Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Citroen C5 Yeni Motor Seçenekleri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Citroen C5 Yeni Motor Seçenekleri

yok o yine sabit, direksiyon kollarını gri metalik yapmışlar, kollarda biraz aşağıda durduğu için az buçuk tahmin edilebiliyor
    kornayı da daha ortalarda bir yere almışlarki artık direksiyon çevirirken kornaya basmam onun yerine menünün yuvarlak tuşlarını çeviririm

InsigniaTEAM

Yorum

bende birşey ekleyeyim. bir abiye c5 bakmaya gitmiştik 2 hafta kadar önce.( abinin şimdi insignia sı var ihihi ) arka kapıyı açmaya kalktık. kapı yalnızca bir kademe açıldı . ben bile içeri zor oturdum. kilolu bir insan nasıl oturur arka koltıuklara bilmiyorum.?!!!!!!!

Yorum

Bende 2007'den beri C4 kullanıyordum, arabayı değiştirme fikri ilk geldiğinde aklıma C5 dedim,
        uzun bir süre de C5'ten başka bir şey düşünmedim, ta ki Insignianın içine oturana kadar
        Citroen sağlam bir araba C4'ü 4 sene kullandım farlar dışında bir sefer dahi bir problem çıkarmadı.
        Ancak malzeme kalitesi gerçekten kötü, 2. yılda kapı içindeki plastikler ve direksiyon simidi soyuldu

Cagrinin dediği gibi en problemli yanı farları ne takarsanız takın mutlaka patlıyor

Bu arada benim C4 MCP vitesti (otomatikleştirilmiş manuel şanzıman) C5 1.6da da aynı şanzımanı kullanmışlar.
        Performans yok maalesef ve vites geçişleri insanı çok rahatsız ediyor. Insignianın otomatik vitesi ile alakası yok.

C5'in iç dizaynı fena değil ama Insignia bambaşka.
        2.0 CDTI 130hp Elegance Edition SR

Yorum

bana 1.6 dizel manuel bile güçsüz gelmişti, demekki otm. vites 1.4 gibi olacak
          aynı şanzıman tipi Opel'de de var malesef easytronic, bu kadar berbat şanzımanlara niye harcama yaparlar, nasıl bir ucuzluğu var anlamıyorum. gereksiz şeyler, tam otomatik yap bari sorunlarıyla uğraşma..
          InsigniaTEAM

Yorum

[Arkadaşlar c5 hakkında yorumları lütfen kullananlar yapsın öyle kulaktan dolma şehir efsanelerini bırakın bi arkadaş demiş hız sabitleyici yok sabitleyici de sınırlayıcı da var sen kullanmayı bilmiyorsun demekki üstelik konforuna laf edilmesini de yadırgadım tek kelime ile alınası araba diyorum bir c5 kullanıcısı olarak haliyle herkes elindekini sahip olduğuru över kendi malını öv ama başkasına da çamur atma bilip bilmeden irdelemeden ayıptır çokbilmişliktir..

Yorum

pardon, konuya böyle bir anda öfkeyle yorum yapmışsınız bilmem sizde farkında mısınız yazdığınız stemli cümlelerin yaptığınız uyarılardan ne farkı var? Önce kendinizi tanışma bölümünde konu açıp tanıtırsanız memnun oluruz
              Lütfen sizde yazdıklarınıza ve yazacaklarınıza daha dikkat edin ve ortamı germeyin
              Hergün yüzlerce insan yorumlarını ve görüşlerini belirtiyor bu sayfalarda. Herkes sizin yaptığınız gibi sitemli ve öfkeli görüş bildirseydi şimdi herkes düşmandı. Lütfen daha dikkatli olalım ne olursa olsun herzaman saygı çerçevesinde görüşlerimizi yazalım

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

murat bey"e katılıyorum. ne bu öfke anlamadım. binmeyenler sormuş, binen anlatmış. hepside doğru üstelik.
                   2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

üstelik kullananlar yorum yapsın demişsiniz,
                  İlhan Bey, bilmediğiniz bir araç hakkında yorum yapmak atıp tutmak ve insanları kasten olumsuz etkilemeye çalışmak evet yanlış ve ayıptır. Ama yazılanlardan anlayacağınız üzere konuya hep ya daha önce araca sahip olanlar veya tecrübesi olanlar, ya da test edip inceleyen arkadaşlarımız yorum yapmış yani kabul edersiniz ki bilmediğiniz bir aracı gidip inceleyip ve test ederek tanıyabilirsiniz. Test sürüşlerinin amacı budur. Kaldı ki cruise control hakkındaki Çağrı kardeşimin araç testi ve izlenimleri üzerinden belli bir zaman dilimi geçmiş. O zaman bu özellik öyle olduğu için bizimle görüşünü paylaşmış şu an durum daha farklıysa ve geliştirmişlerse, ve sizde eskiyle yeniyi kıyas yapıp size ters gelen birşeyi böyle öfkeyle kusurabakmayın konuya pat diye dalarak belirtiyorsanız, bu sizin yanlışınız ve ayıbınızdır lütfen daha dikkatli davranalım..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Burası nezih ve kendini bilen bir üyelik topluluğudur.

Ayrıca, diğer forum sayfaları ile karıştırılmaması gereken bir forum sayfadır.

23.03.2012 tarihinde üye olmuşsunuz ve bugüne kadar herhangi bir mesaj dahi yazmamışsınız.

Üye arkadaşlarımın serzenişlerinde de %100 haklı olduğunu söyleyebilirim.

Her şeyden önce kendinizi tanıtmanızın uygun olacağını ve profil bilgilerinden de eksik olan bilgilerinizin (yer ve doğum günü) güncellenmesi gerektiğini hususunu hatırlatmakta yarar görüyorum.

Saygılarımla.

Yorum

İşleniyor...
                    X