Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia sahibi olma arefesindeyim ama korkutuyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia sahibi olma arefesindeyim ama korkutuyor

Merhaba arkadaşlar. İsmim muharrem mirza. Dun itibariyle Sivastan aranıza katıldım. Bi arkadaşımda beyaz 2010 cosmo 1.6 t 19 ' cant dvd800 navigasyon Sanruflu modeli. Epeydir sitede takılıyorum. Sitenizde bulunan sorun ve sıkıntılar kısmını okudukça insignia dan korkmaya başladım. Şu anki aracım 2011 fluence otomatik privilege. Aldim alalım şükürler olsun bi sıkıntı çıkmadı. Ama insignia korkutmaya başladı. Alacağım araç gayet temiz 80*** km de. Ama yinede korkutuyor. Sizce almalımiyim. Araci aldıktan sonra muhakkak lpg taktiracagim. Nelere dikkat edilmeli. Lpg olarak önerileriniz varsa dinliyebilirim. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim

Ynt: İnsignia sahibi olma arefesindeyim ama korkutuyor

welcome
    Almayi dusundugunuz arac performans ve prestij icin on numara

Her guzelin bir eksigi oldugu gibi ufak tefek eksiklikleri olabilir bu arac verdiginiz para karsiliginda alabildiginiz en iyi aractir unutmayin

Lpg isi yakin zamana kadar tartisilan bir konu idi uyelerimizin kendi cabalari ve arastirma ruhu ile lpg iside cozuldu lpg konusunu okuyun

Simdiden hayirli olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hoşgeldiniz öncelikle,

bir şeyi anlamıyorum kusuruma bakmayın size lafım yok, yani forumda araçlarımızın güzel yönlerinin anlatıldığı binlerce konular olmasının normal olduğu gibi doğal olarak sorunlarında bahsedildiği bir çok konu mevcuttur. ve özellikle LPG uygulanan araçlarda zamanla sorunların çıkmasıda normaldir. Çünkü memlekette USTA yok... İyi bir ustanız var ise LPG düşünün ama sorunsuz LPG kullanımı için Hard Worker bir Ustaya ihtiyaç var umarım bulursunuz. Yani demem şu ki araçlar Maşallah hakkını veren araçlar, titiz bir ikinci el araştırmasından sonra sürün aracı deneyin, gösterin expertiz vs.. hoşunuza giderse alırsınız. Ufak tefek sorunlar her marka da oluyor, isterseniz malum araç sitelerine bir girip konuları okuyun, yolda giderken kopup giden nikelaj çıtalardan, yağmurlu havalarda alttan paspasları sırılsıklam yapacak su sızıntıları ve kitlenen kokan şanzumanlar... Araştırıp karar verin ve HAYIRLISI OLSUN diyelim.
      1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
      Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Hoş geldiniz. Bende sivaslıyım. Ve sık sık Sivasa gider gelirim. Satılık temiz bir aracım da var. Her türlü yardımcı olurum.
        Temiz ve düzgün - yorulmamış - yıpratılmamış ( bakımları zamanında yapılmış ) bir araç aldığınız halde başınız ağrısız bir şekilde uzun yıllar keyifle binebilirsiniz. Fakat ucuz diye yüksek km lerde bakımsız ve hor kullanılmış bir araç alırsanız başınızın ağrıma olasılığı elbetteki yüksekdir. Ben 5 yıldan fazla süredir İnsignia kullanıyorum ve 4 yıldır da yazılımlı kullanıyorum ( 220 bg- 300 tork ) hiç bir sıkıntım yok çok şükür...

Yorum

hoş buldum. verdiğiniz cevaplar için teşekkürler. arkadaşlar asıl kaygım şudur ki: bulunduğum yer büyük şehir değil, daha da vahimi suşehri ilçesinde yaşıyoruz. malum 657 ye taabiyetten. istanbul ankara vs. gibi büyük şehirlerde yaşasam sıkıtı yok, parçada bulursun ustada , ama suşehri gibi bi ilçede bu imkanlardan da yoksun olunca aracın teknik anlamda çözülemeyecek ya da beceriksiz ustaya düşmesinden de ayrıca korkuyorum.bu anlamda beni hayal kıırıklığına uğratacak kadar sorun sıkıntı çıkırmaz inşAllah diye düşünüyorum.

Yorum

teşekkür ederim ersin bey. aracı alırken nelere dikkat etmeliyim. nelerine özellikle baktırmalıyım. eğer araçta şöyle bi durum varsa kesinlikle yanaşma diyeceğiniz ince bi nokta varmı??

Yorum

inşallah hakkınızda hayırlısı olsun.

Su şehrinin karasal iklimini unutamam orda bir müşterim vardı Marsis su ürünleri Alabalık üreticiliği yapıyorlar. her sene giderdim eski işimde. 1 hafta kalırdım. küçük bir yer evet ve orada hiç bir araç için yeterli imkan olduğunuda düşünmüyorum zaten.
              1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
              Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

yok hakkını yemeyin selçuk bey eski kasa şahin ve reno tx için mükemmel bi sanayisi var

Yorum

birde ersin bey sivas ta aracı gösterebileceğim tavsiye edeceğiniz bi usta varmı yoksa servisin yolunu tutalım mı

Yorum

Hoşgeldiniz, temiz bakımlı bir araç bulmanız halinde keyifle binersiniz

Yorum

http://www.sivascomputest.com/Mobil.aspx

Yorum

Eski kasa 5 yıl, yeni kasa yaklaşık 1 yıl kullanmış ve şu an 2014 fluence kullanan biri olarak şunu söylemeliyim, insignia kullandığında aradaki fark seni şaşırtacak. Fluence hakkında yorum yapmayayım , kullanan arkadaşlar bana gönül koyabilir

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

5 kere insignia' ya dönüş yapan Sitenin en kılı tüyü cinsi birisiyim. Yeterli mi?
                          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Yetkili serviste sadece '' varsa '' aracın kayıtları incelenebilir. Expertiz için asla önermiyorum!
                            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Sivasta tanıdık İYİ USTALAR var. Ama standart sanayi ustası, Şahine - renoya bakan ustaya da bakım yaptırmak bence iyi olmaz. Ben olsam SİVAS ta direkt yetkili serviste işlemlerimi yaptırırdım...

Alırken Km düşük ve LPG siz almanızı tavsiye ederim. LPG li alırsanız da montajına ve yaptırılan yer(işçilik önemli çünkü) e çok dikkat edin. Düşük km de olması standart bakımların yapılmış olması ile uzun süre binilecek anlamına gelir. Bakımlarının düzgün olmasına dikkat edin. Yetkili servis bakımlı olursa daha iyi olur tabiki...

Yorum

İşleniyor...
                              X