Duyuru

Collapse
No announcement yet.

OTOMOBİLLERE ÖTV ZAMMI GELEBİLİR !!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: OTOMOBİLLERE ÖTV ZAMMI GELEBİLİR !!!

Hiç çırpınmayın, o şemsiye açılacak.
    Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gezgin_insignia
      Hiç çırpınmayın, o şemsiye açılacak.
      Maalesef
      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
      2.0 CDTI
      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Eeeyy Michelin, sen kimsin ya, kimsin ki sen !!
        Hayatta en hakiki mürşit ilimdir !

Yorum

Ben geçen hafta "0" araç aldım zaten bu dedikodu 1 yadan beri vardı ve korkunç şekilde fiyatı 90 bin üzerinde olan araçlara talep var. Sene sonu stokları olduğu için fiyatlar çok uygun geldi, normalde 1 sene daha kullanacağım Insignia ile yolları ayırdım . Doviz artışı ve yeni ÖTV baya fiyatlara yansıyacak. Fikir almak için soruyorum 2011 Model Insgnia 1,6 T Cosmo 64.000 km kaça gider ikinci el piyasasında şu anda 54.000 TL'ye müşteri var.
          Insignia 2011 Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bapu
            Ben geçen hafta "0" araç aldım zaten bu dedikodu 1 yadan beri vardı ve korkunç şekilde fiyatı 90 bin üzerinde olan araçlara talep var. Sene sonu stokları olduğu için fiyatlar çok uygun geldi, normalde 1 sene daha kullanacağım Insignia ile yolları ayırdım . Doviz artışı ve yeni ÖTV baya fiyatlara yansıyacak. Fikir almak için soruyorum 2011 Model Insgnia 1,6 T Cosmo 64.000 km kaça gider ikinci el piyasasında şu anda 54.000 TL'ye müşteri var.
            kaza boya nedir ? ve opsiyon neler var eğerki araçda kaza boya yok ve düz cosmo ise 55 58 bin tl arası gider
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

ten

Opel Gürses' ten az önce mesaj geldi. ÖTV ARTMADAN YENİ ARACINIZA SAHİP OLUN !!! Bu mesaj MANİPÜLASYON içeriklidir. Bu ve buna benzer mesaj atan veya kampanya yaptığını zannettiren firmalara çok iyi gözle bakamıyorum. Kurumsallık tarafından baktığımız zamanda oldukça basiretsizlik olarak görüyorum. Bu mesajlarla cazip olmayan bir durumu cazipmiş gibi gösteren firmalardan araç satın alınmamalı bence. Aklıma şu olay geldi. 1999 depreminde karpuzun kilosunu 5 katı fiyatla satmaya çalışmak geldi.
              Arkadaşlar, ÖTV geçiş sürecinde sevgili Bakanımızın yaptığı açıklamalarda daha önce belirttiğim gibi tam bir talihsizliktir. Yapılacak yöntem çok belliydi. Vergi değişiklikleri bu şekilde kamuoyuna duyurulmaz !!! . Görüş alacaksan alırsın ! Kanunun en sonuna, YAYIMI TARİHİNDE YÜRÜRLÜĞE GİRER VEYA YAYIMINDAN 6 AY SONRA YÜRÜRLÜĞE GİRER yazarsın. Kendi reklamını yapmak için tv ekranlarından bir pazar günü bunu ilan etmezsin. Kurda yükseldi. Hadi yılbaşından önce yap bakalım yapabilecek misin ???? Ben araç alacak olsam almaktan vazgeçerdim. Sabır eden kazanır derdim.

Yukarıdaki yorumlar benim yorumum. Tavsiyelerime göre yatırım kararı almayın.
              https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Çok haklısın ağabey,2. el piyasası yükseldi ama satamıyorlar,sürekli aynı araçlar favorilerimde duruyor ve bir hareket yok.
                Çoğu firmadan geliyor bu tür mesajlar mercedesden bile gelmiş sen hesap et
                Kur almış başını gitmiş zaten çok zor şuan böyle bir ortamda ötv zammı.
                Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Yorum

