Duyuru
Collapse
No announcement yet.
OPEL INSIGNIA 2017 ON NUMRA OLMUS
Collapse
X
-
Ynt: OPEL INSIGNIA 2017 ON NUMRA OLMUS
Insignianın ilk kasasının Arka lamba şekli daha hoş. Önü bmw gibi daha keskin bakar olmuş. Umarım vites, baskı balata ve 0-30 hantallığı çözülmüş olur. St sini merak ediyorum. 2013 sonrası yeni kasa stHoşuma gitmedi."Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
Video eski tarihli. Kemal kardeşim sen Almanca biliyorsun, söyler misin gerçek bilgi mi veriyorlar yoksa söylenti haberleri mi?
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemişVideo eski tarihli. Kemal kardeşim sen Almanca biliyorsun, söyler misin gerçek bilgi mi veriyorlar yoksa söylenti haberleri mi?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: AvckcBunlar söylenti. Öyle olsa adamlar 2016 da niye kamuflajlı test sürüşü yapsınlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Oguz_75Insignianın ilk kasasının Arka lamba şekli daha hoş. Önü bmw gibi daha keskin bakar olmuş. Umarım vites, baskı balata ve 0-30 hantallığı çözülmüş olur. St sini merak ediyorum. 2013 sonrası yeni kasa stHoşuma gitmedi.
Yorum
Yorum