ben aracımı ilk aldığımda vardı otomatik kapı kilitleme 2010 cosmo . ne olduysa oldu çalışmıyor.. aslında var olan özellik ama bazı servisler yada arkadaşlar dahi yok diyorlar..beni geç hanımda vardı diyor kendi kilitliyordu diye ama şimdi yapamadım ...
2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz modernline+comfort+tekno+sounroof 2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI.. 2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM... 2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO
benim aracımda kokuş kalkış desteği bazen çalışıyor bazen çalışmıyordu ,ama çoğunlukla çalışmıyordu.servisde bilgisayara bağlayıp ağrızalı deyip değiştiler.servisde yaptığımız denemelerde yine bazen çalışıyor bazen çalışmıyordu.ama bilgisayarda arıza göstermiyordu.uzun uğraşlardan sonra merkeze telefonla bağlantı kurdular ve belli kalibrasyonlar yapılmalı deyip arabayı bilgisayara bağlayıp fren , geri vites ve elfrenini kalibre ettiler.ondan sonrada bidaha sıkıntı yaşamadım.benim bu araç kitleme sistemi de bazen çalışıyor bazen çalışmıyor.ama çoğunlukla çalışmıyor.benim de aklıma gelen gene boyle bir kalibrasyon durumu gerekebilir.gene bilgisayara bağlayıp kontağı açıp kapatmak , kapıları kitleyip açmak ve sisteme bu durumu tanıtmak ya da bunun gibi şeyler gerekebilir.bu benim fikrim ...ama servisim kapının açılıp kapanmasını sistem algılamıyor gibi bişeyler dedi üzerinda durmadı.bende fazla sorgulamadım.
1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)
Yorum