Bir Insignia alınacaksa Cosmo alınır. 102-103 bine veriyorlardı dizel otomatiği. Ama siz "Benim bütçem en fazla bu kadar ve Edition Elegance'a yetiyor, keşke biraz daha ucuz olsaydı." diyorsunuz. Bu durumda da Business, Design falan değil E.Elegance seçilir.
Donanımda ise her ne kadar eskiye göre daha fazla Cosmo'ya yaklaştırdılarsa da şunlar eksik:
- AFL+
- Hayalet ekran
- Bol özellikli koltuklar
- Alarm
- Geri görüş kamerası
- Krom ayrıntılar
- Anahtarsız giriş ve çalıştırma
- Perdeler
- Bagaj kapağındaki ledler yanmıyor
Bu özellikler zaten benim işime yaramıyor diyorsanız hayırlı olsun yeni aracınız. Ancak bilin ki bu özelliklerin içinde kullanınca başkasını kullanamayacağınız şeyler var. Başta AFL+ gelir ki ben bu güne kadar önümü görmeden araba kullanmışım dersiniz.
edition elegence da anahtarsiz çalıştırma, arka cam Perdeleri bagaj kapagi ledler var.
İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
1.6 dizel otomatik cosmo 122 bin küsürdü. ötv yüzde 50 den sonra fiyatı düşmüş. opelin sitesinde 120 civarı yazıyor. ötv önce 102 fiyat almıştım şimdi kaça bırakıyorlar
Bir Insignia alınacaksa Cosmo alınır. 102-103 bine veriyorlardı dizel otomatiği. Ama siz "Benim bütçem en fazla bu kadar ve Edition Elegance'a yetiyor, keşke biraz daha ucuz olsaydı." diyorsunuz. Bu durumda da Business, Design falan değil E.Elegance seçilir.
Donanımda ise her ne kadar eskiye göre daha fazla Cosmo'ya yaklaştırdılarsa da şunlar eksik:
- AFL+
- Hayalet ekran
- Alarm
- Geri görüş kamerası
- Krom ayrıntılar
- Perdeler
Bu özellikler zaten benim işime yaramıyor diyorsanız hayırlı olsun yeni aracınız. Ancak bilin ki bu özelliklerin içinde kullanınca başkasını kullanamayacağınız şeyler var. Başta AFL+ gelir ki ben bu güne kadar önümü görmeden araba kullanmışım dersiniz.
edition elegence da anahtarsiz çalıştırma, arka cam Perdeleri bagaj kapagi ledler var.
edition elegence bende geçen hafta aldım ama bagaj kapagi ledler yanmıyor ama cosmo daki aynisi yapılabılıyor opel odak o yanmayan letleri takiyorlar cocmo daki orjinal letleri takıyorlar sıparış etim hata ellerine vardi bir tane haftaya götürüp taktıracam
** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
- AFL+
- Hayalet ekran
- Alarm
- Geri görüş kamerası
- Krom ayrıntılar
- Perdeler
edition elegence bende geçen hafta aldım ama bagaj kapagi ledler yanmıyor ama cosmo daki aynisi yapılabılıyor opel odak o yanmayan letleri takiyorlar cocmo daki orjinal letleri takıyorlar sıparış etim hata ellerine vardi bir tane haftaya götürüp taktıracam
geri görüş kamerası ve navigasyon 1500 tl ye krom kapı eşikler 300 tl ye hallediliyor. Benim aradığım tek şey cok fonksiyonelli olan sürücü koltuğu...
Yorum