Bizim insignia larda hıza duyarlı merkezi kilit sistemi yokmu arkadaşlar. Elimle kitlemek zorunda kalıyorum bazen unutuyorum sıkıntı oluyor. Geçenlerde kırmızı ışıkta duruyorum tavla satan bir vatandaş geldi kapıyı açtı illa tavla al, hayır adama kapat hemşerim filan deyince kapattı ama bazıları çok ısrarcı oluyor.
Akşam müsait olan birisi, araçtan indikten sonra peşpeşe 3 defa kilitleme tuşuna basıp ardından bir defa açma tuşuna basabilir mi? (kumandadan otomatik yanan farlar aktif olacak)
Akşam müsait olan birisi, araçtan indikten sonra peşpeşe 3 defa kilitleme tuşuna basıp ardından bir defa açma tuşuna basabilir mi? (kumandadan otomatik yanan farlar aktif olacak)
Bu yeni kasada mı ?? Çünkü ben uzaktan açtığımda farlar hiç yanmıyor , yarın deneyeceğim
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Bu yeni kasada mı ?? Çünkü ben uzaktan açtığımda farlar hiç yanmıyor , yarın deneyeceğim
Abi mesajı yazdığımı hatırlıyorum ama niye yazdım hatırlamıyorum. Sanırım ayarlarda yer bulma ışıkları kapalıyken tek seferlik farları yakmaya yarıyordu.
Senin farlar da yanar, ayarını açman lazım.
Birisi de Allah rızası için İntellink sisteminden otomatik katlanır ayna ayarı açık olmasına rağmen katlanmayan ( 1 kez katladığına şahit oldum ) ayna konusunda yardımcı olabilir mi?
Birisi de Allah rızası için İntellink sisteminden otomatik katlanır ayna ayarı açık olmasına rağmen katlanmayan ( 1 kez katladığına şahit oldum ) ayna konusunda yardımcı olabilir mi?
Açma veya kapamaya basılı tutunca aynalar açılıyor veya kapanıyor. Bu ayarı kapatınca aynalar kumandadan hiç açılmıyor yada kapanmıyor
arkadaşlar sellektör kolunu inerken çekmeme rağmen farlar kontağı kapattığım anda kapanıyor ..başka yapabileceğimiz farklı bir işlem varmı acaba
yanlış hatırlamıyorsam menüden aydınlatma ayarlarından karşılama ışıkları diye bir bölüm olmalı o açık olacak ,inmeden kapıyı açın kontak anahtarı çıkartılmış olacak ve selektör yapacaksınız o zaman yanması lazım(en azından astramda böyledi)
Yorum