Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bunları Biliyor muydunuz?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Bunları Biliyor muydunuz?

bulent abi affina siginiyor fatih abi yazacaktim dalginlik sonucu senin adini yazmisim tekrar ozur dilerim abi
    BMW 530 D gran turismo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
      disk temizleme(kurulama) sisteminin bir maybach da bir de insignia da olduğunu..
      maybach mı ohoho aşmış artık opel.bide servis konusunda eksiklerini giderse

Yorum

farımızın mercekleri viraja duyarlı direksiyon dönünce dönüyormu banamı öyle geldi birde uzun kısa xenon aynı mercek içinde sanırım...

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dragon_10
          farımızın mercekleri viraja duyarlı direksiyon dönünce dönüyormu banamı öyle geldi birde uzun kısa xenon aynı mercek içinde sanırım...
          abi sakın AFL'yi bilmeden Cosmo aldım deme? ihihi
          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dragon_10
            Yapma Zafercim,cosmo olmasının en büyük farklarından biri o özellik
            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ceycey
              bende bir kac bir sey soyleyeyim el firenini bir kere cektiginizde hareket edeceginiz zaman gaza basib devri 200 getirince el fireni kendiliginden devre disi kaliyor birde bulent abi kumandya basinca sanroof da acilacagini yazmis ama acilmiyor en azindan bende calismiyor
              Kumandaya uzun süre basınca sunroof , camlar ve aynalar açılıyor.Eğer kutup başlarını söküp taktıysan daha önce sunroof u tekrar programlaman gerekir.Sanırım seninkisindede bu tip bir sorun var ve tekrar programlama lazım.Nasıl yapılacağı araç kitapçığında yazıyor.
              INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
              20" jant
              infinity
              DVD 800
              Sunroof
              Deri koltuk

Yorum

Bluetooth menüsünda SAP diye bir menü gören var mı?Bende arabayı ilk aldığımda gözüküyordu.Sonra kayboldu.Cep telefonunda araba da kullanırken enerji tasarrufu sağlandığı ve daha fazla komutla (mesajları yazma ve okuma gibi) cep telefonu kullanabildiği araç kitapçığında belirtiliyor.
                INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
                20" jant
                infinity
                DVD 800
                Sunroof
                Deri koltuk

Yorum

Gelen mesajları ekranda görebilsek süper olurdu. Rehber sesli komut arama cevaplama olayı tamam fakat sms gelince telefonu arayıp bulmak birde okumaya çalışmak ölüm. BU arada öyle bir şey görmedim ben bluetooth ekranında.

Aracı ilk kullandığımda farketmiştim burada belirtilmemiş.
                  Belki bir çoğumuz biliyor fakat farkında olmayanlarda vardır.
                  Marşa istediğiniz kadar basılı tutabilirsiniz motor çalışınca kendisi kesiyor, mekanik aksamı koruyucu güzel bir özellik.

Yorum

Araba çalışana kadar da kontağı çevrilmiş şekilde tutmak zorunda değilsiniz bu arada bir kere çevirip bırakmak yetiyor
                    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Yakup
                      Gelen mesajları ekranda görebilsek süper olurdu. Rehber sesli komut arama cevaplama olayı tamam fakat sms gelince telefonu arayıp bulmak birde okumaya çalışmak ölüm. BU arada öyle bir şey görmedim ben bluetooth ekranında.

Marşa istediğiniz kadar basılı tutabilirsiniz motor çalışınca kendisi kesiyor, mekanik aksamı koruyucu güzel bir özellik.
                      Marşa 20 saniye basılı tuttuğunuzda araç kendini Taşıma moduna alıyordu yani araçtaki kullanılan bütün elektronik kontrolleri kapatıyordu ama çok şikayet geldiğinden kapattılar

Marş aslında start stop düğmesi gibi çalışıyor bir kere basıp bırakın çalışıyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                        Orjinal yazı sahibi: Yakup

Marşa 20 saniye basılı tuttuğunuzda araç kendini Taşıma moduna alıyordu yani araçtaki kullanılan bütün elektronik kontrolleri kapatıyordu ama çok şikayet geldiğinden kapattılar

Marş aslında start stop düğmesi gibi çalışıyor bir kere basıp bırakın çalışıyor
                        Bende normal basıyor abi.Almadan test ettiğim araç senin dediğin gibiydi.

Yorum

Hmm...
                          Ben sürekli basılı tutmayı denedim dediğim gibi bırakıyor çalışınca, fakat bas-çek olayını hiç farketmemiş ve denememiştim..
                          Bakın bunu bilmiyordum, sabah bindiğimde denicem
                          Bilgi için teşekkürler..

Yorum

Config Tuşunada 20 sn bas Test modu aktifleşiyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

1 config 5-6 sn info tuşu ;
                              firmware versiyonlarını ve yazılım güncelleme bilgilerini gösteriyor.

Bunu daha önce yazmıştım fakat konu başlığı farklıydı sanırsam.

Yorum

ben aracı bilmeden araştırmadan aldım bülent abi ve çağrıcım onun için cosmo en donanımlısı dediler gördük aldık şimdi inceliyoruz iyiki cosmo almışımmm )

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

İşleniyor...
                                X