Duyuru

Collapse
No announcement yet.

OPEL INSIGNIA 2017 ON NUMRA OLMUS

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• OPEL INSIGNIA 2017 ON NUMRA OLMUS

Ynt: OPEL INSIGNIA 2017 ON NUMRA OLMUS

İlk görüşte bir mazda 6 andırıyor bariz gelsin birde yollarda görelim

Yorum

Insignianın ilk kasasının Arka lamba şekli daha hoş. Önü bmw gibi daha keskin bakar olmuş. Umarım vites, baskı balata ve 0-30 hantallığı çözülmüş olur. St sini merak ediyorum. 2013 sonrası yeni kasa stHoşuma gitmedi.
      "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Video eski tarihli. Kemal kardeşim sen Almanca biliyorsun, söyler misin gerçek bilgi mi veriyorlar yoksa söylenti haberleri mi?

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Bunlar söylenti. Öyle olsa adamlar 2016 da niye kamuflajlı test sürüşü yapsınlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
            Video eski tarihli. Kemal kardeşim sen Almanca biliyorsun, söyler misin gerçek bilgi mi veriyorlar yoksa söylenti haberleri mi?
            Merhaba kardeşim Almancam okadar iyi deil yeniyim burda bende videoyu tam detayli izlemedim ama bence üc asagi bes yukari böyle birsey olacaktir . Eminim zaten cok güzrl olan insigniamiz dahada güzel olacaktir . Tabi o insigniayi almakta biraz tuzlu olacaktir .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Avckc
              Bunlar söylenti. Öyle olsa adamlar 2016 da niye kamuflajlı test sürüşü yapsınlar
              Bekleyip görecegiz . Ama ates olmayan yerden duman cikmaz Opel'den yalanlama geldi mi ? Ben duymadim .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
                Insignianın ilk kasasının Arka lamba şekli daha hoş. Önü bmw gibi daha keskin bakar olmuş. Umarım vites, baskı balata ve 0-30 hantallığı çözülmüş olur. St sini merak ediyorum. 2013 sonrası yeni kasa stHoşuma gitmedi.
                Bence insignianin her hali cok güzel . Eski halindeki opel logosunun oldugu çıta yukarda duruyordu . Simdiki versiyonunda Stop gurubunun icinden geciyor bana kalirsa suan ki hali daha modern duruyor ama eski halide cok guzeldi . Stop gurubu bence simdiki hali cok daha iyi neden diye sorarsaniz LED faktörü var derim . Ama zevk meselesi eskisi de yeniside hemen hemen ayni .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet205
                  İlk görüşte bir mazda 6 andırıyor bariz gelsin birde yollarda görelim
                  Asfaltin tozunu attirir .

Yorum

Her videoyu yalanlayacaklar diye bir şey yok.

Videodaki araç render, yani gerçek değil. Bu render yanılmıyorsam bir kaç senedir var.

Yorum

İşleniyor...
                    X