Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mokka x alma arefesindeyim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Mokka x alma arefesindeyim

Bence de ikisi de çok ayrı araçlar,ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi göz önüne alıp öyle değerlendirin.İnsignia'yı çok ararsınız gibime geliyor.
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Eşime Mokka x siparişi verdik, gelecek hafta aracı teslim alacağım. Makyaj öncesi mokka yı 1 hafta yurtiçinde, 4 gün de viyanada kiralayarak kullandım. Mokka insigniaya göre küçük bir araç, daha sert ve yol tutuş limitleri daha düşük. Avantajı yerden yüksekliği ve şehir içinde kullanım kolaylığı. İnsignia'daki konforu mokkada bulamayabilirsiniz.

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
      2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Merhabalar herkese,araniza yeni katildim. Yeni konu nasil açacagimi bilmedigimden buraya yorum olarak yaziyorum soylemek istediklerimi,bundan dolayi herkesten özür dilerim öncelikler.
        Insignia sport aracimi siparis verdim 10 gun sonra bayiye gelmis olacak. Merak ettigim konu su
        Bildiginiz uzere afl cok guzel bir sistem uzun sureli tecrube etme firsatim olmasada çok basarili buluyorum. Fakat yine bildiginiz gibi selektör yaparken biraz agir kaliyor sebebi ise gozlemledigim kadariyla far hüzmesini ortada toplama çabasi.
        Bildigim kadariyla afl de farkli modlar mevcut,izledigim bir video da
        Afl selektor testi yapiyor bir arkadasimiz, auto ve normal mode üzerinden testi gerceklerstiriyor
        Bugun bayide vakit gecirdim biraz kurcalama imkanim oldu fakat afl far modlarini goruntuleyemedim.
        Izledigim video da normal moddayken otomatik moda kiyasla selektor dah seri calisiyordu. Sizden ricam musait bir zamaninizda bu konuda açiklayici bir metin be metni destekler nitelikte bir video .
        Simdiden tesekkur ederim,hosçakalin.
        cCc

Yorum

Bu da bahsettigim videonun kendisi..
          cCc

Yorum

welcome

Farkedilen ilginç bir durum. Tam da geçen hafta auto modda muayeneden kalıyor belki normal modda geçer diye konuşmuştuk

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BatuhanKarasu
              Merhabalar herkese,araniza yeni katildim. Yeni konu nasil açacagimi bilmedigimden buraya yorum olarak yaziyorum soylemek istediklerimi,bundan dolayi herkesten özür dilerim öncelikler.
              Insignia sport aracimi siparis verdim 10 gun sonra bayiye gelmis olacak. Merak ettigim konu su
              Bildiginiz uzere afl cok guzel bir sistem uzun sureli tecrube etme firsatim olmasada çok basarili buluyorum. Fakat yine bildiginiz gibi selektör yaparken biraz agir kaliyor sebebi ise gozlemledigim kadariyla far hüzmesini ortada toplama çabasi.
              Bildigim kadariyla afl de farkli modlar mevcut,izledigim bir video da
              Afl selektor testi yapiyor bir arkadasimiz, auto ve normal mode üzerinden testi gerceklerstiriyor
              Bugun bayide vakit gecirdim biraz kurcalama imkanim oldu fakat afl far modlarini goruntuleyemedim.
              Izledigim video da normal moddayken otomatik moda kiyasla selektor dah seri calisiyordu. Sizden ricam musait bir zamaninizda bu konuda açiklayici bir metin be metni destekler nitelikte bir video .
              Simdiden tesekkur ederim,hosçakalin.
              Araç çalışmıyorken yada karanlık ortamda değilken AFL aktif olmaz, bu yüzden bayideki araçta yapamamış olabilirsiniz.
              InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
              X