Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ederi Nedir? 2015 40bin km 1.6 170hp Cosmo Benzin Otomatik

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ederi Nedir? 2015 40bin km 1.6 170hp Cosmo Benzin Otomatik

15 gün öncede 30 bin km gibi hatayda kahverengi sunrooflu hatasız cosmo vardı oda 69 yazıyordu satıldı. Bu arada en çok insignia olan il büyükşehirleri saymazsak kesin hataydır gibi geliyor.
    2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

Benimki Türkiye nin en temiz ve km sine göre en uygunu 78 yazdım öyle kaldı.15 günde bir 60 km yol yapar gelir.sakarya sınırları dışına çıkmadı o yüzden hgs takmadım.lastık havası bile serviste kontrol edildi.p asta ve cila vurulmadı toplam 8 kez sonax ın şampuanıyla bahçemde yıkandı.güneş yağmur ve kar görmedi.araçtan memnunum ama c 180 amg selection plus alma isteği var içimde 15 gündür.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Alpatay
        Benimki Türkiye nin en temiz ve km sine göre en uygunu 78 yazdım öyle kaldı.15 günde bir 60 km yol yapar gelir.sakarya sınırları dışına çıkmadı o yüzden hgs takmadım.lastık havası bile serviste kontrol edildi.p asta ve cila vurulmadı toplam 8 kez sonax ın şampuanıyla bahçemde yıkandı.güneş yağmur ve kar görmedi.araçtan memnunum ama c 180 amg selection plus alma isteği var içimde 15 gündür.
        Aracınızın durumu önemli değil, sizinkinden daha temizi de çıkabilir yada çıkmaz sorun bu değil, üslubunuz yanlış dikkat etmelisiniz.
        InsigniaTEAM

Yorum

İmkansız. Benim sattığım ST kadar temizi yok. Fabrikada bile böyle temiz çıkmaz iddalyım. Oradan kirli gelir ama bende temizlenir
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Benimkide çok temiz..) 26 000 km de kaç sefer yıkandı hatırlamıyorum sizin deyin 300 ben diyim 400 olmuştur.. extra özelliklerle dolu geçenlerde 58 verdiler 63 ten bir kuruş aşağı olmaz dedim..))

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

2015 model temiz bir insignia 75 kadar still paket ve opsiyonlar varsa 80 e kadar alınabilir..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Flexi olsa havada gider.bu opele başka ceo lazım.adam eren tekine test yaptırıyor.y erden yere vuruyor adam opeli.vw i göklere çıkarıyor.almanyada edition pakette deri koltuk ve kış paketi standart.bizi sadece jantlarla kandırıyorlar.sport modelde flexiride olmaz mı bu nasıl ceoluk.

Yorum

Opel türkiye biraz zayıf kalıyor bu konularda.. bakalım bu yeni çıkacak olan kasadan umutluyum.. kilo hafifliği ile beraber şanzımands iyileştirme ve çok güzel motor seçenekleri var.. daha atak 1. Ve 2. Viteste sarmayan gücü yere aktaran bir araç gelecekmiş gibi.. 1.5 benzinli 165 bg için 0-100 8.4 sn diyorki çok iyi.. opelde işler biraz yavaş yürüyor ama bu sefer piyasa yı sallayacak gibi..

Yorum

İnşallah.hiçbir bilboardda avmde opel aracı görmedim hiçbir zaman.yeni insignia 2013 ekimde geldi reklamı 2014 haziranda çıktı.ben ceo olsam sen ceo olsa o bu ceo olsa opel 2 misli satar.

Yorum

Arkadşın konusunu bozmayalım, demem o ki Ali'nin arabaları kesin temizdir kefil olurum

Yorum

O değilde konu ali abinin arabasıysa gerisi teferruattır Önce noterde satışı yap arabayı sonra görsende olur o derece
                        2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mazelife
                          15 gün öncede 30 bin km gibi hatayda kahverengi sunrooflu hatasız cosmo vardı oda 69 yazıyordu satıldı. Bu arada en çok insignia olan il büyükşehirleri saymazsak kesin hataydır gibi geliyor.
                          hatayda 30 sene kaldım anne baba halaa orada
                          hatay değilde iskenderun citti opelcidir..

Yorum

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...57962004/detay

Eğer temizse değerlendirilebilir.
                            Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

75 verdiler vermedim aracı.ederi değil.alırken 77 ye aldım fazla zarar yok gerçi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mazelife
                                O değilde konu ali abinin arabasıysa gerisi teferruattır Önce noterde satışı yap arabayı sonra görsende olur o derece
                                Orjinal yazı sahibi: Davudx
                                Arkadşın konusunu bozmayalım, demem o ki Ali'nin arabaları kesin temizdir kefil olurum
                                Sağolun dostlar. Onure ettiniz.
                                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                                SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

İşleniyor...
                                X