Merhabalar aranıza yeni katıldım sormak istediğim bi soru var umarım site yetkililerine ulaşır sitenin genrl görünümü arayüzü ve diğer herşey cok eski be kullanışsız artık bir düzenleme yapmanın vakti grrlmiş gibi görünüyor mobil kullanım için prk fazla düzenleme yapılmamış sanki daha kullanışlı geçişleri ve arayüzü daha modern bir siteye ihtiyaç var brnce umarım yanlış anlaşılmam teşekürler şimdiden
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sitenin genel durumu
Collapse
X
-
Ynt: Sitenin genel durumu
Mobil için Tapatalk desteği yeterli ve yerinde olur. Onun haricinde masaüstü için de daha modern ve sade bir forum yazılıma geçilebilir. SMF open-source güzel bir script ancak ne kadar iyileştirilebilir bilmiyorum. Şahsi tavsiyem IPB, örnek olarak ta Fordclubtr'yi gösterebilirim. Saygılar.
Yorum
-
Bildirimli bir tema olsa güzel olur kanaatindeyim.Mesela alıntı yapıldığında veya konumuza cevap yazıldığında haberimiz olsun.
Mesela bu özellikleri olan bir forum xenforo kullanıyor
Yorum
-
Hakkaten ya bu ne böyle ön tarafa park arkaya fışkiye ordu evi bahçesi mi burası. Yeter artık değişsin şu site. maad maad Yönetime el mi koyalım darbe mi yapalım yönetim meseleye bir el atın. hiho hiho Şaka bir yana böyle alıştık ama renkler iç karartıyor gerçekten şöyle iç açıcı daha net okuma ve takip yapılabilecek renkler olsa daha güzel olur. En basit füme arka plana siyah yazı yazmak hoş gözükmüyor. Özellikler olarak buradan başka bir site takip etmediğim için yeni farklı ne yapılabilir bilemiyorum. Neyse ki Fatih abi Nurettin abi Çağrı en güzelini düşünür en iyisini yapar...2010 BMW 320d Lci
KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...
Yorum
-
Birde İnst..ram Fac..ook gibi sitelerde olan bir özellik var . Mesela bir yorumda adı geçen üyeye haber gitmesi gibi. İş yoğunluğu sebebiyle konu kaçırma gibi durumlar olmaz. Kişinin açtığı konuya yapılan her yorum için mail gitmesi veya haberdar edilmesi gibi özellikler mümkün mü bilemiyorum. Ama olsa güzel olur.2010 BMW 320d Lci
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: izzetmemisBirde İnst..ram Fac..ook gibi sitelerde olan bir özellik var . Mesela bir yorumda adı geçen üyeye haber gitmesi gibi. İş yoğunluğu sebebiyle konu kaçırma gibi durumlar olmaz. Kişinin açtığı konuya yapılan her yorum için mail gitmesi veya haberdar edilmesi gibi özellikler mümkün mü bilemiyorum. Ama olsa güzel olur.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: izzetmemisBirde İnst..ram Fac..ook gibi sitelerde olan bir özellik var . Mesela bir yorumda adı geçen üyeye haber gitmesi gibi. İş yoğunluğu sebebiyle konu kaçırma gibi durumlar olmaz. Kişinin açtığı konuya yapılan her yorum için mail gitmesi veya haberdar edilmesi gibi özellikler mümkün mü bilemiyorum. Ama olsa güzel olur.2010 BMW 320d Lci
Yorum
-
Anasayfanın sağına bir buton eklensin burdan aracları bağlayıp online arıza kodlarını falan çözelim ihihi
Şaka bir yana görüntü bahane forum şahane.
Benim tek sıkıldığım en altta yeni konularda aynı konulara mesaj atıldıkca orda şişiyor. Mesela bir tanışma konusuna mesaj yazıldıkça son mesajları kaplıyor, başka mesaj gözükmüyor. Ayrı ayrı değilde sadece konu başlığı güncellendikçe(yazıldıkça) tek olarak üste falan çıksa daha iyi olabillir gibi, bilmem anlatabildim mi2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer
Yorum
-
Yorum
Yorum