Duyuru

Collapse
No announcement yet.

320 kbps mp3 ler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 320 kbps mp3 ler

Arkadaşlar 320 kbps mp3 leri nerden indiriyorsunuz yada hangi paylaşım programını kullanıyorsunuz . Tek tek yazıncada googleda bulunuyor ama bu işin membası vardır illa
    Flac te olur pek bilgim yok bu konuda.

Ynt: 320 kbps mp3 ler

320kbps bilemem ama youtube de yüksek kalite de mp3 olarak indiriyorum. Çoğu sanatçınında 320 kbps, yada flac formatlı var.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Membası Torrent'tir büyük ihtimal.
      Yabancı dersen pek sıkıntı çıkmaz.;
      .....
      ....... gibi yerlerden arayıp, bulursanız indirirsiniz. Yerli biraz sıkıntıdır. Ama bulunur. Bazı siteler eski rapidshare gibi( şimdi bir sürü var isimlerini bilmiyorum) ücretli indirme siteleri üzerinden paylaşıyor.

Flac gereği yok bence zaten sizinkini bilmiyorum ama eski kasalarda standart donanımla FLAC dinleyemezsiniz diye biliyorum.
      Ama evde dinlerim derseniz googleda free lossless araması yapın mesela.......çıkıyor ama dediğim gibi dosyalar premium hesap gerektiren sitelerde barındırılmış. Biraz daha kurcalayayım belki torrentte bulurum derseniz torrent sitelerinde araştırın
      mesela şöyle;.....

Ama çok profesyonel cihazlarda dinlenilmeyecekse mp3 320 ideal (bence) hem daha kolay bulunur, boyutu da daha düşüktür.
      --------
      Önemli olanı unutmuşum müzik vs indirmenin yasal yaptırımları vardır tabii. Bknz. .......Karda yürüyüp izini belli etmemek
      2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Nasıl da teşvik ediyorsun!
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Telefonda jailbreakli deezer kullanıyorum Sınırsız müzik deposu ve yüksek kalite, arabaya da telefondan Bluetooth üzerinden dinliyorum. Bendekinin kaynağı deezer :-))

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
            Membası Torrent'tir büyük ihtimal.
            Yabancı dersen pek sıkıntı çıkmaz.;
            .....
            ....... gibi yerlerden arayıp, bulursanız indirirsiniz. Yerli biraz sıkıntıdır. Ama bulunur. Bazı siteler eski rapidshare gibi( şimdi bir sürü var isimlerini bilmiyorum) ücretli indirme siteleri üzerinden paylaşıyor.

Flac gereği yok bence zaten sizinkini bilmiyorum ama eski kasalarda standart donanımla FLAC dinleyemezsiniz diye biliyorum.
            Ama evde dinlerim derseniz googleda free lossless araması yapın mesela.......çıkıyor ama dediğim gibi dosyalar premium hesap gerektiren sitelerde barındırılmış. Biraz daha kurcalayayım belki torrentte bulurum derseniz torrent sitelerinde araştırın
            mesela şöyle;.....

Ama çok profesyonel cihazlarda dinlenilmeyecekse mp3 320 ideal (bence) hem daha kolay bulunur, boyutu da daha düşüktür.
            --------
            Önemli olanı unutmuşum müzik vs indirmenin yasal yaptırımları vardır tabii. Bknz. .......Karda yürüyüp izini belli etmemek
            Torrenti bilmem ama kuracalıyp öğrenirim sanırım kurmam lazım sağol

Yorum

Arkadaşlar,

Telif hakları ile korunan ürünlerin illegal tedariğinin bu forumda konuşulması bize ve sizlere sıkıntı yaşatabilir bu sebepten konu kitlenmiştir. police

Anlayışınız için teşekkürler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
              X