri vitese taktığımızda sağ taraftaki ayna yeri gösterir, fakat belirli bi süre(yaklaşık 3-4 dak.) sonunda araç hala geri viteste ise ayna eski konumuna geri döner... buradaki amaç aracın geri vitese takılma sebebini algılaması, yani uzun bi yol geri gitmemiz gerektiğinde tek aynayla geri gitmek zor oldugundan sağdaki eğik aynanın tekrar eski pozisyonunu alması...
60 km hızla u dönüşü yapmak gibi bir özelliği daha var,hemde öyle böyle değil şeritten falan taşmadan Bunun nasıl olduğu konusunda da hiç bir fikrim yok:P
2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Forumda cok dolaştım ama aradığım cvp ı bulamadım 2011 edition elagance insignia sahibiyim sorunumda şu arabamda kapıları actığımda farlarım yanıyo ama inerken farlar yanmaya dewam etmiyo yaklaşık 2 aydır bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim
öncelikle merhaba, kendiniz tanışma bölümnde tanıtırmısınız? dediğiniz özellik normal, olması gerektiği gibi çalışıyor, hepimizde aynı, araçtan inerken yanmasını istiyorsanız, sellektör kolunu iki kere kendinize doğru çekmelisiniz, farlar bi süre yanmaya devam edicektir, ardından söner...
Ben de ben bir sey yapmadan 30 sn acık kalıyodu zaten bilgisayar ayarlarında 30 ; 45 ; 60 sn gibi seçenekler vardı bu çalışıyodu yaklasık 1 ayda ben bi sey yapmadan çaılştı fakat 2 aydır calışmıyo kapıları kapatınca dikkat ettım sadece farın aydınlatması bir süre yanıp kapanıyo.
birde bu uzun far asistanı sadece cosmo paketlerdemi var
bu bilgisayar iş yeri bilgisayarım kendi bilgisayarımdan profil bilgilerimi ekleyecem teşekkür ederim az sonra dediğini deneyeceğim inş düzelir çünkü bu durum çok canımı sıkıyo
Yorum