Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bunları Biliyor muydunuz?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Bunları Biliyor muydunuz?

Hırsızlık Teşebbüsü

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Fatih abi sen bu işin pirisin ya araçtaki bütün sensörleri çalıştırarak tarihe geçeceksin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
        Fatih abi sen bu işin pirisin ya araçtaki bütün sensörleri çalıştırarak tarihe geçeceksin
        Yok canım yeni birşey bulmak zor oluyor fren uyarısı ama gerçekten güzel ve önemli bir uyarı bir çok lüks araçta bu sensörler yok arabamızın kıymetini bilelim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Yok canım yeni birşey bulmak zor oluyor fren uyarısı ama gerçekten güzel ve önemli bir uyarı bir çok lüks araçta bu sensörler yok arabamızın kıymetini bilelim
          tabi abi kesinlikle faydalı bişey ama tabi her babayiğit de o sensörü çalıştıramaz

Yorum

Biraz zorlarsanız sizde çıkarabilirsiniz ama zorlamaya gerek yok ben bir test için zorladım

Yorum

Maybach'lerde bulunan disk temizleme (kurulama) sistemi de mevcut.

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Benim arabada 2010 model . Uzaktan kumanda ile kapı kilidini açmak için bir kere basıyorum, kapı açılır açılmaz koltuk hafıza pozisyonuna geliyor.
                Murat Bey, config menünüzde açık/kapalı olan fonksiyonları yazabilirmisiniz?

İki çift lafımda Opel'e: Kardeşim o kadar özellik koymuş, yazılım geliştirmişsin. " Araç hareket edince kapıları otomatik kilitle" menüsü koymak bu kadarmı zor .

Orjinal yazı sahibi: myanmaz
                arkadaşlar ben de bu kendi kendine kilitleme olayını tesadüfen farkettim.
                kısaca açıklayayım:
                araç 2010 model cosmo.
                benzin almak için durduğumda stop edip araçtan indim. tabi inerken koltuğu geriye çekti araç. benzin dolumu bitince tekrar araca bindim. anahtarı kontağa takmadan önce koltuğu tekrar hafızadaki yerine almak için anahtardaki kapı açma düğmesine bastım. koltuk normal olarak hafızadaki yerine geldi. bundan sonra olanlar tamamen bana sürpriz oldu. anahtarı takıp arabayı çalıştırdım ve hareket ettim. araç 20 km civarı bir hıza ulaşınca kapılar kendiliğinden kilitlendi. artık hep bu yöntemle kapıları kendi kendine kilitliyorum. hatta geçen buluşmada birkaç arkadaşa bundan bahsetmiştim. umarım sizin de işinize yarar.
                2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                  Maybach'lerde bulunan disk temizleme (kurulama) sistemi de mevcut.
                  orası doğru abi o da var, o mercedes sl ile çıkmıştı ilk sbc diye (sensotronic brake control) diye, sonra passat da bunu kullandı 2005'den itibaren, şimdi yeni e serisi ve bilimum bir sürü araçta buna benzer şeyler var

Yorum

Hırsızlık Teşebbüsü
                    Fatih abi bu sefer sistemi bozmuşsun bence normalde hırsızlık teşebbüsü yazıyordu ama bu sefer hem servis yazmış hemde anahtar logosu var, sistemde bir problem var bence
                    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                      Benim arabada 2010 model . Uzaktan kumanda ile kapı kilidini açmak için bir kere basıyorum, kapı açılır açılmaz koltuk hafıza pozisyonuna geliyor.
                      Murat Bey, config menünüzde açık/kapalı olan fonksiyonları yazabilirmisiniz?

İki çift lafımda Opel'e: Kardeşim o kadar özellik koymuş, yazılım geliştirmişsin. " Araç hareket edince
                      kapıları otomatik kilitle" menüsü koymak bu kadarmı zor .

Orjinal yazı sahibi: myanmaz
                      arkadaşlar ben de bu kendi kendine kilitleme olayını tesadüfen farkettim.
                      kısaca açıklayayım:
                      araç 2010 model cosmo.
                      benzin almak için durduğumda stop edip araçtan indim. tabi inerken koltuğu geriye çekti araç. benzin dolumu bitince tekrar araca bindim. anahtarı kontağa takmadan önce koltuğu tekrar hafızadaki yerine almak için anahtardaki kapı açma düğmesine bastım. koltuk normal olarak hafızadaki yerine geldi. bundan sonra olanlar tamamen bana sürpriz oldu. anahtarı takıp arabayı çalıştırdım ve hareket ettim. araç 20 km civarı bir hıza ulaşınca kapılar kendiliğinden kilitlendi. artık hep bu yöntemle kapıları kendi kendine kilitliyorum. hatta geçen buluşmada birkaç arkadaşa bundan bahsetmiştim. umarım sizin de işinize yarar.

Benim aracım 2011 editin kapıların otomatik kilitlenmesi var ve ben kullanıyorum.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                        Hırsızlık Teşebbüsü
                        Fatih abi bu sefer sistemi bozmuşsun bence normalde hırsızlık teşebbüsü yazıyordu ama bu sefer hem servis yazmış hemde anahtar logosu var, sistemde bir problem var bence
                        Bizimki 2009 olduğu için mesajlarda farklılık olabilir

Yorum

ya hep bunları biliyor muyuz da benim bilmediğim bişey var bu stil pakette içerik olarak sadece jant mı var?

Yorum

Flexi de var galiba

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                              Flexi de var galiba
                              sağolasın abi yani, sadece jantsa pahalı diyecektim

Yorum

Benim araç stil paket.Flexride+18" farklı jantlardan var
                                2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

İşleniyor...
                                X