Fatih abi sen bu işin pirisin ya araçtaki bütün sensörleri çalıştırarak tarihe geçeceksin
Yok canım yeni birşey bulmak zor oluyor fren uyarısı ama gerçekten güzel ve önemli bir uyarı bir çok lüks araçta bu sensörler yok arabamızın kıymetini bilelim
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Fatih abi sen bu işin pirisin ya araçtaki bütün sensörleri çalıştırarak tarihe geçeceksin
Yok canım yeni birşey bulmak zor oluyor fren uyarısı ama gerçekten güzel ve önemli bir uyarı bir çok lüks araçta bu sensörler yok arabamızın kıymetini bilelim
tabi abi kesinlikle faydalı bişey ama tabi her babayiğit de o sensörü çalıştıramaz
Maybach'lerde bulunan disk temizleme (kurulama) sistemi de mevcut.
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Benim arabada 2010 model . Uzaktan kumanda ile kapı kilidini açmak için bir kere basıyorum, kapı açılır açılmaz koltuk hafıza pozisyonuna geliyor.
Murat Bey, config menünüzde açık/kapalı olan fonksiyonları yazabilirmisiniz?
İki çift lafımda Opel'e: Kardeşim o kadar özellik koymuş, yazılım geliştirmişsin. " Araç hareket edince kapıları otomatik kilitle" menüsü koymak bu kadarmı zor .
Orjinal yazı sahibi: myanmaz
arkadaşlar ben de bu kendi kendine kilitleme olayını tesadüfen farkettim.
kısaca açıklayayım:
araç 2010 model cosmo.
benzin almak için durduğumda stop edip araçtan indim. tabi inerken koltuğu geriye çekti araç. benzin dolumu bitince tekrar araca bindim. anahtarı kontağa takmadan önce koltuğu tekrar hafızadaki yerine almak için anahtardaki kapı açma düğmesine bastım. koltuk normal olarak hafızadaki yerine geldi. bundan sonra olanlar tamamen bana sürpriz oldu. anahtarı takıp arabayı çalıştırdım ve hareket ettim. araç 20 km civarı bir hıza ulaşınca kapılar kendiliğinden kilitlendi. artık hep bu yöntemle kapıları kendi kendine kilitliyorum. hatta geçen buluşmada birkaç arkadaşa bundan bahsetmiştim. umarım sizin de işinize yarar.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Maybach'lerde bulunan disk temizleme (kurulama) sistemi de mevcut.
orası doğru abi o da var, o mercedes sl ile çıkmıştı ilk sbc diye (sensotronic brake control) diye, sonra passat da bunu kullandı 2005'den itibaren, şimdi yeni e serisi ve bilimum bir sürü araçta buna benzer şeyler var
Fatih abi bu sefer sistemi bozmuşsun bence normalde hırsızlık teşebbüsü yazıyordu ama bu sefer hem servis yazmış hemde anahtar logosu var, sistemde bir problem var bence
Benim arabada 2010 model . Uzaktan kumanda ile kapı kilidini açmak için bir kere basıyorum, kapı açılır açılmaz koltuk hafıza pozisyonuna geliyor.
Murat Bey, config menünüzde açık/kapalı olan fonksiyonları yazabilirmisiniz?
İki çift lafımda Opel'e: Kardeşim o kadar özellik koymuş, yazılım geliştirmişsin. " Araç hareket edince
kapıları otomatik kilitle" menüsü koymak bu kadarmı zor .
Orjinal yazı sahibi: myanmaz
arkadaşlar ben de bu kendi kendine kilitleme olayını tesadüfen farkettim.
kısaca açıklayayım:
araç 2010 model cosmo.
benzin almak için durduğumda stop edip araçtan indim. tabi inerken koltuğu geriye çekti araç. benzin dolumu bitince tekrar araca bindim. anahtarı kontağa takmadan önce koltuğu tekrar hafızadaki yerine almak için anahtardaki kapı açma düğmesine bastım. koltuk normal olarak hafızadaki yerine geldi. bundan sonra olanlar tamamen bana sürpriz oldu. anahtarı takıp arabayı çalıştırdım ve hareket ettim. araç 20 km civarı bir hıza ulaşınca kapılar kendiliğinden kilitlendi. artık hep bu yöntemle kapıları kendi kendine kilitliyorum. hatta geçen buluşmada birkaç arkadaşa bundan bahsetmiştim. umarım sizin de işinize yarar.
Benim aracım 2011 editin kapıların otomatik kilitlenmesi var ve ben kullanıyorum.
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Fatih abi bu sefer sistemi bozmuşsun bence normalde hırsızlık teşebbüsü yazıyordu ama bu sefer hem servis yazmış hemde anahtar logosu var, sistemde bir problem var bence
Bizimki 2009 olduğu için mesajlarda farklılık olabilir
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum