Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Edition elegance fiyat

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Edition elegance fiyat

Merhaba arkadaşlar foruma yeni uye oldum ve sıfır insignia edition elegance 1.6 dizel otomatik alma arefesindeyim.Ankarada yasıyorum ve Ankarada bayiler edition elegance için 96.500 gibi bir fiyat verdiler.Fiyat nasıl sizler ne kadara aldınız?Beklesem daha aşağı bir fiyata alabilir miyim? Teşekkür ederim.

Ynt: Edition elegance fiyat

Sport olmazsa, Cosmo al

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

2. El çok düşük km'li cosmolar o fiyata satılıyo hatta daha ucuza bile bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum.. 0 alıp 2. El zarar payını düşünecek olursanız 0 almayın derim.. 2. El 1000 km 10000 km arası bi cosmo yada sport alın en azından zarar etmiş olmazsınız..etseniz bile çok cüzzi bi miktar edersiniz

Yorum

Butcem suan icin 96.500 civarı.Tabi 30bin 0 faizle birlikte.Aynı fiyata spoet ya da cosmo bulabilir miyim

Yorum

Belki düz vites bulursunuz o fiyata, tabi bayinin elinde kalmışsa ve stok boşaltması gerekiyorsa.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Aldıktan sonra en az 5-6 yıl kullanmayı düsünüyorum.şuan için
            Sıfır faizle birlikte bütcem anca ona yetiyor.edition elegance de donanım olarak tatminkar görünüyor.(mu?)5-6 yıl kullandıktan sonra da satarken cok zarar eder miyim?Engin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum arkadaşlar.

Yorum

Bende astra sedan sport almaya gitmistim. İnsignia edition ile fiyat farkı 10.000 tl olunca insignia aldık. Butceden dolayi da üst paketlere çıkamadım. Haftaya geliyor inşallah araç.
              Eşim öğretmen olunca kampanya varmış 95.500 tl ye aldım bende

Yorum

Bir Insignia alınacaksa Cosmo alınır. 102-103 bine veriyorlardı dizel otomatiği. Ama siz "Benim bütçem en fazla bu kadar ve Edition Elegance'a yetiyor, keşke biraz daha ucuz olsaydı." diyorsunuz. Bu durumda da Business, Design falan değil E.Elegance seçilir.

Donanımda ise her ne kadar eskiye göre daha fazla Cosmo'ya yaklaştırdılarsa da şunlar eksik:
                - AFL+
                - Hayalet ekran
                - Bol özellikli koltuklar
                - Alarm
                - Geri görüş kamerası
                - Krom ayrıntılar
                - Anahtarsız giriş ve çalıştırma
                - Perdeler
                - Bagaj kapağındaki ledler yanmıyor

Bu özellikler zaten benim işime yaramıyor diyorsanız hayırlı olsun yeni aracınız. Ancak bilin ki bu özelliklerin içinde kullanınca başkasını kullanamayacağınız şeyler var. Başta AFL+ gelir ki ben bu güne kadar önümü görmeden araba kullanmışım dersiniz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Teşekkür ederim arkadaşlar

Yorum

İnsignia alacaksınız sport alın 104 e bırakıyorlar.

Yorum

Sport paket iyidir fakat bütçemi zorlamak da istemiyorum açıkçası.Çaglarkoz aracınız hayırlı ilsun 0faizli kredi kullandınız mı?

Yorum

2015 İNSİGNİA 1.6 CDTI SR/FLEXRİDE/ISITMA/BOSE/KÖR NOKTA/DERİ
                        İlan No: 348430711
                        http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...48430711/detay
                        2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

Hayir kullanmadım.

Yorum

Dizel otomatik E.E. 95.000 lira ise benzinli otomatik E.E. ne kadar?

Yorum

Arkadaşlar insignia edition elegance aracımı bugün teslim aldım.tavsiyelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum

Yorum

İşleniyor...
                              X