o kadar saçma bir piyasa hakim ki anlatamam. Araçlar bir bir fiyatı artıyor ama satamıyorlar...
                    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: canbaz
                      Opel Gürses' ten az önce mesaj geldi. ÖTV ARTMADAN YENİ ARACINIZA SAHİP OLUN !!! Bu mesaj MANİPÜLASYON içeriklidir. Bu ve buna benzer mesaj atan veya kampanya yaptığını zannettiren firmalara çok iyi gözle bakamıyorum. Kurumsallık tarafından baktığımız zamanda oldukça basiretsizlik olarak görüyorum. Bu mesajlarla cazip olmayan bir durumu cazipmiş gibi gösteren firmalardan araç satın alınmamalı bence. Aklıma şu olay geldi. 1999 depreminde karpuzun kilosunu 5 katı fiyatla satmaya çalışmak geldi.
                      Arkadaşlar, ÖTV geçiş sürecinde sevgili Bakanımızın yaptığı açıklamalarda daha önce belirttiğim gibi tam bir talihsizliktir. Yapılacak yöntem çok belliydi. Vergi değişiklikleri bu şekilde kamuoyuna duyurulmaz !!! . Görüş alacaksan alırsın ! Kanunun en sonuna, YAYIMI TARİHİNDE YÜRÜRLÜĞE GİRER VEYA YAYIMINDAN 6 AY SONRA YÜRÜRLÜĞE GİRER yazarsın. Kendi reklamını yapmak için tv ekranlarından bir pazar günü bunu ilan etmezsin. Kurda yükseldi. Hadi yılbaşından önce yap bakalım yapabilecek misin ???? Ben araç alacak olsam almaktan vazgeçerdim. Sabır eden kazanır derdim.

Yukarıdaki yorumlar benim yorumum. Tavsiyelerime göre yatırım kararı almayın.
                      +1

Yorum

Bende araç almak için karar vermiştim hatta burda konusunu bile açmıştım ama bugün birkaç değer verdiğim abimle konuştum ve nerdeyse tüm fikirlerim değişti aydınlanmış gibiyim ihihi latifesi bir yana şu an öyle bir durumdayızki hiçkimse neyi nası yapcağı hakkında okadar aceleceki neyin ne olacağı belli değil biz ne yapıyoruz. Ki bunların sebeblerinden bir tanesi de bahsettiğiniz aynı saçma reklam ve satış politikası bile diyemiyorum firmalardan gelen mesajlar.Bana dageldi aynıları. Çok şaşkınım. ÖTV artacak, MTV bilmem ne olacak hadi araç almaya desek sanki herkes arkamızdan gelecek gibi (Bunun içinde bende vardım özeleştiri yapayım ) Ama biraz sabretmek iyidir deyip bekleme kararı aldım inadına.. Gelecek çok şeye gebe bakalım neler olacak. Denecek tek şey var sanırım, Allah yardımcımız olsun

Yorum

Şimdi bu zam geliyor mu gelmiyor mu anlamadım

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                            Şimdi bu zam geliyor mu gelmiyor mu anlamadım
                            Gelecek gelecek ama ne zaman gelecek hangi araçlara tam net hangi detaylarla gelecek belli değil. Birşeyler girecek ama netlik muamma

Yorum

opsiyon yok, s
                              Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                              Orjinal yazı sahibi: bapu
                              kaza boya nedir ? ve opsiyon neler var eğerki araçda kaza boya yok ve düz cosmo ise 55 58 bin tl arası gider
                              opsiyon yok, on tampon degisti, ufak tefek cizikler o kadar
                              Insignia 2011 Cosmo

Yorum

Otomobil alacaklara çifte müjde!

Bu bir gazete haberi başlığıdır. Bugün tarihlidir. Gazetenin isminin bir önemi yok. Halkımıza ''haber'' amaçlı hizmet eden, yazılanları okuyarak, ülkemizde olup biteni haber aldığımız, HÜR ÖZGÜR BASIN bilmediğim bir konuda bizleri bilgilendirmiş. Şuanda araç almak çok avantajlıymış. Markalar kampanya yapmışlar. İndirim ve faiz desteği.

Değerli yazarlar,

Sizlerin haber diye yazdıklarınız, bilinmeyenleri bildiren, öğretici nitelikte olması gerekmez mi ? Haber diye bizlere sunduğunuz acaba gizli reklam mı ? Bu haberdeki amacınız nedir ? Kime hizmet ediyorsunuz. Haber/haberlerinizle yapmaya çalıştığınız algı sapması işe yarıyor. Yazık. Halkı yanlış yönlendirerek doğru bildiklerimizi unutturuyorsunuz. Aferin size mangalda kül bırakmayan yanlı/yansız/yandaş/yandaş olmayan basın.
                                https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

İşleniyor...
                                X