Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bunları Biliyor muydunuz?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Bunları Biliyor muydunuz?

Bu marş olayını ben de dün farkettim burada yazdığınızı bilmiyordum.Küçük bir dokunuş yetiyor hemen çalıştırıyor
    2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

yani hepimiz bir şeyler paylaştıkça yada kullandıkça öğreniyoruz bilmemek ayıp değil çok bildimlik yapmak ayıp

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Yavaş giderken sinyal verince o taraftaki ölü noktayı aydınlatan far yanıyormuş,
        geçen gece farkettim..
        Sinyal kullanmayı pek sevmediğim için farketmemde uzun sürdü anlaşılan bu güzelliği

Yorum

yok bulent abi kutup baslarini hic sokmedim araba daha 4 aylik 2011 model belki benimkinin paketinden kaynaklaniyordur birde burasi cook yagmurlu yer ondanda olabilir sanroof acilir icerisi islanir gibilerden olabilir benim arabayi ilk kullandigimda kontak dikkatimi cekmisti
          BMW 530 D gran turismo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Yakup
            Yavaş giderken sinyal verince o taraftaki ölü noktayı aydınlatan far yanıyormuş,
            geçen gece farkettim..
            Sinyal kullanmayı pek sevmediğim için farketmemde uzun sürdü anlaşılan bu güzelliği
            AFL özelliğiniz çok iyi. Ben Captivada eksikliğini yaşıyorum bazen keşke dönse dediğim oluyor. Sinyal şart mı ki bu arada direksiyon hareketine bakmıyor mu?
            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Direksiyon hareketi ile de oluyor ama sinyal verdiğinizde daha dönmeden döneceğiniz sokağı aydınlatıyor.Hem görmek hem de görünmek açısından güzel birşey

Bu yanan başka bir ampül Hasan yani dönen mercek değil o direksiyona bağlı ayrı dönüyor.Bilmiyorum ismini tam ama viraj lambası olabilir

Yorum

Hmm anladım Yakup abinin bahsettiği o, o zaman. Baya güzelmiş hakkaten.
                Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Bu lamba yavaşken sinyallerde direk yanıyor, sinyal vermediğin zaman yarım tur direksiyon dönünce devreye giriyor.
                  Birde geri viteste her iki taraf aynı anda yanıyor ne alakaysa artık..?

Yorum

O lambayı beyaz yapıcam ben. sarı sarı hiç hoş gelmiyor gözüme
                    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Geri vitese aldığınızda bütün lambalar yanıyor bunun nedeni de her noktayı en iyi şekilde görmek için

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Yakup
                        Bu lamba yavaşken sinyallerde direk yanıyor, sinyal vermediğin zaman yarım tur direksiyon dönünce devreye giriyor.
                        Birde geri viteste her iki taraf aynı anda yanıyor ne alakaysa artık..?
                        Akşam geri vitese takınca her ikiside yanıyor çünkü geri geri giderken etrafını daha iyi görmen için.Bence güzel bir özellik.Zifiri karanlıkta çok işe yarıyor.
                        INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
                        20" jant
                        infinity
                        DVD 800
                        Sunroof
                        Deri koltuk

Yorum

bencede yanması iyi birşey, o lambalar 90 derece dışarıyı aydınlatıyor, geri geri giderken direksiyonu çevirince de arabanın burnu bulunduğu hizadan dışarıya doğru çıktığı için bir yere değermi değmez mi görülebilir bu sayede
                          InsigniaTEAM

Yorum

Bugün bende tesadüf eseri src tuşuna radyo da iken basınca cd ye geçti.Yazıldımı bilmiyorum ama ilginç geldi.

Yorum

Source yani kaynak manasına geliyor o da çalma kaynağı manasında cd aux radyo arasında bu tusla secim yapılabilir elleri direksiyondan oynatmadan

Yorum

Bu arada kose lambalarını beyaz yaparsak xenonlarin icinde kaybolabilir Ömür abi bir de o lambanın yanında aynası var değiştirmesi sıkıntı olabilir

Yorum

İşleniyor...
                                X