Arkadaşlar herkese iyi geceler.. bu gün yaşadığım deneyimlerimi, çok şeyler öğrendiğim arkadaşlarımla paylaşmak istedim. aracımın aküsü bitti detaylarda boğmayayım. hugel marka 72 amper akü aldım kolay oto adlı siteden 158tl. yağını değiştirdim n11den 0-40 esp mobil 1 aldım çek filan uyguna geldi 4+1litre 110tl. filtreleri de n11den bosch marka aldım 73tl. debriyaj setini geçen hafta değiştirmiştim..araba gerçekten değişti. sessizleşti. rahatladı. bu arada ön diskleri de tornalattım 50tlye. titreme olayımız bitti. fren balatalarını da değiştirdim tabi. geçen yıldan beri dandik düz bujilerle kullanıyormuşuz arabayı. lpgde gerçekten rahatsız ediyordu. bosch iridyum bujilerde çok rahatlattı arabayı.. moralim bozuluyordu bu araba neden milastan bodruma giderken hafif rampayı bile 4te soralıyor 5e atınca bayılıyor diye. şimdi araç 6.viteste zorlanmıyor bile. gerçekten çok güzel arabalar insignialar..arkadaşlarımızdan ihtiyacı olanlar olur diye site isimlerini verdim. bu arada lastik ihtiyacı olan arkadaşlar kolayoto sitesine de baksınlar. membat diye bir ispanyol lastiği var ve alanlar gayette memnun. ben almadım daha. yalanın yalancısıyım yani.. bu arada bizim araçlar gerçekten 100binden sonra bakım istemeye başlıyor sanırım..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
akü-yağ-filtre
Collapse
X
-
Ynt: akü-yağ-filtre
bu arada ali bey sizinle görüşmüştük. bilgilerinizden epey yararlandım tekrar teşekkür ederim.bujileri ngk değil bosch yaptık. gayette memnunum şu an. obinde sıkıntı yokmuş yada en azından şimdilik... karabükten bi arkadaştan bobin aldım ama onunda haberi yokmuş bobin gm değildi takmadık. arkadaşında art niyeti yoktu. o da bilmiyormuş. ama allahtan bobinden degilmiş..
Yorum
-
Ynt: akü-yağ-filtre
Geçmiş olsun.
Turbo boruları, Yağ boruları, Soğutma suyu boruları, İntercooler boruları, Radyatör boruları...CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
Yorum