benimde hoşuma gitti ama insignia nın yerini tutmaz, konsol ve içi güzel , dış tasarım güzel araştırmak ve beklemek lazım. 4X4 yok.Fiyat 86.000TL ile 120.000TL arası ama benim bile aklım kaldı.
OPEL İNSİGNİA 2.0 TURBO 220HP 4X4 COSMO+AFL FAR+FLEX RIDE+20İNÇ OPC JANT+SANROOF+REACARO KOLTUK(ISITMA-SOĞUTMA)+NAVİMEX ANDROİD MULTİMEDYA + ÖN ARKA KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ (ANDROİD)
Beklentilerinizi karşılıyorsa geçilebilir tabiki.
.
Fiyatı biraz tuzlu.
.
Sıfır araç fiyatlarında inanılmaz bir artış var. Buna rağmen araçlar satılıyor. Bu işin sonunda ne olacak onu merak ediyorum.
İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Bunun motoru nasıl? Asfalt çatlatan bir reklam olacaksa bizim insignia başrolde olmalı.Bu reklama göre 0-100'ü 6 sanaiye falan gibi duruyor.SUV düşünüyorsanız skoda da bir araç çıkaracakmış.özellikle 7 kişilik olması ve geniş iş hacmi sanki honda/kia'ya rakip olabilecek gibi geldi.
"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Kullanıma göre 4x4 olması gerekirdi ama yok. Yakıt verileri ve iç kokpit tasarımı için alınabilir.Bende mi satılığa çıkarsam,benim araç çok güzel kıyamıyorum km 61.000KM vs. güzel araç
OPEL İNSİGNİA 2.0 TURBO 220HP 4X4 COSMO+AFL FAR+FLEX RIDE+20İNÇ OPC JANT+SANROOF+REACARO KOLTUK(ISITMA-SOĞUTMA)+NAVİMEX ANDROİD MULTİMEDYA + ÖN ARKA KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ (ANDROİD)
Kullanıma göre 4x4 olması gerekirdi ama yok. Yakıt verileri ve iç kokpit tasarımı için alınabilir.Bende mi satılığa çıkarsam,benim araç çok güzel kıyamıyorum km 61.000KM vs. güzel araç
Yorum