Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Citroen C5 Yeni Motor Seçenekleri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Citroen C5 Yeni Motor Seçenekleri

Arkadaşlar merhaba,

Citroen C5 yeni motor seçenekleri ile pazarda rakiplerine karşı daha iddialı bir konuma geçebilir.
    1.6 e-hdi seçeneği ile ekonomik sürüş ve düşük vergi avantajı sunuyor. Araç alacaklar var ise bakmadan geçmemeli.
    (Bu arada ben Citroen bayisi değilim, yanlış anlaşılmasın ) Eski bir C4 sahibiyim.

selamlar

Ynt: Citroen C5 Yeni Motor Seçenekleri

fransız aracları hiç sevmim....

Yorum

C5 severdim ama bindiğim ve kullandığım gün fikrim değişti
      InsigniaTEAM

Yorum

c5 i merak ediyorum, ilk izlenimlerin nasıl çağrı

Yorum

Geçenlerde sinemaya gittim babamlarla. Film arasında bir tanıdıkla karşılaştık konuşurken laf arabadan açıldı Captiva dan bahsederken Insignia ya falan geçti öyle öyle C5 e geldi. Konuştuğumuz adamın yeni C5 i varmış zamanında. Satmış A4 2.0 TDI almış. Niye sattın diye sordum saymaya başladı, 2 ay kullandım direksiyon simidinin derisi soyuldu sol sinyal çalışmamaya başladı biraz geçti sağ sinyal de çalışmaz oldu daha da saydı o gündür C5 lere bakmıyorum iyi ki de zamanında acele edip de almamışız.
          Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
          Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
          VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

bi ara gerçekten begeniyordum, kasası fılan guzel gelıyodu ama markadan ötürü şans vermedim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
              c5 i merak ediyorum, ilk izlenimlerin nasıl çağrı
              malzeme kalitesi Almanların C-D segmenti arası gibi
              kullanışlılık sıfır, bugün Opel kullanan yarın VW yada Ford gibi markaya geçtiğinde aracı kısa sürede çözer ama Citroen'e geçtinmi sanki ilk defa arabaya binmiş gibi baştan başlayacaksın ihihi
              en çok güldüğüm özelliği hız sınırlandırıcı olması sabitleme yerine sınırlandırma yapmışlar, mesela 90'a ayarlarsan gaza istediğin kadar bas gitmiyor araba. gazı bıraktığında da yavaşlıyor, yani ayağın sürekli pedalda olacak, nerede bunun uzun yol keyfi?
              direksiyonu insanın başına her türlü dert açabilir, nereye gideceğini bilemiyosun
              direksiyonun üstüde çok karmaşık, o karışıklığa birde korna eklemişler, direksiyonu avuçiçiyle çevirirken sürekli dıt dıt korna çalıyosun
              süet-kadife gibi kumaş döşemesi çok fena. görüntü olarak çok beğeniyorum ama uzun yolda hiç kullanışlı değil, deriden daha çok terletiyor, birde üstüne ince birşey giydiysen kadifenin tüyleri sürekli sırtına batıyor.

bu arada Fransızların standart bir özelliği var, Hasan'da bahsetmiş, arabanın farları yada arka lambaları olsun hiç farketmez, bugün var yarın yok
              30 yıl ömürlü led lambaların Fransız arabalarındaki ömrü 1-2 yıl
              InsigniaTEAM

Yorum

1.6 dizel otomatik seçeneği geldi.
                Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                  bi ara gerçekten begeniyordum, kasası fılan guzel gelıyodu ama markadan ötürü şans vermedim
                  +1
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Yakın bir arkadaşım 2011 model c5 aldı
                    Şehir içi kullanma şansım oldu, kalkışları hayal kırıklığı!
                    Sanırım d sınıfı için 2.0 dizel altı şehir için pek uygun değil

Yorum

İnsignia almadan önce C5 test sürüşü yapmıştım. 1.6 dizel. Beni en çok cezbeden dış dizaynıydı. Arabayı kullanırken bir yandan da satıcıya sorular sordum. Arabaya opsiyonlu xenon bile takamıyorsun. Performansı gerçekten kötüydü. İçi D segmenti bir araba için çok basit kalmış. Bence az birşey daha ekleyip insignia almak en mantıklısı. Aradaki fark uçurum değil ama karşılığı çok daha fazla..

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

c5 i bende zamaninda baya bir araştirmiştim. direksiyon da okadar sorun degildi bence. alişinca problem olmuyor. lakin içi D sınıfı bir araç için kötü. performans olarak okadar da vasat değil arkadaslar overboost özelligi ile o kasa için yeterli denebilir.
                        Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

Yorum

sanırım C5 lere makyaj atmışlar kaç gündür yolda sürekli bi tane beyaz C5 görüyorum, pilakaları kanlı sanırım yeni almış, Allah esirgesin çok güzel görünüyor.. dikkatimi çeken şeyler, yeni bir jant modeli gelmiş sanırım, çok şık duruyodu rolleyes hani kendi aracıma bile taktırmayı düşündüm bakarkene ihihi birde ön fara led eklemişler sanki, gündüz gördüm gerçi araç caddede park halindeydi, aynı Audi A6 lardaki gibi alt kısma ince bir led vardı sanki... birde arka stopları karartmışlar biraz.. çok şık olmuş güzel görünüyodu.. ama içi gerçekten çok kötü.. çok basit.. sıradan..

eğer üzerinde 1.6 dizel motoru olmasa ve şık kasası olmasa, C5 kesinlikle alınacak gibi bir araç değil

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

evet iç-dış makyajlandı. artık direksiyonun ne yöne baktığı belli oluyor
                            en önemli gelişme de 1.6 dizele otm. eklediler
                            InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                              evet iç-dış makyajlandı. artık direksiyonun ne yöne baktığı belli oluyor
                              en önemli gelişme de 1.6 dizele otm. eklediler
                              Direksiyonun göbeği de dönüyor mu?
                              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

İşleniyor...
                              X