Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bunları Biliyor muydunuz?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Bunları Biliyor muydunuz?

Orjinal yazı sahibi: cemicey
    startstop devredeyken freni pompalamayı denediniz mi?Frene bastığınızda raç stop,pompaladığınızda start oluyor.
    bence pompalamadan dolayı değil, sistemin çalışma gerekliliklerinden dolayı. aracın start-stop'a geçmesi için vites boşta + fren basılı ve debriyajı bırakmak gerekiyor, dolayısıyla freni bırakınca araç start-stopdan çıkıp çalışmasına devam eder
    InsigniaTEAM

Yorum

Başlık "bunları biliyor musunuz?" olunca, aracı satılığa çıkartınca öğrenediğim bir bilgi de ben ekleyim. Lakin benim vereceğim bilgi teknik değil.

Birçok yeni kasa BMW 3.xx kullanıcısının, araçlarını insignia ile değiştirmek istediğini biliyor muydunuz? Bende bilmiyordum. 7 tane takas teklifi gelince öğrenmiş oldum.
      1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
      Mazide güzel bir anı şimdi..

Yorum

Cogunun 3.16i oldugunu tahmin ediyorum, Cunku o araclar da insigna kadar yakiyor ama o kadar gitmiyor Arkadasimin 46.000 km deki 2006 model son kasa 3.16i ortalama yakiti 10-11 arasi ama baya hantal. Keza kokpit dizayni insigna ile boy olcusemez

Yorum

Bu iyi bir bilgi ihihi ihihi

Orjinal yazı sahibi: sebazios
          Başlık "bunları biliyor musunuz?" olunca, aracı satılığa çıkartınca öğrenediğim bir bilgi de ben ekleyim. Lakin benim vereceğim bilgi teknik değil.

Birçok yeni kasa BMW 3.xx kullanıcısının, araçlarını insignia ile değiştirmek istediğini biliyor muydunuz? Bende bilmiyordum. 7 tane takas teklifi gelince öğrenmiş oldum.
          2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

arkadaşlar, dün gece özellikle tekrar denedim, start-stop aktif iken motor durduğunda direksiyon zaten sertleşiyor, frene 1-2 kere bastığımda sertleşme başlıyor, 3. kez basarsam motor çalışıyor.

yani frenler ve direksiyon aracın hareket almasına uygun değil ki zaten araç biraz hareket alsa motor hemen çalışıyor. saygılar...
            2012 İNSİGNİA 1.4T***Karbon Siyah***18" Jant***Cyclone DVD***JBL Ses Sistemi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet

süper bi bilgi paylşmışınız
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                Orjinal yazı sahibi: mehmet

süper bi bilgi paylşmışınız
                Kesinlikle katılıyorum eylül ayında bende sahibindene ilan vermiştim takas tekliflerinin çoğu BMW kullanıcılarından gelmişti

Not: satmadım ama bu yaz bir beyaz cosmo ile değiştireceğim.
                İnsignia 1.6 Turbo Edition Elegance paket + Gri (Hakim)+Navi +17"jant 34 YC 4700
                Audi A3 1,6 Attraction (Siyah)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                  Orjinal yazı sahibi: cemicey
                  startstop devredeyken freni pompalamayı denediniz mi?Frene bastığınızda raç stop,pompaladığınızda start oluyor.
                  bence pompalamadan dolayı değil, sistemin çalışma gerekliliklerinden dolayı. aracın start-stop'a geçmesi için vites boşta + fren basılı ve debriyajı bırakmak gerekiyor, dolayısıyla freni bırakınca araç start-stopdan çıkıp çalışmasına devam eder

Start stop için ayağın frende olması gerekmiyor. Sadece debriyajın serbest olması yeterli, ayrıca kemerin de takılı olması şart değil.
                  2012 1.4T Beyaz Elegance Edition + sunroof + stil paket

Yorum

gün geçmiyorki yeni bir şey bulmayalım arkadaşlar arıza olarak bıldırdıgım park frenı servıs uyarısının park frenıne uzun sure basılı tutunca calıstıgını gordum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: medren
                      gün geçmiyorki yeni bir şey bulmayalım arkadaşlar arıza olarak bıldırdıgım park frenı servıs uyarısının park frenıne uzun sure basılı tutunca calıstıgını gordum
                      tuşun üzerine koyduğun birşey mi basmış?
                      InsigniaTEAM

Yorum

Hayir telefonla konusurken uzun sure basmisim dalginlik bir baktim panelde simge cikti forumda sordum park freni servis dediler uzun sure basinca servis moduna
                        Giriyormus

Yorum

Orjinal yazı sahibi: medren
                          Uzun süre basmak servis için kullanılan bir özellik bakımlarda ve ayarlarda fren sistemini boşa alıyor usta yapması gerekenleri yapıp sonra bilgisayardan tekrar kalibrasyon yapılıyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bir konuyu bilmiyorum varsa ogrenmek isterim ? 2011 model edition elagance sahibiyim.
                            aracta muzik acikken park etmeye calistigimda sensor sesleri sabit sesle uyariyor ve muzik sesi yuksekse duymakta gucluk cekiyorum otomatik olarak muzigin sesinin kisilmasi ozelligi var midir acaba?
                            Tesekkurler.

Yorum

Malesef yok.
                              2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

iyi günler ;
                                benimde küçük bir sorum olacak aracımı bir türlü teslim alamadığım için genelliikle babamın arabasını kullanıyorum. 2011 vw tiguan 2.0 tdi 140bg dsg konforlu ve çok tatlı bir gidişi vardır fırsat bulursanız denemenizi tavsiye ederim. babamın arabasında yokuşlarda araç kendini tutuyor yokuş destek sistemi varmış . bu özellik vw da çok iyi çalışan ve çok keyif verici bir sistem bu özellik 2.0 cdti 130bg edition elegance insignialarda varmı? donanım kitapçığında sadece manuel şanzıman ile yazıyor. otomatik viteste bu sistem nasıl oluyor otomatikte yokmu? bunu açıklayabilirmisiniz?
                                2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

İşleniyor...
                                X