Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bunları Biliyor muydunuz?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Bunları Biliyor muydunuz?

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
    evet iki ayna eğiliyor, ama bilmiyorum başkası yaşadı mı, bende aynalar eski yerine gelmeyi unutuyor bazen
    Aynı sorun bende oldu. Aracımın 2 aynası da eğiliyordu, fakat yeni gelen güncellemeler de sadece sağ ayna eğiliyor. Artık tek gözlü korsan oldum
    İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Aynalar eski pozisyonuna geri gelmediğinde hazıfalı koltuk numaralarından kullandığınıza basın geri geliyor
      İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
        Aynalar eski pozisyonuna geri gelmediğinde hazıfalı koltuk numaralarından kullandığınıza basın geri geliyor
        bunu denedim, fakat o da bir kaç kere tepkisiz kaldı sinirimi bozdu iptal ettim , bir de güncellemeden sonra aracı hava karanlıkken açtığımızda, farlar yanıyor ama geri vites lambası yanmıyormuş, ona da sinir oldum aynı özellik follow me home da da var, bence geri vites lambasının yanması ayrı bir hava katıyor

Yorum

çok faydalı bilgiler var boş bir vakitte iyice okayalım malum saat 04.43 )

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

biliniyordur mutlaka ama söylemeden edemeyeceğim, aracın anahtarını kontaktan çıkardığınız zaman sinyali aşağı iterseniz sol taraf park lambası ve arka lamba yanıyor, ''misafir lambası'' olarak, eğer kolu yukarı iterseniz aynı şekilde sağ misafir lambası yanıyor... ayrıca şerit değiştirme sinyalleri var, en sevdiğim özelliklerden birisi, sinyale bir kez aşağı ya da yukarıya doğru dokunursanız 3 kez sinyal verip duruyor...

Yorum

bugeri vitese takınca sağ aynanın aşağı inme olayı edition'da yok sanırım benim hiç dikkatimi çekmedi ama çok faydalı bir özellik

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deeper_inside
                bugeri vitese takınca sağ aynanın aşağı inme olayı edition'da yok sanırım benim hiç dikkatimi çekmedi ama çok faydalı bir özellik
                hayat cosmo'da

Yorum

vallahi doğru...kumandadan kapanan yan aynalarda cosmo'da bi-xenon AFL farlar da, anlaşıldığı üzere geri vitese alınca aşağıya yönelen aynalar da...

Yorum

AFL harici ayna özellikleri edition'a eklenebilir aslında.Yazılım farkı var diye düşünüyorum.

Yorum

• Ynt: Bunları Biliyor muydunuz?

Benim araç hareket ettiğinde kapıları kilitliyor..??
                      Diğer Cosmolara dikkat ettim böyle bi olay yok, Nerden aktif pasif ediliyor bu özellik bilen varmı arkadaşlar..?

Yorum

Araç menüsünda otm.kapı kilitleme modunu devredışı bırakırsan sorun çözülür

Yorum

Bende 2009 cosmo var ama belli bir hızdan sonra kapının otomatik kitlenmesini istiyorum, zira bizim ufakliklara güvenim yok. Menüde bu seçeneği bulamadım. Bazen kendi kendine kutluyor ama kafasına göre yapıyor. Bunu konfigure edebiliyormuyuz acaba?
                          Saygılar.
                          Aslen galatasaraylıyım.
                          Siyah 2009 Opel insignia 1.6 turbo cosmo DVD 800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lk1973
                            Bende 2009 cosmo var ama belli bir hızdan sonra kapının otomatik kitlenmesini istiyorum, zira bizim ufakliklara güvenim yok. Menüde bu seçeneği bulamadım. Bazen kendi kendine kutluyor ama kafasına göre yapıyor. Bunu konfigure edebiliyormuyuz acaba?
                            Saygılar.
                            2009 lar da yapılamıyor 2011 lerde var

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                              Orjinal yazı sahibi: lk1973
                              Saygılar.
                              2009 lar da yapılamıyor 2011 lerde var
                              Teşekkürler.
                              Aslen galatasaraylıyım.
                              Siyah 2009 Opel insignia 1.6 turbo cosmo DVD 800

Yorum

bende bir kac bir sey soyleyeyim el firenini bir kere cektiginizde hareket edeceginiz zaman gaza basib devri 200 getirince el fireni kendiliginden devre disi kaliyor birde bulent abi kumandya basinca sanroof da acilacagini yazmis ama acilmiyor en azindan bende calismiyor
                                BMW 530 D gran turismo

Yorum

İşleniyor...
                                X