Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bunları Biliyor muydunuz?
Collapse
X
-
Ynt: Bunları Biliyor muydunuz?
güzel kardeşim. aracın kötü yanı dersen zaten baştan kaybettin. dikkat ettiysen frumun adı: insigniateam. kötü tarafları sözünü- eksik yanları diye değiştirelim. zaten oda yok hükmünde sayılacak kadar az...
seven sevdiğinin eksiğini görebilirde , sevilenin kötü yanı olmazki... biz (diğer arkadaşlarımın müsadesiyle) insignia severleriz...MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
bu sefer kendimi tanıttım 3 sorum var cevaplarsanız çok sevinirim
1-insignia için araba tanıtım sitelerinde kuru zemin otomobili diyorlar ıslak zeminde torku tekerleklere aktarmada güçlük çektiği için çekiş kaybı oluyormuş gibi şeyler söylüyorlar bu gerçekten doğrumu ıslak zeminde yol tutuş performans kötümü
2-bi videodada şunu seyrettim adamın biri anahtarında bi düğmeye basıyor ve bagaj kapağı açılıyor böyle birşey varmı
3-geri vitese taktığımızda ekranda arkanın görüntüsünün gelmesi gibi bir olay varmı yani kamera varmı şimdiden teşekkürler
Yorum
-
1- Insignia her zeminde gider
2- Bagaj açma tuşuna basılı tutarsanız kapağınız açılır
3- Cyclone ve Flyaudioda kolaylıkla takılabiliyor, eğer aracınızda DVD800 CDC500 gibi fabrika çıkış LCD varsa aracınıza bir arayüz ekletmeniz gerekiyor. Kısacası bu işlemi tüm Insignialara uygulayabilirsiniz.
Ortalama yakıt konusuna gelince 1.6 Turbolar şehir içinde ortalama 10 litre civarı yakıyor diye biliyorum[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: opelmania1- Insignia her zeminde gider
3- Cyclone ve Flyaudioda kolaylıkla takılabiliyor, eğer aracınızda DVD800 CDC500 gibi fabrika çıkış LCD varsa aracınıza bir arayüz ekletmeniz gerekiyor. Kısacası bu işlemi tüm Insignialara uygulayabilirsiniz.
Ortalama yakıt konusuna gelince 1.6 Turbolar şehir içinde ortalama 10 litre civarı yakıyor diye biliyorum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23Orjinal yazı sahibi: opelmania1- Insignia her zeminde gider
Ortalama yakıt konusuna gelince 1.6 Turbolar şehir içinde ortalama 10 litre civarı yakıyor diye biliyorum[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: opelmaniaOrjinal yazı sahibi: 35OFT23Orjinal yazı sahibi: opelmania1- Insignia her zeminde gider
Ortalama yakıt konusuna gelince 1.6 Turbolar şehir içinde ortalama 10 litre civarı yakıyor diye biliyorum
Yorum
-
camlar açıkken kumandadaki kapatma tuşuna ne kadar basılı tutarsan o kadar kapatıp kitliyormuş arabayı (gerçi muhtemelen bilinen birşeydi)2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film
Yorum
-
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: raist01Orjinal yazı sahibi: FacomX220 prizi 2010 larda dvd800 ler ile gelmeye basladi yoksa bile 200 tl ye yaparlar
Yorum
-
Bernim araç 2010 model ve dvd 800 navi var ama arka tarafta 220v piriz yok.Sadece çakmak girişi var.Yetkili servistede normal çakmak girişini 220 v a çevirmiyorlar.INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
20" jant
infinity
DVD 800
Sunroof
Deri koltuk
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: BDINBernim araç 2010 model ve dvd 800 navi var ama arka tarafta 220v piriz yok.Sadece çakmak girişi var.Yetkili servistede normal çakmak girişini 220 v a çevirmiyorlar.
http://www.insigniateam.com/forum/in...15888#msg15888
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: BDINBernim araç 2010 model ve dvd 800 navi var ama arka tarafta 220v piriz yok.Sadece çakmak girişi var.Yetkili servistede normal çakmak girişini 220 v a çevirmiyorlar.İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
Yorum