Duyuru

Collapse
No announcement yet.

OTOMOBİLLERE ÖTV ZAMMI GELEBİLİR !!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: OTOMOBİLLERE ÖTV ZAMMI GELEBİLİR !!!

Ali bey bende merak ettim...En son Ankaraya gidecektiniz..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mazelife
      Seneye kadar 3 tane daha al sat yapar ali abi
      !!!!

CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Ali ağabey bu konuda hızlısın tartışılmaz neden kötü algıladın ? ötv zammı seni etkilemez zaten, yeni çıkıcak insigniaya yazılmayı düşünüyosun, sonra ötv derdine ortak oluyosun, seni etkilemez abi böyle şeyler. Bizi derdimizle başbaşa bırak Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanırsın inş. bu arada araba süper sıfır ayarında, sana geçti şarap gibi gittikçe gençleşir artık
        2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

Kötü gidişi vergiye abanmakla çözülemeyeceğini neden anlamıyor bizi yönetenler, vergileri azda olsa düşürseler sıfıra eğilim daha artardı

Yorum

Ali ağabey bu konuda hızlısın tartışılmaz neden kötü algıladın ? ötv zammı seni etkilemez zaten, yeni çıkıcak insigniaya yazılmayı düşünüyosun, sonra ötv derdine ortak oluyosun, seni etkilemez abi böyle şeyler. Bizi derdimizle başbaşa bırak Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanırsın inş. bu arada araba süper sıfır ayarında, sana geçti şarap gibi gittikçe gençleşir artık
            Kötü algılamadım yaw
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Yeni alacağım araca benim de ötv malesef işledi. Böyle olmadık bir zamanda ötv zammını çıkartmak hiç doğru değil. Bir tarih verirsin bu tarihten itibaren geçerlidir diye. İnsanlar ona göre yolunu çizer. Faturası kesilecekse kestirir hemen. Bu yapılan halktan ne koparabilirsem mantığıdır. Ekonomi şuan çökmüş durumda ve bunun hala istikrar olduğunu savunanlara Allah akıl fikir versin. Türkiye çöküşe geçti ve emin olun benzin yakında 6 TL olur yine doymazlar 7 olur yok olmadı 10 TL derler. Kimse de sesini çıkarmaz.
              Ben bu ötv zammında firmalara da çok kızıyorum. Volkswagen - opel - Renault vs vs hepsi hükümete bunu geri aldırabilir. İsteseler bunu yaparlar. Ama koyun olanın güdeni çok olur...

Yorum

Elin Almanı araba yapmış tekeri bulmuş motor yapmış direksiyonunuda unutmamış , oraya buraya saldırmış , 11 Eylül'de kendi binalarını vurmuş petrol bulayım diye petrolü işleyip benzin yapmış kalkmış hepsini bir araya getirip araba yapmış İNSİGNİA yapmış ama bizim devletimiz kadar kar edemiyor...Varmı böyle bir dünya yaa.Daha otomobil civatasını yapamıyorken elin onca uğraşlarla deneme yanılmalarla argelerle ürettiği arabadan onlardan daha çok kar ediyoruz..Tefecilik bu başka bişe değil..

Yorum

Seneye derken bu yılbaşını diyorsun değil mi?
                  Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

Arkadaş gecenin bir yarısı ÖTV arttırmak nedir ya?
                    Sabah 10:00'da eski aracımı satarken internetten öğrendim, eski aracımıda satmış bulundum.
                    ÖTV zammından etkilenmeyelim diye 0 insignia alalım dedik. Zamlı fiyattan aldık,
                    Daha forumda tanışma imkanım dahi olmadı. Umarım iyi bir iş yapmışızdır.

Yorum

Hayırlı olsun! Hülooğ

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Araba satışından üretenden fazla kazan.telefondan,bilgisayardan,akaryakıttan herşeyden tonla vergi al hiç bişey üretme hal böyleyken iki yakan bi araya gelmesin.acaba bu kadar koyun olmasak.sıfır araç alırken birini devlete hediye etmek zorumuza gitse durum nasl olur?ama bakıyosun havaları yerinde çerez parasıyla alınmiş mercedesler kıyamet gibi.bide almana saydırıyosun.ayıp ya..
                        2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

geçen hafta insignia sipariş vermiştik kaporasini vermiştik abim için.. haftaya salı günde teslim alacaktik malesef ötv zami abimde vurdu. dün abim iptal edecem siparişi dedi.. bu gün baiye giditik sagol sun müşteri temsilcimiz bir hafta içinde ikici aracı aldığımız için ötv artşını fazla bize yansitmadi 3,000 tl ötv artışını yansti bize. normalde 5,000 küsür ötv zamlanmış. geçen haftada kurdan dolayı bir zam vardi onuda yansitmadi bize teşkkürler opel odak...
                          ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gezgin_insignia
                            Seneye derken bu yılbaşını diyorsun değil mi?
                            2017'ye kadar ama bu sefer kaskodan indirimi alıcak gibi görünüyor ali abi çok istikrarlı gördüm
                            2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

Bende bayiye kaporamı geri almak için gittim hem satış temsilcisi hem hanım beni sakinleştirerek aracı zamlı da olsa almaya ikna etti.
                              İçimdeki insignia sevgisinin de yardımcı olduğunu belirtmeliyim

Hazır beyaz sport paket bulmuşken işi bozmayalım dedik.

Yorum

İyimiş abi hayırlı olsun

Yorum

İşleniyor...
                                X