Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bunları Biliyor muydunuz?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Bunları Biliyor muydunuz?

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
    2 bitti 3 gün önce kardeşlerim haha haha

maşallah ya büyümüş baya

Yorum

maşallah maşallah yakında kız istemeyede gideriz ona
      *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
        Benim arabada 2010 model . Uzaktan kumanda ile kapı kilidini açmak için bir kere basıyorum, kapı açılır açılmaz koltuk hafıza pozisyonuna geliyor.
        Murat Bey, config menünüzde açık/kapalı olan fonksiyonları yazabilirmisiniz?

İki çift lafımda Opel'e: Kardeşim o kadar özellik koymuş, yazılım geliştirmişsin. " Araç hareket edince kapıları otomatik kilitle" menüsü koymak bu kadarmı zor .

Orjinal yazı sahibi: myanmaz
        arkadaşlar ben de bu kendi kendine kilitleme olayını tesadüfen farkettim.
        kısaca açıklayayım:
        araç 2010 model cosmo.
        benzin almak için durduğumda stop edip araçtan indim. tabi inerken koltuğu geriye çekti araç. benzin dolumu bitince tekrar araca bindim. anahtarı kontağa takmadan önce koltuğu tekrar hafızadaki yerine almak için anahtardaki kapı açma düğmesine bastım. koltuk normal olarak hafızadaki yerine geldi. bundan sonra olanlar tamamen bana sürpriz oldu. anahtarı takıp arabayı çalıştırdım ve hareket ettim. araç 20 km civarı bir hıza ulaşınca kapılar kendiliğinden kilitlendi. artık hep bu yöntemle kapıları kendi kendine kilitliyorum. hatta geçen buluşmada birkaç arkadaşa bundan bahsetmiştim. umarım sizin de işinize yarar.
        abi yarın bakıp yazayım, ama anlattığım şekilde yapınca benimki kilitliyor
        ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
        ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Opel Insignia GTÜ ( Gesellschlaft Technische Überwachung) tarafindan sınifinda en kaliteli araba olarak secildi.
          240 modele ait Toplam 5.000.000 arac kontrol edildi. Siralamalar.

Orta Sinif
          Opel Insignia
          Lexus
          Subaru Legacy

Küçük sınıf
          Hyundai I10,
          Toyota Yaris
          Fiat 500

Kompakt sınıf
          Hyundai I30
          Peugeout 308
          Bmw 1

Ust Sinif
          Vw Phanteon
          BMW 7
          Audi 6

SUV
          Skoda Yeti
          Volvo XC70
          Subaru Forester

Van-Minivan
          Seat Alhambra
          Skoda Roomstar
          Seat Altea

Error 400- Bad Request. Vielen Dank für Ihr Interesse an Opel. Es tut uns leid, aber die von Ihnen gesuchte Seite konnte nicht gefunden werden.

Insignia 2011 Cosmo

Yorum

Çok ilginç bir sıralama..Üst sınıfta mersonun ilk üçte olmaması da ..

2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Skoda Yeti?
              Skoda yetinin Caddyden ne farkı var Allah aşkına biri söylesin
              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
                Çok ilginç bir sıralama..Üst sınıfta mersonun ilk üçte olmaması da ..

her listeye inanmamak lazım

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

bir kere bmw 7 ile de audi a6 aynı kategoride çıkmış işe bak skoda yeti suv olarak kaliteli olsa bile tipinde hayır yok

Yorum

Bu sıralamalar araçlarda kullanım sonrası oluşan hata oranına bakılarak verilmiş, yoksa tipine bakıp senin tipin bozuk sen az kalitelisin diye yorum yapmamış. Insignia'da rastlanan sorunlar listesi forumda baya kalabalık ama aslında araba sınıfında lider sorunsuzlukta.

Ust sınıf ve ultra üst sınıf birleştirilmiş. O yüzden Wv Pahnteon, A6, BMW 5, A8, BMW 7, Merco E ve S aynı klasmanda değerlendirilmiş.

Mercedes sadece ust klasmanda E serisi ile 4. gecen sene birinciyimiş.

Spor klasmanıda ekleyeyim

BMW 6 Cabriole
                    A3 Cabriole
                    Porsche Boxter/Cayman

Insignia 2011 Cosmo

Yorum

Sonucu yayınlayan firma GTÜ DEKRA, TÜV'den sonra oto değerlendirmede pazarında üçüncü sırada.

Insignia 2011 Cosmo

Yorum

TÜV değerlendirmesinde insignia ne durumda acaba bile duyan var mı ? Birde bu baskı balata sorunu bu değerlendirmede göz önüne alınmış mı, yoksa Dünya genelinde satılan insignialarda bu sorun yok da, sadece ülkemiz gibi bir kaç ülkeye gönderilen araçlarda mı var?
                        2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

TÜV 2011 değerlendirmelerine Insignia'yı almamış. Opel markası altında arabalar genelde orta sıralarda, gerçi sıralamalarda farklar o kadar küçük ki, aslında arbada hata oranında çok, ödediğin para önem kazanıyor. Son 20 sıra Franszı ve Kore'liler işgal etmiş durumda orası açık Araba 5-6 sistem çerçevesinde değerlendiriliyor. Baskı balatada buna dahil. en sorunlu sistem genelde elektrik sistemi hatırladığım kadarıyla. Aşağıda TÜV raporlarının verildiği link var.
                          Insignia 2011 Cosmo

Yorum

Dikiz aynası ile beraber, Sol aynanın da elektrokromik olması çok güzel bir özellik

Yorum

2012 model edition elegance ile alınan stil pakette gelen navi 600 de turn push + shark anten de geliyor. Mesela ben bunu bilmiyordum araba geldiğinde gördüm güzel bir sürpriz oldu bana..
                              2012 1.4T Beyaz Elegance Edition + sunroof + stil paket

Yorum

vaay süpermiş Serkan abi peki stil pakette 18 inç stil jantlar ve flexride var mı?

Yorum

İşleniyor...
                                X