arkadaslar 2011 elegance 1.6T aracı stop ettıkten sonra kısa surelı park ıcın sınyal kolunu ındırıp sadece tek farın acık kalması benım aracımda varmıdır yoksa sadece cosmolardamı?
Donanın farkı yok, hatta sadece Opel'de değil, Alman araçlarının tümünde var diye biliyorum(Ford hariç )
arkadaslar 2011 elegance 1.6T aracı stop ettıkten sonra kısa surelı park ıcın sınyal kolunu ındırıp sadece tek farın acık kalması benım aracımda varmıdır yoksa sadece cosmolardamı?
Donanın farkı yok, hatta sadece Opel'de değil, Alman araçlarının tümünde var diye biliyorum(Ford hariç )
Makyajlı Insignia'da kör nokta uyarı sensörleri yan aynalar yerine arka tampon bölümünde olacak, trafikte şerit değiştirirken yada park alanından geri geri çıkarken sürücüyü uyarabilecek
Makyajlı Insignia'nın aynalardaki kör nokta uyarı sisteminin lambaları yanıkken, yani arka çaprazınızda araba varken o yöne sinyal verirseniz uyarı lambası hızlı şekilde yanıp sönerek uyarıyor.
Serhan abiyle aracı test ederken farkettik
murat bey hafızalı koltukları resimli anlatmışsın ben koltuğumun ayarını bozdum kapıyı açınca hiç hareket etmiyot senin dediğin gibi yaptım olmuyor birtürlü beceremedim başka ne yapmam lazım menüye girdim koltuk hareketi de açık kafayı yiyecem bi çare maad saygılar
opel insignia 1.6 Turbo cosmo sport tourer 180hp full+full deri koltuk 275x35 performans lastik 19inç çelik jant
Şu koltukların nasıl hafızaya alındığını ve nasıl çalıştığını bir arkadaşımız anlatabilir mi acaba ben pek beceremedim.
Şimdiden teşekkürler
Koltuk yanında sol tarafta tuşlar mevcut ayarlamak istediğiniz rakamı ( 1 veya 2 ) seçip ayarlarınızı yan aynalar dahil yaptıktan sonra harf tuşuyla birlikte ayarladığınız rakama 3-5 sn basılı tutun ayarlarınız hafızaya alınıyor.
2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED
1. İlk önce hangi rakamı hafızaya alacaksam ona basıyorum 1 veya 2
2. Sonra aynalar dahil koltuk ayarlarımı yapıyorum
3. En sonunda da M (memory) tuşu ile birlikte seçtiğim rakama (1 veya 2) aynı anda basılı tutuyorum
Tamam bu akşam deneyeceğim
Dost ise düşünme, ver ömrünü gitsin. Dost değilse, hiç bekletme yol ver gitsin....
Ayarınızı yapın sonrasında Memory ve hangi numaraya set etmek istiyorsanız ikisine birden elinizle basılı tutun ve bir beep sesi duyacaksınız ve hafıaza işlemi olmuştur daha sonra ayarları bozulan koltuğu hafızadaki konuma getirmek için ise hangi numaradaki bilgiyi çağırmak istiyorsanız elinizi sadece numara tuşuna basılı tutun koltuk işlemi bitirene kadar bekleyin bir kere basıp elinizi çekmeyin
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum