Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bunları Biliyor muydunuz?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Bunları Biliyor muydunuz?

Orjinal yazı sahibi: izzetmemis
    iyi günler ;
    benimde küçük bir sorum olacak aracımı bir türlü teslim alamadığım için genelliikle babamın arabasını kullanıyorum. 2011 vw tiguan 2.0 tdi 140bg dsg konforlu ve çok tatlı bir gidişi vardır fırsat bulursanız denemenizi tavsiye ederim. babamın arabasında yokuşlarda araç kendini tutuyor yokuş destek sistemi varmış . bu özellik vw da çok iyi çalışan ve çok keyif verici bir sistem bu özellik 2.0 cdti 130bg edition elegance insignialarda varmı? donanım kitapçığında sadece manuel şanzıman ile yazıyor. otomatik viteste bu sistem nasıl oluyor otomatikte yokmu? bunu açıklayabilirmisiniz?
    otomatik vites araçlarda rampalarda durduğunuzda geriye bırakmaz kolay kolay belki o yüzden koymamışlarır bence

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

iyi günler ;
      benimde küçük bir sorum olacak aracımı bir türlü teslim alamadığım için genelliikle babamın arabasını kullanıyorum. 2011 vw tiguan 2.0 tdi 140bg dsg konforlu ve çok tatlı bir gidişi vardır fırsat bulursanız denemenizi tavsiye ederim. babamın arabasında yokuşlarda araç kendini tutuyor yokuş destek sistemi varmış . bu özellik vw da çok iyi çalışan ve çok keyif verici bir sistem bu özellik 2.0 cdti 130bg edition elegance insignialarda varmı? donanım kitapçığında sadece manuel şanzıman ile yazıyor. otomatik viteste bu sistem nasıl oluyor otomatikte yokmu? bunu açıklayabilirmisiniz?

otomatik vitesli araçlarda aracı geri kaçırma durumu çok fazla yaşanmaz, araç herzaman belli bi rolantide olduğundan freni bıraktığınızda gaza basmadan hareket eder zaten, ancak çok dik bi rampa olmalıki araç geri kaysın, öyle durumlardada ayağınızı biraz seri hareket ettirip aracın kaymasını önleyebilirsiniz....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
        iyi günler ;

otomatik vitesli araçlarda aracı geri kaçırma durumu çok fazla yaşanmaz, araç herzaman belli bi rolantide olduğundan freni bıraktığınızda gaza basmadan hareket eder zaten, ancak çok dik bi rampa olmalıki araç geri kaysın, öyle durumlardada ayağınızı biraz seri hareket ettirip aracın kaymasını önleyebilirsiniz....
        Hasancım bu güzel açıklamaların için sana çok çok teşekkür ederim
        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

geleneksel otomatik şanzımanlar, D veya R konumunda, veya tiptronik konumunda arabayı yarım debriyaj olarak tutuyor, o yüzden yokuşta geriye kaymaz, ve düz yolda araba freni saldığınızda gider, manuel viteste de bunu deneyebilirsiniz, yarım debriyaj yaparsanız araç yokuşta kaymaz, ve düz yolda gider... dsg çift kavramalı bir debriyaj onun özelliği gaza bastığınızda debriyajı salıyor, yani freni bıraktığınızda gitmez, ya da bir müddet sonra gider, yarım debriyaj tutmadığı için yokuş kalkış desteği ihtiyacı duyuyor, geriye kaymaması için. manuellerde debriyaj sizin kontrolünüzde, kaymaması için yokuş kalkış desteği var

Yorum

Merhaba arkadaşlar şuan kafam çok karışık 1.4 140hp Insignia almayı düşünüyorum ama aracın benzinli ve motorun küçük olması beni tedirgin ediyor. hepiniz bu aracı kullanıyorsunuz bu aracın kötü tarafları nelerdir bu arabayı tercih edebilirmiyim. bu arabayı istanbul trafiğinde performansı ve yakıtı nasıldır
            vakit ayırdığınız için teşekkür ederim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
              Merhaba arkadaşlar şuan kafam çok karışık 1.4 140hp Insignia almayı düşünüyorum ama aracın benzinli ve motorun küçük olması beni tedirgin ediyor. hepiniz bu aracı kullanıyorsunuz bu aracın kötü tarafları nelerdir bu arabayı tercih edebilirmiyim. bu arabayı istanbul trafiğinde performansı ve yakıtı nasıldır
              vakit ayırdığınız için teşekkür ederim
              öncelikle kendinizi tanıtmanız gerektiğini hatırlatıyım
              InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

bu aracın kötü tarafı derken, motor haricinde diğer Insignia'lardan bir farkı yok.
              motoru 1.6Turbo'ya göre ekonomik, gidişi de ona göre biraz daha zayıf. ama bu gitmiyor, kasayı kaldırmıyor demek değil.
              şu videoda sağdan kaptırıp giden Insignia 1.4T; http://s1192.photobucket.com/albums/...t=933bb566.mp4
              tüketim değerleri de forumda zaman zaman paylaşılıyor, forumu inceledikçe araç hakkında daha çok bilgi sahibi olabilirsiniz
              InsigniaTEAM

