Primacy yaz lastiği olduğu için düşünmedim, önümüz kış olduğu için kış lastiği düşünüyorum o da ya Michelin alpin pilot pa4 ya da nokian wr a4 ve gr2. İnşallah ikisinden birini insigniama takıcam
Evet üzerinden biraz zaman geçti ama sonuçları paylaşmak isterim. Lastikleri değiştirdim, Michelin pilot Pa4 aldım.
Anladım ki ben insigniaya yeni biniyorum o lastiklerle şükrediyorum büyük bir kaza yaşamadığım için. Frenler mükemmel, araç adeta yapışıyor yol tutuşu aşık olma sebebi=) Makaslardan viraja sert girmelerden korkmaya gerek kalmadı.. Bu arada OPC bodyk kit yaptım aracımı artık daha da seviyorum. Değerli yorumlarınız için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Lastik özelliğini yitirip kayma erken başladığı için abs hemen devreye girip frene basılı olduğu halde araç adeta akarak gidiyor.Allah korumuş.Opc yi fibermi yaptırdınız orjinalmi?Fiyat bilgisi paylaşabilirmisiniz özel değilse.
Çok teşekkürler. Fiber yaptırdım orjinal çok gereksiz derecede pahalı. 3900 tl ama ben extra öndeki kaplan diş gibi olan iki yeri carbon yaptırdım toplamında 4300 tl
Yorum