Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bunları Biliyor muydunuz?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Bunları Biliyor muydunuz?

Tamam anladım şimdi teşekkür ederim herkese.
    Dost ise düşünme, ver ömrünü gitsin.
    Dost değilse, hiç bekletme yol ver gitsin....

Yorum

Basılı tutup bib sesi gelmeden hafızaya almıyor bildiğim kadarıyla
      2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

Bizim insignia larda hıza duyarlı merkezi kilit sistemi yokmu arkadaşlar. Elimle kitlemek zorunda kalıyorum bazen unutuyorum sıkıntı oluyor. Geçenlerde kırmızı ışıkta duruyorum tavla satan bir vatandaş geldi kapıyı açtı illa tavla al, hayır adama kapat hemşerim filan deyince kapattı ama bazıları çok ısrarcı oluyor.

Yorum

Yok Hocam,

ama şehir efsaneleride yok değil

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
            Yok Hocam,

ama şehir efsaneleride yok değil

Nası şehir efsanesi abi

Yorum

hıza duyarlı merkezi kilit mi tabi ki var bide 1.4 T derler..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                Yok Hocam, ama şehir efsaneleride yok değil
                Benim arabada var
                Vites kolu 'P' konumundan çıkar çıkmaz kapılar kilitleniyor.
                Kontağı kapatsanız bile, anahtarı kontaktan çıkarmadığınız
                müddetçe kapılar açılmıyor

Yorum

Akşam müsait olan birisi, araçtan indikten sonra peşpeşe 3 defa kilitleme tuşuna basıp ardından bir defa açma tuşuna basabilir mi? (kumandadan otomatik yanan farlar aktif olacak)

Yorum

sayfa 9 kadar okudum, bilmediğim birçok özelliği sayenizde öğrendim .yorum yapan herkese ayrı ayrı teşekkür etmek istedim ..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Odak Çağrı
                      Akşam müsait olan birisi, araçtan indikten sonra peşpeşe 3 defa kilitleme tuşuna basıp ardından bir defa açma tuşuna basabilir mi? (kumandadan otomatik yanan farlar aktif olacak)
                      Bu yeni kasada mı ?? Çünkü ben uzaktan açtığımda farlar hiç yanmıyor , yarın deneyeceğim

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                        Orjinal yazı sahibi: Odak Çağrı
                        Bu yeni kasada mı ?? Çünkü ben uzaktan açtığımda farlar hiç yanmıyor , yarın deneyeceğim
                        Abi mesajı yazdığımı hatırlıyorum ama niye yazdım hatırlamıyorum. Sanırım ayarlarda yer bulma ışıkları kapalıyken tek seferlik farları yakmaya yarıyordu.
                        Senin farlar da yanar, ayarını açman lazım.
                        InsigniaTEAM

Yorum

Birisi de Allah rızası için İntellink sisteminden otomatik katlanır ayna ayarı açık olmasına rağmen katlanmayan ( 1 kez katladığına şahit oldum ) ayna konusunda yardımcı olabilir mi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aliuluer
                            Birisi de Allah rızası için İntellink sisteminden otomatik katlanır ayna ayarı açık olmasına rağmen katlanmayan ( 1 kez katladığına şahit oldum ) ayna konusunda yardımcı olabilir mi?
                            Açma veya kapamaya basılı tutunca aynalar açılıyor veya kapanıyor. Bu ayarı kapatınca aynalar kumandadan hiç açılmıyor yada kapanmıyor
                            InsigniaTEAM

Yorum

arkadaşlar sellektör kolunu inerken çekmeme rağmen farlar kontağı kapattığım anda kapanıyor ..başka yapabileceğimiz farklı bir işlem varmı acaba

Yorum

Orjinal yazı sahibi: exelanze
                                arkadaşlar sellektör kolunu inerken çekmeme rağmen farlar kontağı kapattığım anda kapanıyor ..başka yapabileceğimiz farklı bir işlem varmı acaba
                                yanlış hatırlamıyorsam menüden aydınlatma ayarlarından karşılama ışıkları diye bir bölüm olmalı o açık olacak ,inmeden kapıyı açın kontak anahtarı çıkartılmış olacak ve selektör yapacaksınız o zaman yanması lazım(en azından astramda böyledi)
                                insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

İşleniyor...
                                X