Yorum

herkese merhabalar forumu bende takip ediyorum ve aklımda şu sorular var cevaplarsanız çok ama çok sevinicem:
                bütün soracağım sorular 2009 veya 2010 1.6 cosmolar için geçerlidir.
                1-soğutmalı torpido gözü varmı
                2-handsfree yani eller serbest telefonla konuşma özelliği varmı
                3-ortalama yakıt tüketim ne kadar
                4-ön ve arka park ikazı olduğunu biliyorum peki bu park asistanı anlamına mı geliyor yani direksiyonu sistem hareket ettiriyor gaz fren biz yani bu mu olay hepsinde varmı
                5-220 volt priz varmı
                6-jantlar 18 inç olduğu için kış lastiği konusunda zorluk çıkıyormu
                7- sol yan aynası geceleri arkadan ışık gelirse kararıyormu
                8-ses komutu nasıl yani müziktede geçerlimi sesi aç veya kapat desek oluyormu şimdiden çok teşekkürler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: saga19
                  herkese merhabalar forumu bende takip ediyorum ve aklımda şu sorular var cevaplarsanız çok ama çok sevinicem:
                  bütün soracağım sorular 2009 veya 2010 1.6 cosmolar için geçerlidir.
                  1-soğutmalı torpido gözü varmı
                  2-handsfree yani eller serbest telefonla konuşma özelliği varmı
                  3-ortalama yakıt tüketim ne kadar
                  4-ön ve arka park ikazı olduğunu biliyorum peki bu park asistanı anlamına mı geliyor yani direksiyonu sistem hareket ettiriyor gaz fren biz yani bu mu olay hepsinde varmı
                  5-220 volt priz varmı
                  6-jantlar 18 inç olduğu için kış lastiği konusunda zorluk çıkıyormu
                  7- sol yan aynası geceleri arkadan ışık gelirse kararıyormu
                  8-ses komutu nasıl yani müziktede geçerlimi sesi aç veya kapat desek oluyormu şimdiden çok teşekkürler
                  öncelikle tanışma sayfasında kendinizi tanıtırsanız sizin hakkınızda bilgi sahibi oluruz
                  1. soğutmalı torpido yok, fakat onun yerine kol dayamanın önündeki bardaklıklar soğutmalı
                  2. evet bluetooth özelliği var
                  3. ortalama şehiriçi-şehirdışı 10 lt civarında
                  4. dvd800 navi ile park asistanı geliyor, arabanın boyutuna uygun park yeri bulup, sizi görsel olarak direksiyon konusunda yönlendiriyor
                  5. dvd800 ile geliyor ya da cd500 navi ile, ama sadece cosmolarda
                  6. sorun olmuyor, sitedeki çoğu kişi kullanıyor
                  7. sol ayna ve dikiz aynası kararıyor
                  8 ses komutu sadece telefon için geçerli, direksiyonun üzerindeki yes tuşuyla etkinleştiriyorsunuz

Yorum

220 prizi 2010 larda dvd800 ler ile gelmeye basladi yoksa bile 200 tl ye yaparlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                      1. soğutmalı torpido yok, fakat onun yerine kol dayamanın önündeki bardaklıklar soğutmalı
                      bu sadece cosmo donanımda mı var hiç bilmiyordum böyle bir şey olduğunu, nereden bakabilirim bu bilgiye acaba?
                      Opel Insignia 2.0 CDTI 130hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OytunYalcin
                        Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                        bu sadece cosmo donanımda mı var hiç bilmiyordum böyle bir şey olduğunu, nereden bakabilirim bu bilgiye acaba?
                        zannedersem hepsinde var, klima kanalları altından geçiyor, arka taraftaki havalandırmalar bu bardaklıkların altından geçiyor

Yorum

arkadaşlar ben geçendede sormuştum ama diğer arkadaşlardan da cevap almak istiyorum yakıt tüketimi ne kadar şehir içi şehir dışı ortalama 1.6 cosmo

Yorum

arkadaşlar ben geçendede sormuştum ama diğer arkadaşlardan da cevap almak istiyorum yakıt tüketimi ne kadar şehir içi şehir dışı ortalama 1.6 cosmo
                            turbo mu ?

Yorum

Şehir içi şehir dışı karışık benim 9.6 litre...
                              İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

evet turbo

Yorum

İşleniyor...
                                X