Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bunları Biliyor muydunuz?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Bunları Biliyor muydunuz?

beş kollu 18 inç çelik cantlar ve navi 600 var. Sanırım flexride 1.6 t cosmo ya konulan stil paket ile geliyor.
    2012 1.4T Beyaz Elegance Edition + sunroof + stil paket

Yorum

anladım abi de 5 kollu 18 inç çelik jant hangisi yav? insignianın jantları arasında var mı bu jant?

Yorum

Benim bildiğim stil paket ile tek jat geliyor.Ömer bu benim araçtaki sık kollu yeni jant varya onun aynısı diye biliyorum.Cosmo veya edition olmasının farkı yok stil paket jantı tek biliyorum.Ben alırken gelen partide stil paket edition araçlar da vardı onlarda da bu janttan vardı.Tek fark onlarda navigasyon cosmo da flexride
        2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
          anladım abi de 5 kollu 18 inç çelik jant hangisi yav? insignianın jantları arasında var mı bu jant?
          Bu jantlar cosmo 18 inçten farklı, sanırım katalogda var oradan görebilirsin.
          2012 1.4T Beyaz Elegance Edition + sunroof + stil paket

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
            Benim bildiğim stil paket ile tek jat geliyor.Ömer bu benim araçtaki sık kollu yeni jant varya onun aynısı diye biliyorum.Cosmo veya edition olmasının farkı yok stil paket jantı tek biliyorum.Ben alırken gelen partide stil paket edition araçlar da vardı onlarda da bu janttan vardı.Tek fark onlarda navigasyon cosmo da flexride
            bende öyle düşünmüştüm kardeşim ondan sordum yani, ama Serkan abinin farklı herhalde...

Yorum

Hatırlatma olarak bir konuda bilgi vereyim

Misal olarak kısa süreliğine akşam aracınızı ters bir yere park ettiniz ve aracın stoplarını yakmanız gerekiyor bu durumda kısa farları açıp çıkmanız gerekiyor ama size sadece o an için bir tarafın yanmasını istiyorsanız yapmanız gereken

sinyal kolunu aşağı itin ve sağ sinyal pozisyonuna getirirseniz sağ tarafın parkları yanar
              sinyal kolunu aşağı itin ve sol sinyal pozisyonuna getirirseniz sol tarafın parkları yanar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                Hatırlatma olarak bir konuda bilgi vereyim

Misal olarak kısa süreliğine akşam aracınızı ters bir yere park ettiniz ve aracın stoplarını yakmanız gerekiyor bu durumda kısa farları açıp çıkmanız gerekiyor ama size sadece o an için bir tarafın yanmasını istiyorsanız yapmanız gereken

sinyal kolunu aşağı itin ve sağ sinyal pozisyonuna getirirseniz sağ tarafın parkları yanar
                sinyal kolunu aşağı itin ve sol sinyal pozisyonuna getirirseniz sol tarafın parkları yanar

Sinyal kolunu aşağıya itmeye gerek yok. Hangi tarafın yanmasını istiyorsanız o tarafın sinyalinde bırakın yeter... Fatih Bey sizin de bilmediğiniz bir şey çıktı ya
                İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Valla bizimki 2009 eskilerde böyledir belki

Bu arada herşeyi bilmiyorum ben sizlerden çok şey öğrendim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bizde sizden çok şey öğrendik... Benim 2010 model ama sizde bir deneyin bence aracınızda...
                    İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

bu sistemi ilk mercedeste görmüştüm çok hoşuma gitmişti bi gece arkadaşlarla deniz kenarına çıkmıştık, yol bayağı bir karanlıktı diye bende bu misafir lambasını açık bırakmıştım malum millet geçer sarhoştur seçemez filan diye arabayı görmelerini istedim. sonra neyse dönüyoruz artık arabaya bincez eve gitçez filan, arkadaş dedi ''ömer lambalardan birisi patlamış bak arka lambaların teki yanıyor'' filan, bu daha sözünü bitirmeden ben tabi kilit açma düğmesine basmamla birlikte etraf birden bir nurlandı diğer bir arkadaş da bu arkadaşa direk yapıştırdı lafı, ''aldın mı cevabını'' diye

Yorum

Arkadaşlar edition elegance aracımda bluetooth varmı varsa telefonumuzla nasıl eslestirebiliriz

Yorum

Malesef edition-elegance araçlarda bluetooth mevcut değil.Ancak sonradan takılan multimedia sistemleri ile ilave edilebilir veya Opel orjinal aksesuar kataloğunda bluetooth kiti mevcut.
                          2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Navigasyon taktırırsanız Ozman bu özellik de ekenmiş oluyor...
                            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Teşekkürler arkadaşlar direksiyon üzerinde düğmeleri görünce var sanmıştım

Yorum

Arkadaşlar benim insignia 2010 model 1.6 Cosmo. Devir ve km saatlerinin bulunduğu yerdeki küçük grafik ekranda değişiklikleri biliyorum ama aşağıda resimini verdiğim konumu yapabiliyormuyuz? Yani aynı anda ekranda ortalama kullanım,km,menzil filan.. bu konumu 2010 modellerin yazılımında varmı yoksa servise gidip upgrade mi yaptırmam gerekecek? Bilen arkadaşım varsa paylaşabilirmi lütfen.

Yorum

İşleniyor...
                                X