Arkadaşlar ben Edition Elegance 180 Hp Benzinli kullanıyordum bunu sattım şimdi yine bi insignia alıcam fakat istediğim insignia hem sanruflu olacak Dizel olacak ama Edition Elegance 180 Hb benzinliyide hız olarak gececek yakıtı ise Edition Elegance 180 hb den düşük olacak bana bi insignia önerirmisiniz tşk ederim ))
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sizce hangisi ?
Collapse
X
-
Ynt: Sizce hangisi ?
1.6 turboyu gececek dizel insignia yok hocam.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
2.0 dizel ya da 1.6 benzin+ LPGİnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: nakresfoxArkadaşlar ben Edition Elegance 180 Hp Benzinli kullanıyordum bunu sattım şimdi yine bi insignia alıcam fakat istediğim insignia hem sanruflu olacak Dizel olacak ama Edition Elegance 180 Hb benzinliyide hız olarak gececek yakıtı ise Edition Elegance 180 hb den düşük olacak bana bi insignia önerirmisiniz tşk ederim ))
ama galiba cevap biturbo...MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnbl1.6 turboyu gececek dizel insignia yok hocam.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Oncelikle hosgeldiniz
Sikintili bir istek hem 180 hb lik insigniayi gececek hemde az yakacak henuz yok gibi biturbo insignia benzinli insigniayi gecmesi icin cok inanmasi lazim ve cok yakit tuketmesi lazim
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: nakresfoxArkadaşlar ben Edition Elegance 180 Hp Benzinli kullanıyordum bunu sattım şimdi yine bi insignia alıcam fakat istediğim insignia hem sanruflu olacak Dizel olacak ama Edition Elegance 180 Hb benzinliyide hız olarak gececek yakıtı ise Edition Elegance 180 hb den düşük olacak bana bi insignia önerirmisiniz tşk ederim ))
Allah gönlünüze göre verir bir insignia inşallah..
Biturbo olsa ve chip lense 1.6t ye göre şansı olabilir mi acaba?@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
Unuttum 1.6T beni geçmiş demek ki. Gerçekten hiç hatırlamıyorum. Ama ben insigniateam ile gerçek anlamda hiç uğraşmadım. Uğraşsam sonuç belli zaten Ama bu aracımla şansım zayıf. Önümdeki aracın sonrasını göremiyorum hahahttps://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: canbazUnuttum 1.6T beni geçmiş demek ki. Gerçekten hiç hatırlamıyorum. Ama ben insigniateam ile gerçek anlamda hiç uğraşmadım. Uğraşsam sonuç belli zaten Ama bu aracımla şansım zayıf. Önümdeki aracın sonrasını göremiyorum hahaBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: canbazUnuttum ....Ama ben insigniateam ile gerçek anlamda hiç uğraşmadım. .....
Orjinal yazı sahibi: FacomX.....biturbo insignia benzinli insigniayi gecmesi icin cok inanmasi lazim ve cok yakit tuketmesi lazim
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum